Chytej.cz

6. muškařský vázací víkend necteno

21.12.2009 | toulovec | 45.471 zobrazení | 604 odpovědí

zde můžeme probírat vše možné i nemožné na téma vázacího víkendu konaného 12.2 – 14.2.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:55 ® dzandys reakce na …
dzandys

Medvěd> to je moudrý! To já většinou vozím pár nohavic štrůdlu.Po půlnoci přijde k chuti.

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:29 ® Medvěd reakce na …
Medvěd

dzandys> já bez tatranek nikam nevyjíždím

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:25 ® dzandys reakce na …
dzandys

toulovec>mimocho­dem,chvíly jsem to tady nekontroloval,tak nevím,jestli mi to neuteklo, ale co ten jídelníček? Tuším,že se kolegovi Stopaři odpovědi nedostalo, tak mám obavu,aby snad nestrádal…:-D DD

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:11 ® dzandys reakce na …
dzandys

toulovec> už mlčím,už mlčím… .Tak já dojedu taky dřív a pomůžu ti.

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:09 ® toulovec reakce na …
toulovec

dzandys> xyndle a to jsem ti dnes byl koupit speciální tričko.......­.....:o)))

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 22:02 ® dzandys reakce na …
dzandys

toulovec> teď by to bylo poněkud předčasné. Já počítám s tím, že tam budeš první a než dojedou ostatní tak to vyhážeš, nebo nééé ? ;-D

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 21:55 ® dzandys reakce na …
dzandys

Šáďa> není problém.Ale radši bez toho panáka,třeba bude kalamita a mít ho od každýho – to by jste mě potom mohli táhnout vy :-D

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 21:54 ® toulovec reakce na …
toulovec

Šáďa> jsi vzorný, ještě jsi se měl zeptat jestli maj odházený parkoviště :o))

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 21:40 ® Šáďa reakce na …
Šáďa

dzandys> Beru Tě za slovo..... :-)

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 21:37 ® dzandys reakce na …
dzandys

Šáďa> řetězy teda nemám,ale když bude padat tak vás tam za panáčka klidně vytahám…:-D

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 20:58 ® Šáďa reakce na …
Šáďa

Pán povídal že řetězy pouze v případě velké kalamity, já je mám v kufru už od listopadu :-) Ale pokud bude normální stav a nebude hustě a vytrvale sněžit, stačí zimáky .....

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 20:33 ® Medvěd reakce na …
Medvěd

Šáďa> takže řetězy sebou?

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 20:05 ® Šáďa
Šáďa

Tož jsem nelenil a na tu chatu právě zavolal, pán mě ujistil že silnice se udržuje pravidelně a dostupnost je OK, samozřejmě se zimní výbavou. Říkal že dnes je to malinko horší , protože celý den sněží, ale i tak jim během dneška třikrát prohrnuli, a je to v poho… Pokud nebude padat 5 cm za hodinu tak se tam v poho dostaneme…

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 v 19:35 ® sethy reakce na …
sethy

regulus> stačí, když tam nepojedem první, pak už to bude projety:) jo a v kolik tak chces vyrážet z Brna? Já mám do 4 školu a měl bych tam být, prchnout bych mohl nejdřív tak ve 2…

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 v 19:12 ® stopař
stopař

regulus> Já budu mít v autě pořádný tahouny Aldu,Bruna a Icemana tak se nebojím,oni mně jistě ze závěje vytlačí.A řetězy mám taky.

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 v 18:56 ® regulus reakce na …
regulus

sethy> vo to dotlačení vůbec nejde, to i kdyby vás bylo 10, má to vpředu spojler asi 25 cm nad zemí a když je trochu víc neuježděnýho sněhu, tak se to začne chovat jako sněžnej pluh a to neutlačíte i kdyby jste se posrali. Jinak neboj, nový Michelinky a řetězy mám, asi vezmu raděj i lopatu. :-93;

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 v 18:35 ® sethy reakce na …
sethy

regulus> jede nas dost, nejak te tam dotlacime :-1

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 v 18:33 ® regulus reakce na …
regulus

ZN> toulovec> když se podívám na satelitní mapu, tak mě taky jímá hrůza i když mám dobrý zimní gumy, ale 30cm závěj už je problém a to i s řetězama, navíc to tam vypadá, že tam auto projede jen někdy, takže v zimě nejspíš neodhrnujou a jezdí rolbou. :-D

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 v 17:56 ® toulovec
toulovec

možná se budete divit, ale mě napadla ta otázka taky......

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 14:52 ® Koudy reakce na …
Koudy

ZN> napadla mě stejná otázka…

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 14:29 ® ZN reakce na …
ZN

toulovec> poslouchej ty ničemo, dá se do té řiti vůbec dostat autem? Mi to přijde horší jak v těch T.Maštalích.

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 v 8:50 ® toulovec
toulovec

Mimochodem námět na tričko je opět z dílny Tomáše Rozsypala a je naprosto excelentní. Tématika veskrze muškařská, vtipná, roztomilá. Bude se Vám moc líbit.

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 v 8:48 ® toulovec
toulovec

tak koukám že se nám po Jarynovi přihlásili ještě další dva účastníci. Bohužel jsem už trička tak nějak uzavřel, pokusím se to ještě napravit, ale nic neslibuju. Trička už musej jít do tiskárny, aby se to stihlo, takže další přihlášení možná zůstanou bez drezu, domluvím se s HaDem zda dokáže vzít něco navíc.

reagovat
Středa 27. ledna 2010 ve 20:41 ® toulovec reakce na …
toulovec

regulus> nic tam nepiš, trika jsou už objednaný :o))

reagovat
Středa 27. ledna 2010 ve 20:31 ® regulus
regulus

toulovec> Toulíku, jde mi adminovat jen sebe, druhý změnit nemůžu.

BTW Už to tam mám napsaný. :-93;

reagovat
Středa 27. ledna 2010 ve 20:21 ® toulovec reakce na …
toulovec

regulus> naštěstí mám svědka. Stopař byl první, kdo na to zapomněl a hned 5 minut po přihlášení jsme se to pokoušeli řešit. Dokonce jsme díky tomu zjistli, že mi nefungovala administrace. U přihlašování na akce mi nefunguje doteď. schválně to prubni jestli ti půjde adminovat někoho přihlášenýho

reagovat
Středa 27. ledna 2010 v 18:46 ® MP-E65mm
MP-E65mm

chechtáky už letí na učet :-)

reagovat
Středa 27. ledna 2010 v 9:52 ® jeron

Takze penize uz jsou na ceste .. ;-) Snad ten mraz do te doby trochu povoli .. dnesnich –17 mluvi za sve ..

reagovat
Středa 27. ledna 2010 v 7:10 ® stopař reakce na …
stopař

regulus> Nó neříkám že to není možný.:-D Ivošek je liška podšitá to jó.

reagovat
Středa 27. ledna 2010 v 0:56 ® regulus
regulus

stopař> včil jo, ale když jsem se přihlašoval, tak to tam nebylo, Ivoš to tam napsal až potom, protože mi závidí moji štíhlou postavu.:-P

reagovat