Chytej.cz

6. muškařský vázací víkend necteno

21.12.2009 | toulovec | 45.462 zobrazení | 604 odpovědí

zde můžeme probírat vše možné i nemožné na téma vázacího víkendu konaného 12.2 – 14.2.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 29. ledna 2010 ve 22:40 ® Šáďa reakce na …
Šáďa

vraník> protože jim fasuješ noční košile :-) Jsou se závazky , nebo bez ? :-)) )))

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 ve 21:55 ® vraník reakce na …

toulovec>

Ivošku, je rozhodnuto – budeš mozkem výpravy :-)

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 ve 21:51 ® vraník reakce na …

ochranku skutečně nepotřebuju :-) ale sakra jak víš, že to budou gardedámy ??? Toulík s nima chce jet v červnu na Aljašku, takže to budou i jeho dvě garde …

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 ve 21:35 ® jeron reakce na …

toulovec> Me by mozna stacilo i XL, prave nevim jaky jsou .. tak uvidime, kdyz bude, budu moc rad ..

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 ve 21:34 ® regulus
regulus

Tak vážení přátelé, pokud jsem se před tím vyjádřil k chuťovým buňkám, grilování apod. myslel jsem tím MASO, tzn. vepřové, jehňátko nebo kůzlátko je taky dasisgut, ale s jakýmkoliv ptákem se mnou nepočítejte, to není maso, takže upřesňuji, grilované vepřové (případně jehněčí či kůzlečí), ale jakoukoliv drůbež nemám zájem, včetně krůty, na ptáky nehraju, nehodlám žrát kus suché flaksy pochybné chuti.

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 ve 21:34 ® stopař reakce na …
stopař

toulovec> Neboj Ivošku neboj páč se podívej na sebe a musí ti bejt jasný že tě v pohodě přežiju.

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 ve 21:32 ® toulovec reakce na …
toulovec

stopař> nenávidím tě, až umřeš, budu ti chodit chcát na hrob :o))

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 ve 21:31 ® stopař reakce na …
stopař

regulus> Hele Ty si bereš stolek s vázáním sebou ? Já přemejšlím že to udělám jako loni.Vezmu ho sebou a zase ho nechám v kufru auta.:-D

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 ve 21:23 ® stopař reakce na …
stopař

toulovec> Samozřejmně s vaším nápadem souhlasím a přimlouvám se k selátku.Ale jestli ho Toulíku zmršíš tak to budeš mít na „talíři“ hodně dlouho.:-))

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 ve 21:21 ® sethy reakce na …
sethy

toulovec> ja bych taky radeji krutu, ale prasatko zvladnu tež:)

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 ve 21:20 ® sethy reakce na …
sethy

Ištvan> ja se rad naucim vse (teda aspon zaklady) preci nemuzu do konce zivota jen vlacet…:) a navic na co bych TAM lapal ty tloustaky.

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 ve 21:15 ® toulovec
toulovec

jeron> kamaráde budoucí, s tričkama to vidím černě, bo jsme je už objednali a jsou na cestě. Běžné velikosti zajišťovala HaDová, trika pro pořádný chlapi jsem kupoval já. Pokusím se jí v pondělí zavolat jestli by nezašla někde do krámu a nekoupila nějaká obyč, bo námět je letos opravdu vyvedený

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 ve 21:13 ® Šáďa
Šáďa

vraník> jedeš s ochrankou nebo gardedámami :-)

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 ve 21:11 ® toulovec reakce na …
toulovec

vraník> tebe jsem tam psal 3× automaticky, proto jsem se tě ani neptal

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 ve 21:02 ® vraník reakce na …

své tři hlasy dávám za krůtu, ale i prase je velmi užitečné zvíře.

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 ve 20:59 ® toulovec
toulovec

ZN: hele kamaráde, nechám si srát na hlavu ve všech směrech. Prasat jsem pár opekl, ale když ty sis na jihlavě pomlaskával nad výborně opečeným selátkem, tak to já bych se lidem omlouval ještě týden jak jsem to zmršil. Když jsem opekával, tak i gurmeti pěli ody na žaludeční orgasmus. Ač jsi zkušený opekač bílkovin na rodinném roštu, v kategorii opekání selátek nemáš totálně co říct :o)) ......... stejně jako já o focení

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 ve 20:55 ® Šáďa reakce na …
Šáďa

toulovec> selátečko je univerzální :-) jo a právě se jde přihlásit Bono, takže klidně 45 kilové :-)

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 ve 20:52 ® toulovec
toulovec

tak pro masánko se zatím vyslovilo 18 lidí, troufnu si tvrdit, že polovina z těch co se nevyslovila je pro, jen o této akci neví. Takže z toho vyvozuju závěr, že 25 lidí by 40 kg selátečko spořádalo. Já bych radši preferoval jehňátečko či krůtečku, ale selátko je dobrý přítel.

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 ve 20:05 ® Tomik
Tomik

Já jsem zjistil, že moje krabička je téměř prázdná, proto jsem si dal jasný cíl naplnit ji..:-)

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 v 19:58 ® Ištvan reakce na …
Ištvan

Sethy:A chystaš se naučit i nějaky ty suchy či nymfy,atd.,nebo pojedeš hlavně strimry?

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 v 19:51 ® sethy reakce na …
sethy

Tomik> to rikam porad, ze nevis co je dobry. Jo ja si taky sestavim svuj koutek-sveracek, bobina a nit :-D

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 v 19:45 ® regulus reakce na …
regulus

jeron> člověče, to není žádný organizovaný násilí, jsou tací, co sedí u svěráčku imrvére a jiní zase imrvére u baru. Nic neplánuj, vono se to poddá, ale hlavně si přečti osobku.

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 v 19:44 ® Šáďa reakce na …
Šáďa

jeron> On se vždycky nějaký program vyvrbí, budou tam i tací kteří budou vázat celý víkend, pak tací kteří si sestaví vázací koutek a pak ho dají k dispozici nováčkům a občas jim poradí, a pak tací kteří se k vázání vůbec nedostanou… :-)

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 v 19:37 ® jeron

A je vymyslenej nejakej program nebo je to jedno a kazdej vaze a pije cokoliv kdekoliv … ? :-)) :-))

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 v 19:32 ® Tomik
Tomik

Ještě že slivovici nepiju..:-)

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 v 19:26 ® regulus
regulus

No jak se tak koukám, to zase bude nářez. :-O

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 v 19:24 ® Šáďa reakce na …
Šáďa

ZN> Děkuji pěkně … revanš na baru :-)

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 v 19:07 ® sethy
sethy

Ištvan> sak ja myslel i na ostatni nebudem prece solovat, navic bude uctovan panak za dotazeni k chate :-D ikdyz me regulus ujistuje ze vyjedem vsude…

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 v 19:03 ® ZN reakce na …
ZN

Šáďa> OK

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 v 18:59 ® Šáďa
Šáďa

ZN> Zdendo budeš prosím brát fotovýbavu? Pokud ano tak bych Tě obtěžoval , chtěl bych vyzkoušet na svém těle ten Tvůj sigma blesk.....

reagovat