Chytej.cz

Vlkovské pískovny a okolní řeky necteno

16.12.2009 | Peterson | 10.661 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj všem vyznavačům Petrova cechu.Po několikaroční pauze, kdy jsem rybařil pouze na dvou malých soukromých revírech jsem se rozhodl, že si obnovím krajskou povolenku a jelikož se budu pohybovat hlavně ve Veselí nad Luž. tak bych rád zjistil jaká je situace na Vlkovských pískovnách a okolních řekách. Naposledy jsem chytal na pískovnách jako malej kluk s tátou a od tý doby se určtě nějaký věci změnili. Preferuji kaprařinu ale nebráním se ani dalším rybám :-). Pokud budete mít k těmto revírům co říct, určitě se podělte se svými poznatky a tipy pokud to teda neni TOP SECRET. Zatim zdar

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 3. června 2011 v 11:26 ® kapr1

vazne nikdo???????????

reagovat
Pátek 3. června 2011 v 8:44 ® kapr1 reakce na …

kapr1> Nikdo tam nechodi chytat???

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 12:52 ® Robur
Robur

před odchodem k vodě raději chodím na velkou, na malou klidně u vody, to není takový problém

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 v 9:33 ® kapr1

AHoj, jak to jde na Vlkove??? Chci tam v patek na kapra je lepsi jit na malou nebo na velkou?

reagovat
Úterý 22. prosince 2009 ve 12:44 ® Mega-Fish
Mega-Fish

To by asi nemělo cenu jestli tam už není zamrznuto :-((

reagovat
Úterý 22. prosince 2009 ve 12:11 ® Robur
Robur

Peterson, a není jednodušší si z těch Budějek udělat 1 výlet na test. Já když tam jel z Brna…:-D , tak to byla větší nejistota.

reagovat
Úterý 22. prosince 2009 v 10:32 ® Mega-Fish
Mega-Fish

Mno když jsem já jednomu Chalanovi na Mrku napsal SZ a ptal jsem se jestli se tam smí Zavážet,Bivako­vat,Bojkovat, Zdolávat z Lodi tak říkal že ne a to tam chytá celkem často

reagovat
Pondělí 21. prosince 2009 v 17:21 ® BigMike reakce na …

Před povodněmi 2002 jsem tam byl na vláčku skoro jako doma, nechali se chytat pěkné štiky, okouni, občas i candát, po 2002 nemám mírového candáta, okounů přes 30 cm pár a jednu lepší štiku. Je to bída, už tam mrknu 1–2× do roka. A letos brečeli i rybičkáři – prostě nežraly!:)

reagovat
Neděle 20. prosince 2009 ve 14:54 ® Peterson

Zdarvim..Díky za za příspěvky..co se týká toho zavážení nástrah, tak i na stránkách jihočeskýho uzemního svazu ve výpisu revírů je toto „Zákaz lovu ryb z ostrovů a jejich příbřežních mělčin. Zavážení nástrah POVOLENO, lov z plavidel zakázán. Úsek v délce cca 200 m před vjezdem na parkoviště je vyhrazen pro rybáře – držitele průkazů ZTP-P s přednostním právem lovu ryb. Úsek je vyznačen tabulemi“, ale nevim jak to tam maji aktualizovaný. Co se týká toho bivaku, tak tam myslím, že to upravuje vyhláška města, že v areálu pískáren se nesmí stanovat, tohle spíš než RS kontroluje asi městská policie a nevim nevim jak moc je tolerantní..snad se rozvine víc diskuze a zjistíme aktuální situaci

reagovat
Sobota 19. prosince 2009 ve 23:48 ® Sting

Byl jsem na Veselských a Vlkovských písákách před týdnem poprvé se známým a jeho otcem vláčet. Oni tam jezdí pravidelně. Na vláčku zajímavá, ale v některých místech těžká voda. Hodně vázek, překážek ve vodě. Vláčeli jsme na malé, která je hlubší. Mega-Fish neumí asi ani číst, neboť o zákazu bivakování, zavážení se v soupisu revírů nic nepíše. Nakonec jsme se tam setkali s klukama, kteří byli právě s biwi na kraji velké pískovny za mostkem přes Nežárku a zkoušeli několik dní kapříky na kuličky… Koukni i na Mrk, tam bude o těchto pískovnách dost informací…

reagovat
Sobota 19. prosince 2009 v 19:39 ® Mega-Fish
Mega-Fish

Mno Okolní řeky jako je Lužnice je to tam dobrý jako vždy…Vlkovský Pískovny jsou super revír tedy až na to že se tam nemůže bivakovat,boj­kovat,zavážet,a­le zase tam platí(díkybože)k-70 takže šance na velkou rybu je tam velká

Promin za chyby(pravopis)

reagovat
Středa 16. prosince 2009 ve 23:17 ® Robur
Robur

http://www.chytej.cz/…ici-sevetin/

reagovat