Vyhledávání
Kam na dírky Jížní Č?
19.12.2009 | Mega-Fish | 13.084 zobrazení | 31 odpovědí
Zdravím mohly byste mě pokud možno doporučit soukromí revír kde je povolenka za slušnou cenu a člověk si tam i parádně zachytá. Nejlépe někde Táborsko,ČB,Třebonsko…díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 12. ledna 2021 v 19:10 ® Ševča reakce na …
-
Na mrhalu to stojí kolik projíždím okolo každý den a ještě jsem tam nikoho neviděl ??
reagovat - Úterý 12. ledna 2021 v 19:08 ® Ševča
-
Čau pokud chcete na dírky tak mám 2 místa tady máte tel 777 712 575 pan Turek.jemu zavolejte. Mají jeden rybník Horní Planá a druhý v Hůrkách u Lipna
reagovatbyl jsem už dvakrát a super
- Čtvrtek 14. února 2013 v 16:11 ® casper reakce na …
-
Steve_Mc> díky moc
reagovatto se hodí
ještě jsem teď narazil na mrhala a tam by měl být led 11 cm tak jsem zvědavej
tam maj snad i molo, tak by to mělo být ok i bez pevného ledu
- Čtvrtek 14. února 2013 v 15:57 ® Steve_Mc reakce na …
-
nejblíže asi zde: http://www.rybarstvi-baha.cz/news/nova-akce/
Ale je otázka jestli to dovolí síla ledu…
reagovat - Středa 13. února 2013 v 19:53 ® Beer.Beda reakce na …
-
Letos dírky ignoruji.Dostal jsem se do fáze, že mi přijde zbytečné, platit cca 200 za vlezné a dále za kg 100.V Mirošovicích si můžeš chytit nějakého trofejáka, nebo Dlouhý Nos, tady ne.Místo dírek jsem si koupil sumčák s navijákem.Další věc, nechci koukat na troubovitého Bohma a spol.Na prdel jim dám v sezóně v plavané a feederu.Vždyť to znáš.pivo
reagovat - Středa 13. února 2013 v 11:09 ® casper
-
to je super
reagovatTřeboň město rybářství a žádný dírky kolem
nebo možná jsou jen o nich nevíme…každopádně kdyby ještě někdo měl nějaký typ, budu fakt rád
nechce se mi tvrdnout doma
- Úterý 12. února 2013 v 19:09 ® noba
-
řeším aktuálně ten samý problem:)
Beer beda: co letos vsemyslice?
reagovat - Úterý 12. února 2013 v 15:39 ® HaD reakce na …
-
casper> Něco je kousek od Soběslavi – asi 30 km. Prý tam bývá ale narváno, tudíž pohodička žádná.
reagovat - Úterý 12. února 2013 v 8:31 ® casper
-
Ahoooooj, jedu na víkend na chalupu do jílovic u třeboně,tak se chci zeptat, jestli tam poblíž místńáci neznáte nějaký dobrý revír na dírky?
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 ve 21:49 ® Beer.Beda reakce na …
-
luzute> v Týně dírky už nejsou druhým rokem.Jedině Všemyslice
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 v 16:51 ® mvincik reakce na …
-
luzute> Rybníků z Týna směrem na Písek je více. Musíš být trochen konkrétnější. Koukni na to, co jsi napsal a zkus se zeptat znovu, jinak, lepší.
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 v 15:57 @ luzute
-
Můžu se prosím zeptat kudy se jede na rybník do Týna z Písku děkuji moc
reagovat - Středa 12. prosince 2012 ve 21:36 ® Herink
-
Ahoj, má už někdo kontakt na toho majitele (rybník u Týna)? Díky moc.
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 21:45 ® busemi reakce na …
-
to jo ted počasí lovu na dírkách moc nepřeje ale oni ještě pudou teploty pod nulu
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 21:31 ® jersey
-
No, teď už myslím nikam.....má bejt snad 15 nad nulou.
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 v 18:03 ® busemi reakce na …
-
když se podíváš na mapu tejna na seznamu tak to tam najdeš jsou tam jediný dva rybníčky a je tam i vyznačená cesta .
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 v 18:00 ® busemi reakce na …
-
když se přejede most přes vltavu a pojede se dál směrem na bechini.
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 v 17:58 ® busemi reakce na …
-
je to na konci týna je odbočka velká do leva na koloděje a taková malinká nenápadná odbočka do prava. ale doporučuji nechat auto nahoře na kopci. protože sousta rybářů co sjely dolu krybníku tak se museli tlačit na horu pokud to nebil terenák. byl to samej led a tech 100dolů v pohodě dojdeš
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 v 17:30 ® Beer.Beda reakce na …
-
Toto mi napsal busemi tak vkládám:
Když pojedeš z budějc přejedeš most v tyně přes řeku a pojedeš dále na bechini. a na konci tejna je velká odbočka do leva na koloděje a malá nenápadná do prava.. kudy se dostaneš k těm rybníčkům …a na posledním se chytá na tech dírkách vede cesta až k němu… ale doporučuju aby si nechal auto na hoře protože spousta lidí nemohla pomalu vyjet na horu a tlacily se auta… chyta se ale poze o výkendech .. 100 povolenka a 130 kilo pstruha zda si budeš chtít vzít a když ne tak ho vyhákneš v dirce
reagovatale supr rybačka je
- Úterý 11. ledna 2011 v 15:58 ® osprey reakce na …
-
hecht> V Týně by to mohlo být kousek od Vltavy směrem na východ nebo na západ
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 v 15:42 ® tucnak11
-
Na E55
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 2:29 ® hecht
-
Busemi> Kde to tam v Týně přibližně je ??? Jakým směrem, nebo vedle čeho, díky předem.
reagovat - Pondělí 10. ledna 2011 ve 21:15 ® busemi reakce na …
-
to ano je to nádhernej rybníček a jsou v něm nádherný duháci ale ještě hezčí siveni byly jsme tam hned po otevření a takovou rybačku co byla tam sem jinde nezažil.smí se tam lovit na 2 pruty ale ani jsme nestíhali tam ten druhej házet
reagovat - Pondělí 10. ledna 2011 ve 21:12 ® busemi
-
bohužel nemám ale kdykoliv sem přijel tak se chytalo ale je tam jeden problém ze zadu teče potůček který ani při tech –15 nebil zamrzlý
reagovat - Neděle 9. ledna 2011 v 19:10 ® hecht reakce na …
-
busemi> nemáš nějakej kontakt na provozovatele v tom Týně n.V. ???
reagovat - Neděle 9. ledna 2011 v 18:37 ® superweb
-
znamy letos zprovoznil nejaky rybnik u lipna..jeste jsem tam nebyl, ale kdyz cas dovoli.. http://www.sportovnirybolovlipno.cz/ Je to hned vedle skiarealu, takze jestli rodinni prislusnici radeji lyzuji, da se to spojit
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 21:02 ® busemi
-
přímo v týně nad vltavou je rybníček kde se dá každou sobotu a nedeli lovit na dírkách:pstruh duhový,potoční,siven a okoun. povolenka stojí 100 a za kilo pstruha se platí 130 pokud si ho chcete nechat. zarybněnost slušná
byl sem tam 2× a velice spokojen
a nebo od soboty 8 ledna se zahajuje lov ryb na dírkách na mydlovarským rybníku u zlivy
a nebo ještě sem lovil na kramolíně tam je povolenka za 350 ale takouvou chytačku co jsme zažily tam tak sem nikde jinde na dírkách nezažil siveni kolem 40 běžná ryba a to samí duháci a v krásné kondici
reagovat - Středa 5. ledna 2011 v 19:21 ® LukasManousek reakce na …
-
a co rybník Havránek U MB??
reagovat - Středa 30. prosince 2009 ve 12:21 ® Mega-Fish reakce na …
-
Sander> Díky moc na odpověd na tudle jsem čekal už dlouho
reagovat - Úterý 29. prosince 2009 v 19:50 ® Sander
-
Lípa > co je to za Lípu? Česká Lípa? Odsud mám babičku, takže vím, že jsou to severní Čechy. Otázka zněla jinak, nechápu proč sem cpeš svou reklamu.
K věci – v JČ je to s dírkama bída. Žehlit by se mělo na rybníku Mydlovarský u ČB. Více informací možná najdeš zde: http://www.hluboka.rybarstvi.cz/…dirkach.html
reagovat