Vyhledávání
6. muškařský vázací víkend
21.12.2009 | toulovec | 45.598 zobrazení | 604 odpovědí
zde můžeme probírat vše možné i nemožné na téma vázacího víkendu konaného 12.2 – 14.2.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 31. ledna 2010 ve 13:51 ® Pike007 reakce na …
-
toulovec> zrovna ho mám na sobě.Je tam:" Chce to mít pořádnou mušku. "
reagovat - Neděle 31. ledna 2010 ve 13:43 ® toulovec
-
loňské tričko mám na chatě, takže jen v návrhu: myslím že tam byl text „Chce to mít dobrou mušku“ nebo něco v tom duchu
reagovat - Neděle 31. ledna 2010 ve 13:42 ® toulovec
- reagovat
- Neděle 31. ledna 2010 ve 13:42 ® toulovec
-
stopař> dělám na tom
reagovat - Neděle 31. ledna 2010 ve 13:41 ® stopař
-
toulovec> Několik fotografií ? Je tu jen jedna.
reagovat - Neděle 31. ledna 2010 ve 13:34 ® toulovec
-
tak pro ty co nezažili předchozí akce, několik fotografií triček z let minulých
reagovat - Neděle 31. ledna 2010 ve 12:32 ® sethy reakce na …
-
regulus> tak supr:) ja to byl vcera projet na kole po lese a taky se dalo, kupodivu jsem ani jedno nespadl
reagovatsnih uz nejak taje.
- Neděle 31. ledna 2010 ve 12:23 ® regulus
-
sethy> hodil jsem včera trenýrovku na cestu na TVV, jel jsem se slouznout na ski, bylo to tak trochu „Rallye valašská zima“ a vypadá to, že nejspíš do tý prdele skoro v Polsku dojedem.
ALL> kurnik tady se to zvrhlo na fotofórum, Iceman, neboj Canon bude v naprostý přesile.
reagovat - Neděle 31. ledna 2010 v 11:14 ® laciprd
-
Prase je prase .Takže jo.
reagovat - Neděle 31. ledna 2010 v 10:42 ® sus1 reakce na …
-
stopař> Myslet znamená .....vědět.
reagovat - Neděle 31. ledna 2010 v 10:40 ® stopař
-
Ty jo málem sem si myslel že jsem na nějakém foto fóru.
reagovat - Neděle 31. ledna 2010 v 0:47 ® MP-E65mm reakce na …
-
Šáďa> asi se nikam nepohnem. Co se týká různých soutěží, tak k nim jsem velmi skeptický. Viz. soutěž pořádaná BBC wildlife kde byla jasně porušena kritéria (u fotky která tuhle soutěž vyhrála). Takže nevím jestli odkazování na nějaké soutěže je na místě. Asi bych to opravdu nechal na ten bar
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 ve 23:50 ® Šáďa reakce na …
-
MP-E65mm> rozhodně to není na debatu po netu
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 ve 23:45 ® Šáďa reakce na …
-
MP-E65mm> Jenže technická kvalita je hodně široký pojem , který nelze nějak paušalizovat. Například dnešní honba za megapixely na čipu je vyložení komerční tah na spotřebitele, který si myslí že čím více pixelů, tím lepší fotky… Určitě víš jaká jsou reakce odborné veřejnosti na nový Canon 7D, kde snaha narvat co nejvíce pixelů na relativně malý čip tomu foťáku spíše uškodila. Pokud vím tak spousta fotek , která vyhrála soutěže typu world press foto a podobně, byla focena technikou naprosto běžnou a nijak vyjímečnou. A podívej se na fotky , třeba z NG, které byly focené třeba před 30 lety,..... Tím chci jen říct , že dnešní honba za top technikou abych měl lepší a super fotky, je hodně nafouknutá bublina, kterou nafukují hlavně výrobci té techniky.....
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 ve 23:34 ® MP-E65mm reakce na …
-
Šáďa> jenže problém je , že se bavíme o technický kvalitě fotografie, ne o technice s kterou to bylo vyfocený
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 ve 23:22 ® Šáďa reakce na …
-
MP-E65mm> Myslím si že jsi asi malinko mimo mísu, ty kategorie o kterých mluvíš, tedy ty kde je potřeba top technika, spadají většinou do sféry ryze komerční, a tam už to není tolik o „umění“ vidět .....
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 ve 22:43 ® MP-E65mm reakce na …
-
ZN> fotím převážně makro a momentálně když nemůžu hmyzáky tak si cvaknu i nějakého toho kosa. Ale nebráním se ničemu. (krajinu, portrét, dokument atd.)Bohužel s tebou nemuhu plně souhlasit, jsou kategorie kde je podstatná jak kvalita tak i obsah, ale samozřejmě jsem si vědom,že existuje druh fotky, kdy je přednější obsah nad kvalitou. To mě, ale neřikáš novinu, přijde mi to jak hra na kočku a myš
reagovattohle jsme si tuším už taky vyříkali.
- Sobota 30. ledna 2010 v 19:49 ® ZN reakce na …
-
toulovec> já tebe taky
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 19:41 ® iceman reakce na …
-
Šáďa> dík, napíšu mu.
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 19:41 ® Šáďa reakce na …
-
iceman> zkus Barona, umí to velmi dobře, jen aby nezapomněl doma broušení…
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 19:30 ® toulovec reakce na …
-
ZN> tebe mám rád natolik, že ti prominu i tvý názory :o))
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 19:23 ® ZN reakce na …
-
toulovec> někomu se líbí sádroví trpaslíci
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 19:19 ® toulovec reakce na …
-
MP-E65mm> máš pravdu předsedo, co se líbí jednomu, nelíbí se druhýmu. Bujarého valacha si nevšímej, je to člověk veskrze dobrotivý
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 19:17 ® iceman
-
All: chěl jsem se zeptat, jestli někdo z účastníků TVV umí brousit nože a má možnost vzít své brusičské potřeby s sebou. Potřeboval bych 2–3 kousky kapesních dostat do formy.
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 19:15 ® iceman
-
Šáďa> dohodnuto, jednou to přijít muselo.
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 19:07 ® Šáďa reakce na …
-
ZN> Myslím že že technika je potřeba ještě u focení broučků a jiných malých potvor
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 19:03 ® Šáďa reakce na …
-
MP-E65mm> Tak teď jsem byl pomalejší než ZN, v tom druhém příspěvku to upřesnil
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 19:00 ® Šáďa reakce na …
-
MP-E65mm> Přečti si Zdendův příspěvek ještě jednou a zkus se u toho zamyslet.....
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 18:59 ® ZN
-
MP-E65mm> já ho plně respektuju a soustavně tvrdím, ať si každý fotí jak chce a co chce. Je to o mě tady dlouho a dlouho známé. Jen na rozdíl od tebe vím, že v technice to není (kromě kosů)
Btw., už dlouho se tě na to chci zeptat, fotíš i něco jiného než ty ptáky (a nefotíš je zle)?
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 18:53 ® MP-E65mm
-
ZN> myslím, že focení je o tom co koho baví, jestli to je kos nebo nahá děva v díře je jedno. A právě v tom já vidím ten hlavní důvod proč se neshodnem, proste každý na to máme odlišný názor (pohled) a na tom nic nezměníme. Já budu respektovat tvůj a ty ......................třeba můj
reagovatnedá se to paušalizovat