Chytej.cz

6. muškařský vázací víkend

21.12.2009 | toulovec | 45.704 zobrazení | 604 odpovědí

zde můžeme probírat vše možné i nemožné na téma vázacího víkendu konaného 12.2 – 14.2.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 15. února 2010 ve 13:48 ® Ištvan
Ištvan

Takže 2 pokusné pro Tebe jak jsi se pekelně soustředil :-)

Iceman:No to sem byl asi ja,jinak v brně jsem jen člen Mo, jsem z hulína

reagovat
foto/forum/2010/th-img12084.jpgfoto/forum/2010/th-img12085.jpg
Pondělí 15. února 2010 ve 13:11 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

Ištvan> No to jsem zvědavej co to bude, jestli z pátku tak to by si neudržel ani ze stativu :-)

reagovat
Pondělí 15. února 2010 ve 13:06 ® regulus
regulus

Ištvan> fotky musíš zmenšit, mrkni semka http://www.chytej.cz/…azek-na-net/ a musí to být v JPGE (ještě to žere tuším GIF, ale to první je asi nejlíp)

reagovat
Pondělí 15. února 2010 ve 13:03 ® stopař reakce na …
stopař

Ištvan> Tak to napiš semka http://chytej.cz/…ze_s_adminy/ Když máš jakejkoliv problém tak tady ti poraděj.

reagovat
Pondělí 15. února 2010 ve 13:02 ® iceman reakce na …
iceman

Ištvan> koukám do karty – Brno. Nebyl jsi ten jeden ze statečných co mě tak ochotně nabízeli slivovici a já vždy odmítl? :-)

reagovat
Pondělí 15. února 2010 ve 12:46 ® Ištvan reakce na …
Ištvan

Na serveru doslo k neocekavane chybe. Byla zaznamenana a bude opravena.

Háže mě to tuhle hlášku…

reagovat
Pondělí 15. února 2010 ve 12:44 ® Ištvan reakce na …
Ištvan

Zkusim to znova,psalo mi to chybu přenosu.

reagovat
Pondělí 15. února 2010 ve 12:24 ® stopař
stopař

Ištvan – Asi ti ty fotky neprošli páč žádný nevidím.:-))

reagovat
Pondělí 15. února 2010 ve 12:19 ® Ištvan
Ištvan

Tak přidávam pár fotek z paradniho vikendu,velke diky všem učastnikum za něj!

reagovat
Pondělí 15. února 2010 v 10:34 ® jeron

toulovec – Moc skvělá akce. Je moc pěkný že se sešlo i tolik skvělých lidí. Alespoň se dalo načerpat soustu informací a postřehů.

regulus – Ještě jdnou díky za bezproblémovou jízdu, na lepšího řidiče jsme nemohly natrefit. Těším se na příští setkání.

reagovat
Pondělí 15. února 2010 v 9:56 ® iceman reakce na …
iceman

stopař> ty jo, tak to jsem zase něco projel :-)

reagovat
Pondělí 15. února 2010 v 9:12 ® stopař reakce na …
stopař

iceman> Hele HaD ale říkal že o té slečně nemáme mluvit.:-)

reagovat
Pondělí 15. února 2010 v 8:39 ® iceman reakce na …
iceman

HaDová> nebude to tý slečny co tam přijela s Hadem? :-D

reagovat
Neděle 14. února 2010 ve 22:38 ® HaDová
HaDová

All všem účastníkům srazu – HaD přivezl domů – našel v místnosti, kde se vázaly mouchy – tm. modrou čelenku – přes uši – flees – sport, Cherokee – kdo ji postrádá, dejte adresu, hned zašleme :-)

reagovat
Neděle 14. února 2010 ve 21:12 ® ZN reakce na …
ZN

toulovec> Ivošku, ten penzion je fakt dobrý. A právě ta divočina tomu dává tu třešničku. Musím tě pochválit, bylo to fajn.

reagovat
foto/forum/2010/th-img12075.jpgfoto/forum/2010/th-img12076.jpgfoto/forum/2010/th-img12077.jpg
Neděle 14. února 2010 ve 20:59 ® toulovec
toulovec

jak již psali jiní – konečně jsem našel místo konání, se kterým jsem naprosto a bez výhrad spokojen. Krásná příroda, sympatický opravený barák bez chyb, přijatelná kuchyně, vstřícný milý a pracovitý personál. Jen kdyby to tak nebylo kurva v takový zatracený divočině..........

reagovat
Neděle 14. února 2010 v 19:51 ® HaD
HaD

Uf, už jsem taky doma. Jel jsem to 8 hodin. 3× jsem musel na nejméně na hodinu zastavit a spát. Příště tohle nemůžu dopustit.

reagovat
Neděle 14. února 2010 v 19:32 ® bubu reakce na …
bubu

regulus> co to,co to,z těch tří pánů mám pocit,že podmínkou účasti byl hodně krátký sestřih :-) :-)

reagovat
Neděle 14. února 2010 v 19:31 ® regulus
regulus

Takl doufám, že už všichni nedočkavci fotek jsou uspokojeni.

Pokud se akce samotné týká, tak byla jako obvykle super, moje kočkování s Ivošem berte trochu s rezervou. :-)) Zorganizovaný to bylo jako vždy velmi dobře, zkrat nebo co to bylo, byl malinkej nepředvídatelnej problém, smůla byla, že jsem při odjezdu vytáhl z batohu čelovku, že ji nebudu zbytečně tahat, opak byl pravdou a musel jsem si svítit mobilem (byli i tací, co by netrefili na pokoj i za světla), fakt že druhej den dopoledne (byť byla sobota) naklusal elektrikář, který závadu odstranil, je jen další z plusů majitelů (nebo provozovatelů), kteří byli opravdu skvělí, to se musí opravdu vyzvednout, vše naprosto perfektní, obsluha, jídlo, no prostě skoro jsem nevěřil, že jsme v ČR.

Při vázání jsme byli pod neustálým dohledem, hlídali nás dva takovýto „draci“ a dva pohledy na místo konání.

reagovat
foto/forum/2010/th-img12066.jpgfoto/forum/2010/th-img12067.jpgfoto/forum/2010/th-img12068.jpg
Neděle 14. února 2010 v 19:22 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

toulovec> no vidiš na tričko jsem úplně zapomněl :-)

reagovat
Neděle 14. února 2010 v 19:13 ® sus1 reakce na …

regulus> Ty nedočkavče??vyndej kartu a aparát tam nechej.:-)

reagovat
Neděle 14. února 2010 v 19:03 ® regulus
regulus

Ještě pár momentek, přísahám, že kdybych nevěděl, že fotím Frantu, tak bych si myslel, že to je Vladimír Iljič … :-D

reagovat
foto/forum/2010/th-img12061.jpgfoto/forum/2010/th-img12062.jpgfoto/forum/2010/th-img12063.jpg
Neděle 14. února 2010 v 18:50 ® vraník

Teď jsem vybalil, a jdu si lehnout… Toulíku děkuji, chválím tě a gratuluji k vydařené akci. V tašce jsem našel jedno zelené tričko vydané ku příležitosti TVV vel. M a nevím komu patří. Komu chybí přihlašte se prosím, bude mu zasláno ihned po vyprání

reagovat
Neděle 14. února 2010 v 18:24 ® regulus
regulus

Po příjezdu a ubytování zavládla, konec konců jak se dalo očekávat, dobrá nálada (že jsme tu cestu ve zdraví přežili). Někteří vázali, noví účastníci pod dohledem statného ošetřovatele, jiní diskutovali u veselého kalíšku a jiných pochutin …

reagovat
foto/forum/2010/th-img12057.jpgfoto/forum/2010/th-img12058.jpgfoto/forum/2010/th-img12059.jpg
Neděle 14. února 2010 v 17:55 ® regulus
regulus

Tak začnu s těma fotkama. Než jsme tam přijeli tak to asi 50 km vypadalo docela zajímavě …

(foceno za jízdy z auta, tak nehledejte muchy)

reagovat
foto/forum/2010/th-img12056.jpg
Neděle 14. února 2010 v 17:30 ® stopař
stopař

Liberecká odnož hlásí že dorazila taky v pořádku včetně Icemana.

regulus> Co to furt máš s tím blouděním v Polsku ? Tamtudy vede taky silnice a taky mi to navigace vyhodnotila jako nejkratší trasu.Nezapomeň že jsme to mněli 230 Km a z Liberce jsme vyjížděli v 16,00 hodin a zajížděli jsme do Mimoně pro Ice.A klidně se zeptej ostatních z naší posádky jakou jsme chytli kolonu před Náchodem.

toulovec> Ivoši akce byla suprová a že nešel chvilku proud za to nemůžeš a akci to nijak neovlivnilo. Bylo to super a za to ti patří dík.

reagovat
Neděle 14. února 2010 v 17:28 ® toulovec reakce na …
toulovec

Šáďa> nechci práskat – Vedral to byl, Vedral.........

reagovat
Neděle 14. února 2010 v 17:17 ® Šáďa
Šáďa

Akce byla velmi vydařená, jen jsem tam chytil nějaký bacil. Celou sobotní noc jsem strávil na WC a neděle taky nic moc…Z jídla to asi nebylo, takže nejspíš nějaká mrcha zákeřná :-) Ale už do sebe cpu piškoty, tak uvidíme :-) Příště musím víc chlastat.....

reagovat
Neděle 14. února 2010 v 16:21 ® pako2

pako 2 a Baron hlásí návrat taky v poho a Regule, na tu 13 se vykašli, jak vidíš nefuguje :o)))

reagovat
Neděle 14. února 2010 v 16:16 ® regulus
regulus

Tak Brno hlásí příjezd v pohodě …

Toulovče, ty, ty, ty … tak já ti něco řeknu, musel jsem to nechat až na včil, abych něco nepřivolal. Su pověrčivej jako sviňa a opravdu by mne ani ve snu nenapadlo, že existuje někdo, kdo uspořádá akci třináctýho, to je prostě to naprosto nejhorší číslo, chybělo tomu už jen to, aby to byl pátek. U mě to funguje spolehlivě i den před a den po. Třináctýho vůbec nevytahuju paty z baráku, nic nedělám abych něco nezkurvil, prostě pro jistotu ani pomalu nedejchám.
Já jsem ty schmejde jeden tejden nespal, protože představa, že povezu čtyři nevinný lidi do jakýsi prdele skoro v Polsku, navíc jsem věděl jak to tam může vypadat, den před třináctým a zpátky je povezu den po třináctým, no prostě byl jsem ouplně na mrtvici. Nejhorší bylo to, že jsem si to ze začátku vůbec neuvědomil (to bych tam fakt nejel), protože termín byl napsanej 12–14.února, došlo mi to asi tak tejden před odjezdem, protože já na číslo 13 reaguju jako bejk na červenou hadru, akorát s tím rozdílem, že se valím okamžitě schovat.
Prostě je obrovskej zázrak, že se mi nic neposralo a že jsem to ve zdraví přežil.

mildas> fakt spal doma, přísahám na holej pupek, to má z toho, že chlastá ten jablečnej džus, kdyby si dalpivo , tak se mu to stát nemohlo. :-))

Pro nedočkavce jako je sus, fotky budou jak se aklimatizuje foťák.

reagovat