Vyhledávání
6. muškařský vázací víkend
21.12.2009 | toulovec | 45.461 zobrazení | 604 odpovědí
zde můžeme probírat vše možné i nemožné na téma vázacího víkendu konaného 12.2 – 14.2.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 30. ledna 2010 v 18:48 ® MP-E65mm
-
Já pro změnu tequilovej, ale když na mě nebudeš dýchat tak to bude v poho
reagovat:)
- Sobota 30. ledna 2010 v 18:47 ® ZN reakce na …
-
MP-E65mm> focení kosů z velké vzdálenosti je jen jedna z mnoha a mnoha možností fotografie, i když uznávám, že v poslední době až příliš populární díky své určité „podbízivosti“. Ano, tady tu techniku skutečně člověk využije. Ale focení není jen focení kosů, fotka vždycky zůstane fotkou, možná by stálo za to se nad tím trošku zamyslet
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 18:42 ® Šáďa reakce na …
-
MP-E65mm> Já jsem rumovej
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 18:42 ® Šáďa reakce na …
-
iceman> Když budou sametové, rád Ti půjčím svého nikona
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 18:39 ® iceman reakce na …
-
Pánové dáte bar a bude to vyřešené
reagovatJá fotit neumím, takže si rád poslechnu někoho kdo to zvládá a když si vezmu rukavice tak si i klidně nějakýho toho Nikona na zkoušku do ruky vezmu
- Sobota 30. ledna 2010 v 18:37 ® MP-E65mm reakce na …
-
Šáďa> souhlasím, jen ne švestky
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 18:32 ® Šáďa reakce na …
-
MP-E65mm> Taky si myslím že tyhle věci se nejlíp řeší na baru
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 18:30 ® MP-E65mm reakce na …
-
Šáďa> promiň , ale evidentně jsi nepochopil
reagovatco se tu celou dobu snažím nastínit. Nicméně věřím, že máš na to stejný pohled jako já. Dál bych se v tom neštoural
- Sobota 30. ledna 2010 v 18:26 ® Šáďa
-
MP-E65mm> Přesně tak, v tom případě musíš vědět že prohlášení „canon forever“ je kravina přeci
reagovatJo a nemluvil o růstu , ale o dospívání
- Sobota 30. ledna 2010 v 18:23 ® MP-E65mm reakce na …
-
Šáďa> vyrůst? jenom to ne, měl bych problém projít dveřmi:) Já se řídim jednou věcí, je mi jedno jak fotka vznikla, čím vznikla, koukám pouze na fotku a bud se mi líbí nebo ne.
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 18:17 ® Šáďa reakce na …
-
MP-E65mm> Vidíš to já zažil podobný případ, ale zcela opačný poměr značek
reagovatProblém byl také v AF..... Ale z výkřiků jako „Canon forever“ jsem už vyrostl . Neboj taky dospěješ
A nebo taky ne
V zásadě nejsme ve sporu, jde jen o úhel pohledu a navíc to opravdu nemá vliv na „koukatelnost“ fotek........
- Sobota 30. ledna 2010 v 18:09 ® MP-E65mm reakce na …
-
Šáďa> zbytečné nejsou , pokud to bereš s nadhledem, což se v Tvém případě nejspíš děje. Měl jsem možnost přes svátky fotit s jedním kolegou který jako jediný z nás měl Nikon, bohužel měl na jednom těle při nizkých teplotách problém s ostřícím bodem, vždy mu tam nějak „zamrznul“ a nešlo mu ho přepnout. Ani si nedokážeš představit čím si prošel
reagovatNebylo dne kdybychom si do něj nerýpli
Jedno ráno takhle fotíme a najednou se ozve „kurva zase ta jebka zamrzla“ všichni jsme vyprskli smíchy a čistili displaye. Ne že bych chtěl hanit Nikon, to se mohlo stát klidně mě, ale prostě to k tomu patří. Nevím proč ale patří. A co z toho plyne? Canon forever
- Sobota 30. ledna 2010 v 17:36 ® Šáďa reakce na …
-
MP-E65mm> Jo přesně tak , mám na to stejný názor a navíc můžu říct že jsem zkusil obě strany a tyto debaty jsou opravdu zbytečné. A navíc ani jedna za těch značek technicky nepřevyšuje tu druhou, možná je v současnosti v jistých věcech Nikon malinko napřed, ale to byl před dvěma roky zase Canon
reagovatA na svém vlastním názoru a pocitech z focení s makrobleskem stále trvám
Kruháč mi seděl víc než twin a hotovo
Je to můj osobní pocit, dál to nehodlám rozebírat ......
- Sobota 30. ledna 2010 v 17:28 ® MP-E65mm reakce na …
-
Šáďa> neměli jsme u souseda menší rozepři ohledně makroblesku? Ne že bych se k tomu chtěl vracet, ale ten nick jsem určitě už někde zaregistroval
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 17:23 ® MP-E65mm
-
Šáďa> Právě ten kdo umí, tak z toho fotáku vyždíme max. co mu dovolí. Nechce se mi zacházet do detailu, už mě to opravdu nebaví vyjmenovávat vlastnosti těla jako je 1Dčko nebo D3. To, že to fotákem není taky vím, nehledě na to , že to tu s pravidelností čtu,možná bych si podle toho mohl řídit hodinky
reagovatTo hecování mezi Ca/Ni (nisty) již několik let beru jako součast focení a bez ohledu na kvalitu výrobků se dokážu nad tímto „problémem“ povznést
a upřímně, je mi to vcelku fuk jestli je canon nebo nikon lepší, protože fotka se dá udělat i krabicí od bot
- Sobota 30. ledna 2010 v 17:04 ® Šáďa reakce na …
-
MP-E65mm> V čem mu pomůže ? To by mě zajímalo? Technická kvalita fotky není totéž co zajímavost fotky… A věř mi že s prosíkem se nikdo vracet nebude, protože Ti co trochu umí, tak ví že to foťákem fakt není. A navíc v současné době ani jedna ze značek Ca – Ni nikterak nepřevyšuje tu druhou, v ničem… jedině snad to že Nikon nemá ve sklech alternativu k MP-E65
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 16:59 ® Šáďa reakce na …
-
iceman> Jo a díky tomu že jsem zkusil obě značky, přestávám tak nějak chápat takzvané „militantní“ příznivce značky, kteří hlásají že jen ta jejich je nej a ostatní stojí za h…
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 16:58 ® MP-E65mm reakce na …
-
Šáďa> jenže komu dáno je , tomu hodně pomůže
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 16:57 ® MP-E65mm reakce na …
-
iceman> asi očekávají , že z toho polezou lepší snímky. At jdou, oni se vrátí s prosíkem
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 16:49 ® Šáďa reakce na …
-
iceman> No původně to byla z nouze ctnost, ale nějak mě chytil a navíc se mi potvrdilo to co mi říkal kdysi ZN, ve značce foťáku to fakt není
reagovatKomu není dáno , toho ani 1Ds Mark III nezachrání
O té značce to opravdu není…
- Sobota 30. ledna 2010 v 16:12 ® iceman reakce na …
-
MP-E65mm> tak to by bylo docela překvapivé, hodně lidí zdrhlo k Nikonu, viď Šáďo
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 ve 14:57 ® MP-E65mm reakce na …
-
iceman> nebudu daleko od pravdy,když řeknu, že tam bude jasná převaha canonu. Ostatně jako všude
reagovatprostě canon only
- Sobota 30. ledna 2010 ve 14:24 ® Bono
-
jsem pro prase jen když ho bude dělat Toulík a začne ráno kolem 3, abychom ho mohli odkrajovat hned od probuzení
reagovatmňam
- Sobota 30. ledna 2010 ve 13:41 ® iceman reakce na …
-
Šáďa> Já a Pihan fotíme Canonem na tom se nic nezmění
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 ve 12:30 ® Šáďa reakce na …
-
iceman> Hel neber si to tak a zkus taky Nikon, uvidíš že se Ti otevřou nové obzory
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 11:00 ® Koudy
-
S prasetem souhlas…počítejte se mnou
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 v 9:04 ® ZN
-
toulovec> plně s tvým příspěvkem souhlasí, o rožnění selat nemám páru. Taky moc dobře vím, že jsi v tomto oboru hodně dobrý. Ale… Ivošku… když mi to tak nějak nedalo, musel jsem
reagovat)
- Sobota 30. ledna 2010 v 8:02 ® iceman reakce na …
-
toulovec> hele nešla by ta akce pojmout jako Canon only? Zase se tam budou válet plné stoly těch pleček od Nikonu a já se po tom víkendu budu muset koukat na ty fotky od Šádi a ZN a budu jen nasranej
reagovat - Pátek 29. ledna 2010 ve 23:42 @ pako2
-
pokud se mohu vyjádřit jsem také pro maso a ochoten přispět
reagovat - Pátek 29. ledna 2010 ve 23:07 ® toulovec
-
vraník> hlavně aby to ufinancovali blbové, pak už to nějak pořešíme
reagovat