Vyhledávání
6. muškařský vázací víkend
21.12.2009 | toulovec | 45.417 zobrazení | 604 odpovědí
zde můžeme probírat vše možné i nemožné na téma vázacího víkendu konaného 12.2 – 14.2.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 11. února 2010 v 15:21 ® Šáďa
- reagovat
- Čtvrtek 11. února 2010 v 15:18 ® iceman reakce na …
-
HaD> nejedeš přes Českou Lípu?
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 v 15:16 ® HaD
-
mám 4×4 takže kdyb měl někdo problém, cinkněte mi na 608323472. Případně někoho mohu odvézt. Auto mám „prázdný“
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 14:37 ® regulus
-
ZN> pokud pojedeš přes Lanškroun a máš chuť jet společně, tak tam bych měl být něco po půl třetí (pokud nezměním trasu kvůli počasí), když tak u pizzerky u kruháču, dál chci jet po silnici 311 minimálně do Jablonného, připadne mi to nejrozumnější a není to tak velká divočina, odsud buď přes Mladkov nebo Žamberk, ale to se uvidí podle situace.
Domluvíme večer.
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 14:33 ® iceman
-
„Uzavřeno bylo sedm úseků silnic, velmi špatná situace je zejména v okolí Říček v Orlických horách, uzavřena je také například silnice druhé třídy z Rokytnice do Zdobnice a Rokytnice do Bartošovic a dále silnice třetích tříd, včetně jedné na Trutnovsku mezi Bohuslavicemi a Velkými Svatoňovicemi,“ uvedl provozní náměstek krajských silničářů Petr Zima a dodal, že k prudkému zhoršení došlo před desátou hodinou.
Silničáři počítají, že kalamita by na Rychnovsku měla trvat minimálně během celého čtvrtka. Záležet bude především na počasí. Sníh komplikuje také dopravu na železnici.
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 14:31 ® toulovec reakce na …
-
regulus> aktuální info a kameru můžeš vidět zde http://kamery.ttnet.cz/skiklub.php?… , je to v podstatě jeden kopec jen z druhý strany
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 14:30 ® toulovec
-
ZN> pěčín, pěěčín, pěčín......je to hlavní , kunvald je konec světa i v létě
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 14:28 ® ZN
- reagovat
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 14:21 ® ZN reakce na …
-
regulus> v Říčkách jsem měl loni stavbu, tak jsem tam jezdil často. Přes Lanškroun, Červenou Vodu a Jablonné je to díky tomu kopci za Červenou Vodou hodně ošemetné. Pojedu přes Ústí n.O.. Tam to bylo vždy průjezdnější. Pak je otázkou, jestli ze Žamberka do Rokytnice přes Kunvald či Pěčín.
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 14:13 ® regulus reakce na …
-
toulovec> máš odkaz na nějaký lepší, případně aktuálnější dopravní info než tohle http://www.aba.cz/…i-informace/ ???
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 14:10 ® regulus
-
Ještě pro ty co jedou z Moravy, pokud by jste měli chuť se někde seskupit a jet část cesty společně, tak se ozvěte, z Brna vyjedu cca ve 13 hod takže bych tak za hodinu a něco mohl být ve Svitavách, něco po půl třetí v Lanškrouně (teda pokud nezměním kvůli počasí trasu).
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 14:07 ® toulovec reakce na …
-
Buko> nevím nevím čoveče – ty kopce z deštnýho nahoru jsou dooost hustý. Do Rokytnice je taky docela hlavní tak a z bartošovic už jedeš kolem potoka za větrem – fakt nevím...........
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 14:06 ® regulus reakce na …
-
Buko> Mirku, uvidíme, vycházím z trasy co znám, jel jsem tam mnohokrát, když bylo sněhu po k…t, ale těch posledních 30 kilometrů jsem nikdy nejel, konzultoval jsem to s Ivošem. Průběžně dle situace to budu přehodnocovat, to víš že nemám chuť někde zůstat viset.
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 14:05 ® dzandys
-
Asi bych to nechal na zítra, pokud přestane foukat tak to nějak dopadne.
Ale jestli budu muset sám zbaštit všechno to uzený a ten štrůdl, tak mě máte na svědomíP.S. – jdu koupit ty řetězy
reagovat
, takovejch peněz - Čtvrtek 11. února 2010 ve 13:56 ® Buko reakce na …
-
Jirko, já bych jel raději po hlavním tahu přes Solnici. Nepojedu přes hory. Vyjádřit by se měli spíš kluci z okolí, kteří to tam znaji.
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 13:53 ® toulovec reakce na …
-
regulus> Žamberk Rokytnice, Bartošovice je v tuto chvíli jediná varianta – pokud ji prohrnou. v tuto chvíli je zavřená. Pak ještě možná z Deštný, ale to nevím
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 13:47 ® regulus reakce na …
-
toulovec> Ivošku, nemám tě vůbec rád
reagovattechnickej dotaz, jedu tu trasu přes JNO co jsme probírali mailem, zkusím to přes ten Mladkov, jednak to tam znám a taky to byla jedna z variant, cos doporučoval. V případě neprůjezdnosti je trasa JNO, Žabmerk, Rokytnice stejnej průser???
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 13:37 ® Buko reakce na …
-
Tolíku, je mi to jasné, že mají nakoupeno. Do Kaličky se vozí všechno ráno.Pekaři a pod. Poslední víkend v lednu bylo U Kapličky hafol sněhu. Mrkni na video. http://www.muskari.cz/index.php?… Nedokážu si představit co bude teprve na těch horách. Stejně bude horor se dostat zítra přes Mohelničák.
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 13:32 ® toulovec reakce na …
-
iceman> nebo rolbičku, pro jistotu.........
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 13:29 ® iceman
-
Ti co mají 4×4 a řetězy budou fungovat jako taxi z Deštné. Jediné řešení udělat záchytné parkoviště a svoz.
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 13:28 ® toulovec reakce na …
-
Buko> je čtvrtek – na Rampušáku už mají určitě nakoupený žrádlo a pokud to bude průjezdný, nebude problém. V případě že se tam nedostanem, nemůžu Kocourkový zavolat že za 2 hodiny tam dovalí 40 lidí na víkend. – by nesehnala pomalu ani chleba.
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 13:23 ® toulovec reakce na …
-
Šáďa> papučky si vezmi, je rozhodně příjemější domácí popřípadě sportovní obuv než zimní bagány. Já si balím sálovky.
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 13:21 ® ZN reakce na …
-
toulovec> to by bylo škoda, jen prosím, nějaké normální místečko
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 13:20 ® Buko reakce na …
-
Ivo, co penzion U Kapličky. Teorie je, že tam bude volno. Nevím, já bych to přesunul tam. Já musím vyjet s Jardou Kůdelou ráno do Svitav. Má tam jednání a po obědě jsme chtěli vyrazit směr Rampušák. Je mi to jasné, že jsou s tím starosti a že správce nebude nadšený.Bohužel vyšší moc. Jinak Ti ty starosti ani trochu nezávidím.Ta chata může být odříznuta od světa ještě delší dobu.Soudím podle podle toho co se za okny děje.
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 13:18 ® toulovec reakce na …
-
ZN> slibuju, že se na to fakt už vyseru :o))
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 13:07 ® ZN reakce na …
-
toulovec> co nám to děláš? Proč to někdy nemůže být na nějakém normálním místě?
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 12:57 ® Šáďa reakce na …
-
toulovec> Hele tak to tam budeme s bráchou možná první
reagovatNabírám ho ve 12 v Kvasinách a od tama je to cca 30km. Jo jak je to s těma přezůvkama? V těch se chodí i do hospody? to se tam přezouvají i normální hosté co jdou z venku ? Já že v pantoflích se blbě hraje bowling
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 12:46 ® sethy reakce na …
-
toulovec> Cau, uz jsem se s tomíkem dnes domlouval, pokud nebude stihat labiny tak pojede z regulem a ja pojedu s tebou. Sice jeste netusim co a jak ale Tomik to ma vse nejak naplanovany a bude nas vsechny (me, tebe, regula) informovat.
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 12:43 ® toulovec reakce na …
-
Šáďa> chtěl jsem tam být okolo 14:00 , jelikož musím čekat na Tomíka, který dojede sem z brna vlakem, netuším, Rozhodně tam chci být do 16:00 i kdyby Tomík měl jít pěšky
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 12:15 ® Šáďa
-
toulovec> Od kolika tam budeš?? EDIT: nebo spíše chceš být
reagovat