Chytej.cz

6. muškařský vázací víkend necteno

21.12.2009 | toulovec | 45.484 zobrazení | 604 odpovědí

zde můžeme probírat vše možné i nemožné na téma vázacího víkendu konaného 12.2 – 14.2.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 8. ledna 2010 v 18:29 ® Šáďa reakce na …
Šáďa

Neboj Toulíku, do konce ledne se určitě startovní listina zaplní dostatečně. Rozhodně bych Bukův stáneček taky uvítal, už jsem si dlouho nic nekoupil, vlastně naposledy na jarním CW :-)

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 16:28 ® MadMack

Škoda že ten víkend jsem v práci, jinak bych se rád zúčastnil. Takhle mně nezbyde než se zase učit z youtubka :-((

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 15:33 ® Medvěd reakce na …
Medvěd

Ivošku,chtěl bych k večeři bramboráčky,

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:13 ® toulovec reakce na …
toulovec

Koudy> ozval se mi Buko, že dojede, ale jak koukám, tak zatím přihlášen není. Údajně prý dojede i Tomucha, ale fakt nevím............

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 14:46 ® Koudy
Koudy

Mám dotaz…bude tam možnost i nakoupit nějaký vázací matroš?případně jiné věci na mouchu?

reagovat
Středa 6. ledna 2010 ve 22:44 ® sethy reakce na …
sethy

toulovec> jj s tomíkem se tak trosku známe:) jak ríkam, pokud zkousky dopadnou dobre (tu nejtezsi mam pristi tyden) tak neváhám ani chvilicku a jedu.

reagovat
Středa 6. ledna 2010 ve 22:40 ® toulovec reakce na …
toulovec

sethy> v klidu pojeď, fakt, sedneš někde blízko tomíka a spol, to jsou maniaci, ti od toho nevstanou celej víkend. Rozhodně na naučení základů nemáš lepší šanci. Právě proto se ta akce pořádá

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 ve 21:42 ® Koudy reakce na …
Koudy

toulovec> jooo…kolenooo…:-)

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 ve 21:29 ® stopař reakce na …
stopař

regulus> :-))

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 ve 20:14 ® regulus reakce na …
regulus

stopař> ále Stando … :-)

toulovec> Ivošku, proboha jen ne žádnou rybu. :-O
Jinak jak psal Standa, guláškem se nic nepokazí, řízkem nejspíš taky ne a koleno taky není blbej nápad.

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 ve 20:06 ® stopař
stopař

regulus> Já nevopruzuju já chtěl jen informaci ! :-P

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 ve 20:05 ® stopař reakce na …
stopař

toulovec> Koukám že jsem tě celkem dobře nastartoval :-D . No nebyl to až tak úmysl no ale budiž. Jo ten gulášek to by bylo žůžo,dobrým gulášem si myslím nepohrdne téměř nikdo.Hranolky ? No možná tak přikusovat k pivu ale Já se z nich nenajím ostatní třeba jó,nikomu je nehaním.Mám raději omáčky než smažená jídla,ale třeba taky nepohrdnu uzeným kolenem. A hlavně když někam jedu tak se snažím zjistit co bude k jídlu protože když je bříško spokojené tak jsem spokojenej taky.
Tak a teď do mě.

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 ve 13:28 ® regulus reakce na …
regulus

sethy> regul tě z Brna klidně sveze. :-)

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 11:35 ® Koudy reakce na …
Koudy

sethy> pojeď bez obav…já už u toho neseděl asi dva roky takže budu taky za lamu:-)

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 10:48 ® sethy
sethy

Kluci a je to i pro uplný vázací lamy? Letos začínám s muškařinou, takže jediny co zatim umim je vložit do svěráčku háček:-D Pokud bych zvladl vsechny zkousky do konce ledna a regul by mě z Brna svezl klidně bych se přidal:)

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 10:30 ® Robur
Robur

stopař nenech s sebou orat, zde máš inspiraci: http://www.chytej.cz/…i-menu-2009/

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 7:20 ® toulovec
toulovec

jinak je tam normálně v provozu restaurace, takže jelikož v ceně není druhá večeře a podobné nezbytnosti, rozhodně si každej doplnéme bříško ještě něčím výživným, popřípadě z domácích zásob.

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 7:17 ® toulovec reakce na …
toulovec

stopař> kurva tak co by sis přál miláčku..... ono to s jídelníčkem není tak jednoduchý jak to na první pohled vypadá. Je potřeba dodržet několik zásad. Všeobecně je třeba dodržet, že nelze dělat jídla, se kterýma lidi mívají problémy. Špenát, luštěniny, držkovka, atd atd.. K večeři při příjezdu musí být jídlo, které lze připravit dopředu v plném množství buď dělat okamžitě jako minutku (řízky, hranolky atd), nebo něco co lze dlouho ohřívat bez dokurvení (guláš, omáčky atd). Takže kdo si první navrhne, můžeme se zamyslet a použít jeho návrhy.

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 1:28 ® HaD reakce na …
HaD

stopař> to to to to toulovec :-)

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 1:04 ® regulus reakce na …
regulus

stopař> kurňa jestli budeš furt tak vopruzovat, tak bude jen chleba se sádlem … :-)) )

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 ve 21:11 ® stopař
stopař

HaD- :-/ Hele a co bude s tím JÍDELNÍČKEM :-))

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 ve 20:11 ® HaD reakce na …
HaD

stopař> nojo, v něčem jsem pomal e j š íííí . . .

:

D

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 v 18:18 ® stopař
stopař

Hele a co ten jídelníček ?

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 v 18:18 ® stopař reakce na …
stopař

HaD> děkujeme.To to trvalo :-))

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 v 16:52 ® HaD
HaD

:-) Přihlašovat se můžete zde: http://www.chytej.cz/…d-chytej-cz/

reagovat
Neděle 3. ledna 2010 ve 14:55 ® stopař reakce na …
stopař

regulus> No a na co jiného se má člověk těšit.No možná na jaro a začátek sezony jenomže to je ještě hodně daleko a tak mi zbejvá už jen to papáníčko. :-D

reagovat
Neděle 3. ledna 2010 ve 13:45 ® regulus reakce na …
regulus

stopař> Stando, ty taky myslíš jenom na žrádlo … :-)) )

reagovat
Neděle 3. ledna 2010 ve 13:04 ® stopař
stopař

toulovec> Hele Ivošku a kdy že bude ten formulář na přihlášení atd.? :-)) A co jídelníček už je taky znám ?

reagovat
Pátek 25. prosince 2009 v 0:00 ® regulus reakce na …
regulus

stopař> ale vůbec ne, je to váš problém, jen se divím, že se vám s těma kilama chce tahat. :-)) )
No z druhé strany je nutné uznat, že v prudším proudu máte v broďákách jaxi trochu větší stabilitu, ale opravdu jen trochu, jak pravil jeden pán: „Těleso ponořené do kapaliny je nadlehčováno …“ :-)

reagovat
Čtvrtek 24. prosince 2009 v 11:11 ® stopař
stopař

regulus> Hele ty máš něco proti nám co nejsme líní se napapat ? :-D

reagovat