Chytej.cz

6. muškařský vázací víkend necteno

21.12.2009 | toulovec | 45.389 zobrazení | 604 odpovědí

zde můžeme probírat vše možné i nemožné na téma vázacího víkendu konaného 12.2 – 14.2.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 14. února 2010 v 1:36 ® mildas

toulovec> Ty hujere, jestlis jel fakt domů, tak mě štveš. Desetkrát jsem Ti říkal, že pojedeme v noci domů, bo mi netáhne. Desetkrát jsem Ti říkal, že to není problém a že jsme tam s tím i jeli.
Nakonec jsme stejně cca ve 2 : 15 jeli. P.S. počítáme, samozřejmě, s tím, že lůžka zaplatíme. Doladíme to v neděli po ICQ.

Místo krásný, i když prdel světa. Ale stojí za to se tam trmácet. (ne na otočku :-))

reagovat
Neděle 14. února 2010 v 0:26 ® regulus reakce na …
regulus

HaDová> v poho, dyť mě znáš, mimochodem zmizel HaD, Toulovec i jitrnice a to beze srandy.
No právě, že se už musíme dost držet, tak je to momentálně trápení, už asi hodinu cucám malýpivo:-((

osprey> nejsem si jistej, že to vyřídím, je to už takový rozstrkaný (není to myšleno zle), prostě někteří už asi šli spat, pár lidí ještě zoufale váže a pár sedí u stolů, prndají a hlavně přemýšlí, co si ještě můžou dát, ono po tý slivovicový smršti to je dost těžká volba. Jsou i tací, co se ještě pořádně nezbráborali ze včerejška. V každým případě se akce jak se konec konců dalo očekávat povedla, teda až na to zku…ný počasí a toho ko..ta se sněžnou frézou, co nám zaházel auta ještě víc než stačilo napadat zvrchu a toho taky nebylo málo.
V každým případě i o focení se kloudně pokecalo, fotky nic moc i když mám několik exkluzivních, např. ZN jak fotí Canonem a to ani neměl rukavice. :-D
Venku se prakticky fotit nedalo, nebylo co, sníh, sníh, sníh …

reagovat
Neděle 14. února 2010 v 0:08 ® HaDová reakce na …
HaDová

morálně připraven? nerozumím :-((

reagovat
Neděle 14. února 2010 v 0:06 ® HaDová
HaDová

regulus> kapelu neřeš – na co jezdí auto, na řidičák???? :-D zbytkový alkohol snad nebude postihnutelný, jsem dnes něco zahlídla na netu 9-)

reagovat
Neděle 14. února 2010 v 0:05 ® osprey reakce na …
osprey

regulus> Pozdravuj, prosím tě ode mě tu tlupu a užijte si to. Chvíli jsem myslel, že pojedu taky, ale nakonec jsem to vzdal. Za rok budu líp morálně připraven:-)

reagovat
Neděle 14. února 2010 v 0:05 ® HaDová
HaDová

ale ta jitrnice byla fakt prej velká, Ivoškovi možná zůstanou ty špejličky co jsou po stranách, z toho se to dá poznat :-D :-D tak hezký večííír :-)

reagovat
Sobota 13. února 2010 ve 23:52 ® regulus reakce na …
regulus

HaDová> tak už dorazil, zdá se že v pořádku, o tom že se vyspí kdekoliv naprosto nepochybuju, může pod kulečníkem :-)) , no a obrovskost jitrnice komentovat nebudu, Ivoš mu ji okamžitě zabavil, možná ještě na jednoho nebo dva zbyde. :-D

Kapela je fakt děs, naštěstí to nemusíme poslouchat, protože to by nejspíš už dávno nehráli. Pro názornost, jeden nejmenovaný kolega povídal: „Nevíte proč ten šakal tak vyje …“. Chlastat už moc nemůžeme, je nutný odsud taky zítra odjet.:-((

reagovat
Sobota 13. února 2010 ve 23:39 ® HaDová reakce na …
HaDová

regulus> ke kapele – bude chtít více asi pivního moku a pak bude kapela very good :-D

reagovat
Sobota 13. února 2010 ve 23:35 ® HaDová reakce na …
HaDová

regulus> klííd, bude počítám v 23 h – vyspí se všude, dnes usnul někde v kuchyni na zemi :-) . Hlavně pití a veze – obr jitrnici!!

reagovat
Sobota 13. února 2010 ve 23:27 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

regulus> To je tak hrozná? :-D

reagovat
Sobota 13. února 2010 ve 23:22 ® regulus
regulus

HaDová> no moc se neřítí, ještě tady není. Pití není problém, s postelí to bude horší, blbě to spočítali. :-D

Jinak je tu kouzelná country show, ta kapela co tu hraje nejspíš platí těm lidem co je chodí poslouchat. :-((

reagovat
Sobota 13. února 2010 ve 21:58 ® HaDová reakce na …
HaDová

regulus> HaD už se tam řítí!! :-) připravte pití a postel :-)

reagovat
Sobota 13. února 2010 ve 20:58 ® bubu reakce na …
bubu

regulus> a to prej má tu trasu natrénovanou. Asi špatný itinerář

reagovat
Sobota 13. února 2010 v 19:59 ® sus1

regulus> Jenom jaká tam panuje nálada a né jak to tam vypadá?!!To už sem viděl vloni.:-)) A jet sem nemohl,chodí gratulanti a popíjim a popíjim a popíjim a ......pivo

reagovat
foto/forum/2010/th-img12046.jpg
Sobota 13. února 2010 v 19:52 ® regulus
regulus

bubu> Toulovec kecá, že se ptáš, to víš že nee. Standa dojel včera až někdy v noci, trochu se netrefili a jeli sem přes Polsko a dneska se na to tak nějak zapomnělo. Zítra to už určitě nehrozí a teď už by nevyfotili asi vůbec nic, proč ti asi nemusím povídat … :-))

sus1> jednak auto je ve 3/4 metrový závěji, takže budem rádi když ho zítra do odpoledne odhrabem a za druhý nevím proč bych měl sebou tahat takový sračky. Pokud seš zvědavej jak to tu vypadá, nic ti nebránilo abys jel taky, ale protože tu nejsi, tak nezbejvá nic jinýho než čekat, jestli odtajníme alespoň malou část zde pořízených fotografií. :-93;

reagovat
Sobota 13. února 2010 v 19:43 ® toulovec reakce na …
toulovec

bubu> ne, o vítězství jsme si střihli, Standa měl nůžky, já papír

reagovat
Sobota 13. února 2010 v 17:41 ® bubu reakce na …
bubu

toulovec> a co soutěž,byla? Myslím ty versus Standa v makrofotografii

reagovat
Sobota 13. února 2010 v 17:36 ® sus1 reakce na …

regulus> Noo ty si teda vybavenej,kabel nemáš,čtečku nemáš,téééda a to si řikáš fotograf?!:-)) Elektřina nejde tak nemůžeš nabít notase??Píchni ho do auta nebo taky nemáš kabel?????Tee­eeeda,to je dílo.:-)

reagovat
Sobota 13. února 2010 v 17:33 ® regulus reakce na …
regulus

sus1> nevotravuj, fotky budou v neděli, není kabel k foťáku ani čtečka na CF karty, navíc docházejí noťasům baterky.

toulovec> ty litomyšlská kryso, co kecáš, žes musel jet dom, lidi kteří přijeli jak píšeš nad stav, jeli v noci domů, cimra byla volná, nikdo tam celou noc nebyl. Kdoví proč si jel domů (to by mě opravdu zajímalo) :-D :-D :-D , v půlce baráku nejde elektrika a HaD se láduje kdesi na jižní Moravě zabijačkovejma dobrotama, zatímco tady je furt víc a víc sněhu, su teda opravdu zvědavej co „vedoucí“ doveze (jak sám od sebe bez nátlaku slíbil). Pokud by náhodou nepřijel, tak si nejspíš zdejší pobyt odpracujeme v kuchyni. :-))

reagovat
Sobota 13. února 2010 v 17:11 ® sus1 reakce na …

toulovec> Dobrá,počkám(e).:-)

reagovat
Sobota 13. února 2010 v 17:09 ® toulovec reakce na …
toulovec

sus1> na fotky se mi nechce, nefotím, zítra tady toho bude dost projel jsem se nějakých 60, 70??

reagovat
Sobota 13. února 2010 v 16:56 ® sus1

toulovec> Noo a to je teprv půl třetí?:-) a večer před tebou.Něco tam nafot a pošli,psal jsem regulovi a kdepak ten,bud čumí na ,,objektiv" empéčkovi nebo popíjí?????:-)) Kolik ses jen tak projel??kvůli spánku??

reagovat
Sobota 13. února 2010 v 15:26 ® toulovec
toulovec

Takže taky zdravím všechny. Myslím že akce vcelku vydařená, muchy se vážou, píva se pijou, část lidí kouká na filmy z edice CHYTEJ, někteří dospávají aby k večeru bili opět fit. Zázemí perfektní, obsluha více než vstřícná, strava dobrá, myslím že není problém. Jen mi maličko zamrazilo, když přijel jeden nejmenovaný kamarád s přítelkyní a dožadoval se dvoulúžkového pokoje. Nejen že takové tu nejsou, ale ani jsem o něm nevěděl, tož jsem maličko zpanikařil, neboť jsem měl zamluvených pouhých 40 lůžek. Za hodinku dorazil Mildas se dvěma kamarády, se kterými jsem rovněž nepočítal. Navíc jsem zapomněl na soupisku napsat buka o kterém jsem věděl, ale nikdy jsem ho nepočítal do stavu, takže mi chyběla další postýlka. Tož jsem posčítal lidi a postele, všechny po několikerém sčítání a odečítání přestěhoval a ať jsem dělal co jsem dělal, neměl jsem kde spát. Takže jelikož menám rád spaní na koberci pod psím kožichem, v noci jsem se sebral a odjel spát domů :o))) Pravda, vyspal jsem se lépe než někde na schodech, ale projel jsem se :o)) Ráno jsem opět vystřelil vzhůru nahorů do hor a na snídani byl zase na chatě. Teď mi padá hlava jako bych celou noc flámoval.

reagovat
Sobota 13. února 2010 ve 14:37 ® Baron 007

Su zbitej jak pes.

reagovat
Sobota 13. února 2010 v 9:45 ® sus1 reakce na …

regulus> Píšeš veselo,po takovém množství jablečného džusu tam bude možná i vonavo.:-)) Pošli(lete) nějakou fotkuuuu.

reagovat
Sobota 13. února 2010 v 1:14 ® regulus
regulus

Takže ještě jeden pozdrav z TVV. Je to opravdu veselý, v půlce chalupy nejde elektrika, čerstvýho sněhu je už 45 cm a Stopař, Iceman a spol. se už našli, jeli přes Polsko, chybička se vloudila.
Jinak vše v naprostým pořádku, Ivošek je už na šrot (vypil už 8 jablečných džusů). Všichni úřastníci zájezdu vás samozřejmě pozdravují.

reagovat
Pátek 12. února 2010 ve 21:51 ® LSD

Taky zdravím celou bandu s přáním, „UŽIJTE SI TOOOO !!!“ Hlavně ty co znám osobně, ale jak jsem psal, všechny

reagovat
Pátek 12. února 2010 ve 21:50 ® HaDová
HaDová

regulus> Pozdravuj všechny a Toulovce nechte v klidu, měl toho moc zařizování :-)

reagovat
Pátek 12. února 2010 ve 21:49 ® HaDová
HaDová

HaD by se mohl stavit zase v neděli :-) Zítra natáčí ve Slavkově u Brna.

reagovat
Pátek 12. února 2010 ve 21:45 ® bubu
bubu

regulus> takže veselo.

reagovat