Chytej.cz

6. muškařský vázací víkend necteno

21.12.2009 | toulovec | 45.457 zobrazení | 604 odpovědí

zde můžeme probírat vše možné i nemožné na téma vázacího víkendu konaného 12.2 – 14.2.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 11. února 2010 ve 12:07 ® Šáďa reakce na …
Šáďa

toulovec> Jo koukal jsem na to jak tam foukalo, byl tam hodně silný vítr celou noc, ale dnes už se to má uklidňovat a zítra už by foukat nemělo. Tak uvidíme, každopádně pojedeme určitě od Deštného, jen nevím jestli se do toho Deštného dostaneme :-)

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 v 11:59 ® toulovec reakce na …
toulovec

Šáďa> Tak jsem tam právě volal, cesta je neprůjezdná, je to tam zavřený, prej tam volají frézu. Takže všichni si na mě vezměte mobil a zítra mi volejte. Správce říkal že z Bartošovic je to zavřený, z Deštné by se tam prý mělo dát dostat. Zítra okolo oběda mu zavolám a zjistíme kudy se tam do tý prdele dostanem. Herdek nemohl by být alespoň jeden TVV bez problému???? :o)))

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 v 11:38 ® Šáďa reakce na …
Šáďa

Medvěd> Ale teď koukám že je neprůjezdná i 321 ze Skuhrova na Deštné. Tam tudy pojedu , ale píšou že hasiči pracují na odklízení popadaných stromů , tak snad si máknou a zítra to bude OK…

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 v 11:37 ® Medvěd reakce na …
Medvěd

Šáďa> já jedu ze Šumperka.Je to delší,ale zato horší cesta

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 v 11:32 ® Šáďa reakce na …
Šáďa

Medvěd> teď jsem na to koukal, tamtudy nepojedu, naštěstí. Ale dneska už nemá tolik foukat, tak snad to zvládnou udržovat..

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 v 11:29 ® iceman reakce na …
iceman

Medvěd> co to pro nás znamená? Mám do auta hodit saně a psy?

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 v 11:20 ® Medvěd reakce na …
Medvěd

Šáďa> zdroj Idnes:Na Rychnovsku jsou kvůli závějím zavřené silnice mezi Rokytnicí v Orlických horách a Souvlastním, mezi Souvlastním a Hláskou a také mezi Kovárnou a Klečkovem.

„O vyhlášení kalamitního stavu zatím neuvažujeme, nyní pracujeme na zprůjezdnění těchto komunikací,“ řekl náměstek královéhradeckých silničářů Petr Zima.

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 v 10:34 ® Šáďa reakce na …
Šáďa

toulovec> My jedem z druhé strany, tak jsem zvědav, nakládám bráchu v Kvasinách, pak směr Deštné a z Deštného přes Orlické Záhoří…

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 v 9:32 ® toulovec reakce na …
toulovec

Šáďa> já myslím, že kecali :o))) Jinak všem doporučuji jet trasou Rokytnice v Orlických Horách – Bartošovice – Chata Rampušák http://maps.google.cz/maps?…

Z Bartošovic už je to opravdu po Polské hranici a tomu odpovídá silnice :o)))

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 v 8:24 ® Šáďa reakce na …
Šáďa

toulovec> Podle toho jak koukám na srážkovou předpověď by to nemělo být tak hrozné. Něco napadne, ale kalamita to snad nebude…

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 v 8:23 ® toulovec
toulovec

Tak chlapci, zítra je den „D“!! tady zatím nesněží, tak budeme doufat že kalamita nebude totální.......... Jinak se na Vás na všechny moc těším ...........

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 ve 2:36 ® laciprd

Firetiger> Ahoj,taky se mi nechce jet samotnýmu budu vyjíždět z Letňan.

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 22:13 ® MP-E65mm
MP-E65mm

zítra v těch končinách má foukat pěkný vítr, tak abychom tu chamraď našli pod sněhem :-)

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 22:05 ® sethy reakce na …
sethy

Tomik> No fandím ti:)

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 22:02 ® Tomik
Tomik

sethy> Jo, plán je takový, laboratoře máme psaný do 13:00, dají se prý zvládnout za tři hodiny, to znamená do 10:00, jenže čekám až tu ulohu co budu dělat jako druhou uděla jedna slečna( a ta je sakra pomalá). Ale jakožto zkušený ochcávač, jsem našel v návodu díru, tudíž nebudu měřit 300 hodnot, ale jenom 100 a dalších 100 budu muset tipnout..:) S přepočtem na čas to vychází že budu v 12:44 sedět ve vlaku, ai kdybych měl běžet od školy pěšky..:-P

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 21:41 ® sethy reakce na …
sethy

Tomik> A uzs vyresil jak se tam dostanes?

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 21:38 ® Tomik
Tomik

Tak jsem po dvou letech uklidil ve vázacím kufříku- abych nebyl na TVV za bordeláře..:-)

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 21:26 ® Šáďa reakce na …
Šáďa

vraník> No jo no, co nadělám, budu se tedy věnovat vázání a jiným povznášejícím činnostem :-)

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 21:25 ® vraník reakce na …

Šáďa>

tos měl příteli objednávat dříve, normálně mají přísný dozor, aby úplnou náhodou někde venku a samotinké nezlobily :-)

reagovat
Středa 10. února 2010 v 11:39 ® sethy reakce na …
sethy

Ištvan> aby jste se neztratili ze:-D klidne to neni problem.

reagovat
Středa 10. února 2010 v 10:27 ® Ištvan reakce na …
Ištvan

Taky už jsem vyrozuměn,spz poznačena :-) Domluva plati.

Sethy – Nechceš nas teda počkat zrovna na zvonařce?

reagovat
Středa 10. února 2010 v 7:37 ® sethy reakce na …
sethy

regulus> Rozkaz. Jo v pátek mě odpadla škola, takže můžu nastoupit kdykoliv a kdekoliv:)

reagovat
Středa 10. února 2010 v 0:46 ® regulus reakce na …
regulus

Spolucestovatelé, račte hodit voko do osobky a do mailu.

sethy> trochu je popíchni.

reagovat
Úterý 9. února 2010 ve 23:17 ® Šáďa reakce na …
Šáďa

vraník> No nepotěšil jsi mě :-) já čekal podobný doprovod jako u nás v zoo :-)

reagovat
Úterý 9. února 2010 ve 22:09 ® vraník

Šáďa>

Měl jsem od Toulíka povoleno hradit za tři, i když trošku větší muškaře. Žádná přirážka za objem… :-)

reagovat
Úterý 9. února 2010 ve 2:25 ® pako2 reakce na …

díky, to mě sice napadlo, ale nechtěl jsem to takhle hrotit, ale zkusím

reagovat
Pondělí 8. února 2010 ve 23:47 ® sethy reakce na …
sethy

pako2> podivej se sem kdo je z Prahy: http://www.chytej.cz/…d-chytej-cz/ a napiš nebo zavolej přímo jim. To bude asi nejjednodušší:-1

reagovat
Pondělí 8. února 2010 ve 23:07 @ pako2

už tady tato otázka padla, bydlím kousek od Prahy a nechce se mi tahat auto jen tak sám, termín TVV se blíží a jsem cizí a nováček a nabízím buď spolujízdu asi pro dva lidi (Fiat Punto) a nebo se rád s někým svezu. na mailu jsem většinou až večer, tak případně prosím reakci na mail pavelovoce@seznam.cz nebo tel. 603445716 díky Pavel Hruška ps. jestli otravuji, tak mě pošlete do …lesa, ale lepší nějaká reakce než nic!!

reagovat
Pondělí 8. února 2010 v 18:06 ® Šáďa reakce na …
Šáďa

Medvěd> snad se malinko mýlí :-) uvidíme …

reagovat
Pondělí 8. února 2010 ve 14:59 ® Medvěd
Medvěd

Šáďa> tak nám na čtvrtek hlásí 15 nového

reagovat