Vyhledávání
6. muškařský vázací víkend
21.12.2009 | toulovec | 45.457 zobrazení | 604 odpovědí
zde můžeme probírat vše možné i nemožné na téma vázacího víkendu konaného 12.2 – 14.2.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 11. února 2010 ve 12:07 ® Šáďa reakce na …
-
toulovec> Jo koukal jsem na to jak tam foukalo, byl tam hodně silný vítr celou noc, ale dnes už se to má uklidňovat a zítra už by foukat nemělo. Tak uvidíme, každopádně pojedeme určitě od Deštného, jen nevím jestli se do toho Deštného dostaneme
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 v 11:59 ® toulovec reakce na …
-
Šáďa> Tak jsem tam právě volal, cesta je neprůjezdná, je to tam zavřený, prej tam volají frézu. Takže všichni si na mě vezměte mobil a zítra mi volejte. Správce říkal že z Bartošovic je to zavřený, z Deštné by se tam prý mělo dát dostat. Zítra okolo oběda mu zavolám a zjistíme kudy se tam do tý prdele dostanem. Herdek nemohl by být alespoň jeden TVV bez problému???? :o)))
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 v 11:38 ® Šáďa reakce na …
-
Medvěd> Ale teď koukám že je neprůjezdná i 321 ze Skuhrova na Deštné. Tam tudy pojedu , ale píšou že hasiči pracují na odklízení popadaných stromů , tak snad si máknou a zítra to bude OK…
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 v 11:37 ® Medvěd reakce na …
-
Šáďa> já jedu ze Šumperka.Je to delší,ale zato horší cesta
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 v 11:32 ® Šáďa reakce na …
-
Medvěd> teď jsem na to koukal, tamtudy nepojedu, naštěstí. Ale dneska už nemá tolik foukat, tak snad to zvládnou udržovat..
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 v 11:29 ® iceman reakce na …
-
Medvěd> co to pro nás znamená? Mám do auta hodit saně a psy?
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 v 11:20 ® Medvěd reakce na …
-
Šáďa> zdroj Idnes:Na Rychnovsku jsou kvůli závějím zavřené silnice mezi Rokytnicí v Orlických horách a Souvlastním, mezi Souvlastním a Hláskou a také mezi Kovárnou a Klečkovem.
„O vyhlášení kalamitního stavu zatím neuvažujeme, nyní pracujeme na zprůjezdnění těchto komunikací,“ řekl náměstek královéhradeckých silničářů Petr Zima.
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 v 10:34 ® Šáďa reakce na …
-
toulovec> My jedem z druhé strany, tak jsem zvědav, nakládám bráchu v Kvasinách, pak směr Deštné a z Deštného přes Orlické Záhoří…
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 v 9:32 ® toulovec reakce na …
-
Šáďa> já myslím, že kecali :o))) Jinak všem doporučuji jet trasou Rokytnice v Orlických Horách – Bartošovice – Chata Rampušák http://maps.google.cz/maps?…
Z Bartošovic už je to opravdu po Polské hranici a tomu odpovídá silnice :o)))
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 v 8:24 ® Šáďa reakce na …
-
toulovec> Podle toho jak koukám na srážkovou předpověď by to nemělo být tak hrozné. Něco napadne, ale kalamita to snad nebude…
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 v 8:23 ® toulovec
-
Tak chlapci, zítra je den „D“!! tady zatím nesněží, tak budeme doufat že kalamita nebude totální.......... Jinak se na Vás na všechny moc těším ...........
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 2:36 ® laciprd
-
Firetiger> Ahoj,taky se mi nechce jet samotnýmu budu vyjíždět z Letňan.
reagovat - Středa 10. února 2010 ve 22:13 ® MP-E65mm
-
zítra v těch končinách má foukat pěkný vítr, tak abychom tu chamraď našli pod sněhem
reagovat - Středa 10. února 2010 ve 22:05 ® sethy reakce na …
-
Tomik> No fandím ti:)
reagovat - Středa 10. února 2010 ve 22:02 ® Tomik
-
sethy> Jo, plán je takový, laboratoře máme psaný do 13:00, dají se prý zvládnout za tři hodiny, to znamená do 10:00, jenže čekám až tu ulohu co budu dělat jako druhou uděla jedna slečna( a ta je sakra pomalá). Ale jakožto zkušený ochcávač, jsem našel v návodu díru, tudíž nebudu měřit 300 hodnot, ale jenom 100 a dalších 100 budu muset tipnout..:) S přepočtem na čas to vychází že budu v 12:44 sedět ve vlaku, ai kdybych měl běžet od školy pěšky..
reagovat - Středa 10. února 2010 ve 21:41 ® sethy reakce na …
-
Tomik> A uzs vyresil jak se tam dostanes?
reagovat - Středa 10. února 2010 ve 21:38 ® Tomik
-
Tak jsem po dvou letech uklidil ve vázacím kufříku- abych nebyl na TVV za bordeláře..
reagovat - Středa 10. února 2010 ve 21:26 ® Šáďa reakce na …
-
vraník> No jo no, co nadělám, budu se tedy věnovat vázání a jiným povznášejícím činnostem
reagovat - Středa 10. února 2010 ve 21:25 ® vraník reakce na …
-
Šáďa>
tos měl příteli objednávat dříve, normálně mají přísný dozor, aby úplnou náhodou někde venku a samotinké nezlobily
reagovat - Středa 10. února 2010 v 11:39 ® sethy reakce na …
-
Ištvan> aby jste se neztratili ze
reagovatklidne to neni problem.
- Středa 10. února 2010 v 10:27 ® Ištvan reakce na …
-
Taky už jsem vyrozuměn,spz poznačena
Domluva plati.
Sethy – Nechceš nas teda počkat zrovna na zvonařce?
reagovat - Středa 10. února 2010 v 7:37 ® sethy reakce na …
-
regulus> Rozkaz. Jo v pátek mě odpadla škola, takže můžu nastoupit kdykoliv a kdekoliv:)
reagovat - Středa 10. února 2010 v 0:46 ® regulus reakce na …
-
Spolucestovatelé, račte hodit voko do osobky a do mailu.
sethy> trochu je popíchni.
reagovat - Úterý 9. února 2010 ve 23:17 ® Šáďa reakce na …
-
vraník> No nepotěšil jsi mě
reagovatjá čekal podobný doprovod jako u nás v zoo
- Úterý 9. února 2010 ve 22:09 ® vraník
-
Šáďa>
Měl jsem od Toulíka povoleno hradit za tři, i když trošku větší muškaře. Žádná přirážka za objem…
reagovat - Úterý 9. února 2010 ve 2:25 ® pako2 reakce na …
-
díky, to mě sice napadlo, ale nechtěl jsem to takhle hrotit, ale zkusím
reagovat - Pondělí 8. února 2010 ve 23:47 ® sethy reakce na …
-
pako2> podivej se sem kdo je z Prahy: http://www.chytej.cz/…d-chytej-cz/ a napiš nebo zavolej přímo jim. To bude asi nejjednodušší
reagovat - Pondělí 8. února 2010 ve 23:07 @ pako2
-
už tady tato otázka padla, bydlím kousek od Prahy a nechce se mi tahat auto jen tak sám, termín TVV se blíží a jsem cizí a nováček a nabízím buď spolujízdu asi pro dva lidi (Fiat Punto) a nebo se rád s někým svezu. na mailu jsem většinou až večer, tak případně prosím reakci na mail pavelovoce@seznam.cz nebo tel. 603445716 díky Pavel Hruška ps. jestli otravuji, tak mě pošlete do …lesa, ale lepší nějaká reakce než nic!!
reagovat - Pondělí 8. února 2010 v 18:06 ® Šáďa reakce na …
-
Medvěd> snad se malinko mýlí
reagovatuvidíme …
- Pondělí 8. února 2010 ve 14:59 ® Medvěd
-
Šáďa> tak nám na čtvrtek hlásí 15 nového
reagovat