Vyhledávání
druh policajta
6.12.2009 | recek | 12.388 zobrazení | 38 odpovědí
Prosim vas o radu chytam na polozenou driv sem pouzival policajty s ockem do prutu ale ty se pri zaseku omotavaji okolo prutu tak sem zacal pouzivat ten na provazku privazany k vydlicce po zaseku odpadne ale zamotaval se mi do vlasce a pri zaberu jsem to utrch a tak se mi taky nosvedcil.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 28. února 2010 ve 21:58 ® plescarp
-
skus ty policajty co se davaji pres prut byvaji sepnute suchym zipem (ale stava se ze spadnou do vody a uplavou)pri spravnem natazeni vlasce sou neprekonatelni
reagovat - Pátek 26. února 2010 v 19:22 ® Piranha
-
Treba mestsky policista, i kdyz to je spis poddruh
reagovat - Pátek 26. února 2010 v 19:16 ® tony.bobo
-
Nějak sem nepochopil jak se ti může při záseku zamotat policajt na provázku.Ten se přeci při záseku od vlasce odpojí a spadne.Podle mě ho máš špatně seřízenej.Povol si víc tu matku nebo stáhni níž bužírku z těch pérek.Vlasec musí jít přes ty pérka volně dolů.Co se týče policajtů tak před špičku jsou nejlepší.Používám tu nejmenší velikost takže na něm vidím i sebemenší záběr.Pro noc na něj navleču tu bužírku co dodávaj s chemickým světýlkem nebo ho tam přilepím izolačkou.
reagovat - Pátek 26. února 2010 v 9:23 ® džigit
-
sus1> městský,nebo státní
reagovat - Pátek 26. února 2010 v 9:16 ® sus1
-
Nejlepší je předšpičkovej policajt na feedru.
reagovat - Pátek 26. února 2010 v 7:32 ® tomin
-
policajta před špičku, ten se nemá kam zamotat.
reagovat - Čtvrtek 10. prosince 2009 v 19:39 ® Piranha
-
recek> kup si feeder
reagovat - Čtvrtek 10. prosince 2009 v 17:42 ® Sander
-
Včera mi jeden kroužek na tom fízlovi odešel. V bezvadnou chvíli. Ale na jeho obhajobu můžu říct, že sloužil skoro dva roky, v létě i v zimě, kdy je ta guma náchylnější.
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 ve 21:08 ® chosebaits
-
Nejhorší jsou ty obecní,ty pruděj furt a furt mi cpou ty jejih neznačkový boty.
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 ve 21:01 ® Jak.novi reakce na …
-
Robur> I tak by se to dalo říct
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 ve 20:26 ® Robur
-
recek, vykašli se na rybřinu
reagovat. páč kdo nezvldáne policajta, tak to je jak kdybys nevyšel 1. třídu
- Pondělí 7. prosince 2009 ve 20:19 ® Kazan reakce na …
-
recek> jsou to tzv. O kroužky, dělají se v různých velikostech a průměrech. Koupíš je i domácích potřebách, marketech apod. Používají se třeba i do vodovod. baterií
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 ve 20:08 ® Sander reakce na …
-
recek > v autoservisu, jsou to těsnění.
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 ve 20:02 ® recek
-
ale zajimalo by me kde se necha sehnat ta cerna kulata guma na policajtu jak se do ni dava vlasec jestli se to nekde koupi nebo kde ?
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 v 18:20 ® Jak.novi reakce na …
-
recek> Tak dej na předšpičkáce chemický světlo.
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 v 18:12 ® recek
-
policajty pred prut pouzivam taky ale jedna se mi o lov vnoci a to mam alespon ja lepsi prehled kdyz pouziji policajt pruvesny a tak doufam ze bude sander tal laskavy a posle mi navod na ten jeho vyrabeny policajt z gumovym krouzkem
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 v 17:19 ® Jak.novi
-
Robur> Fídr nemusí bejt moc jemnej. Dej si tam pěti uncovou špičku a máš po jemnosti
Jinak otázce. Já bych ti poradil kup si feeder, ale tam se může zase zlomit špička. Průvěšák ti nevyhovoju tak ti zbejvá předšpičkáč. U toho můžeš ladit váhu. Pokud fouká vítr nebo je silný proud, tak dáš velkýho a těžkýho, pokud je bezvětří nebo mírný proud, dáš malího a lehkýho. Nebo si kup toto
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 v 10:15 ® džigit reakce na …
-
Alov> obávám o znalosti autora,tyhle cizí výrazy
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 v 10:02 ® Alov
-
recek> Od jisté doby používám jen swingra. Dám zátěž dle povětrnostních podmíneknebo na řece podle proudu a lapu. Není to sice zrovna nejcitlivější, ale pochud chci chytat na jemno, tak vytáhnu lightku feedera a hotovo
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 v 9:18 ® džigit
-
Sander> tohle jsem si kdysi koupil.Jediná nevýhoda byla,že ta gumka časem vyměkla.Ale vše je nahraditelné
reagovatAle bez vkládání tyčinek,ale i to se dá upravit.
- Neděle 6. prosince 2009 ve 22:36 ® Hora
-
Já jsem zpočátku hodně používal předšpičkové čihátka(policajty) kupované(obr. 1)do té doby,než jsem zjistil,že mi dřou vlasec,potom jsem vyzkoušel více druhů a zůstal u jedněch(u nás hodně kdysi používané) vlastní výroby,které považuji jako ideální na položenou,ale jenom za světla.Vyráběl jsem si je z plné gumy(obr. 2) potom je provrtal vrtákem a prořízl zešikma nožem.Těchto předšpičkáčů mám ještě dost a občas,pokud si jdu zachytat na položenou,tak používám pouze ty.Jsou velice citlivé(srovnal bych citlivost s feederem)a je vidět opravdu každý záběr ryby.Občas se stane,pokud je máš špatně proříznuté,tak ti spadnou do vody.Ale mám jich opravdu hodně a různých průměrů a tlouštěk vhodné na každou sílu vlasce a sílu proudu.
reagovat - Neděle 6. prosince 2009 ve 22:12 ® Robur
-
to by se jetě dalo oprášit noblesní chytání na gumičku, to považuji za vyšší dívčí
reagovat - Neděle 6. prosince 2009 ve 22:09 ® sus1
-
Sander>
))))
Když mam prut na kapra(položenou),používam ten na té šnůrce právě s těma dvěma ramenama a zatim – musim zaklepat – do prutu se mě nedostal.Při zvednutí vypadne a je to.
reagovatJak píšeš,mít správně odmotáno na vidličce.
- Neděle 6. prosince 2009 ve 22:07 ® recek reakce na …
-
samozrejme klidne pockam.
reagovat - Neděle 6. prosince 2009 ve 22:07 ® Sander
-
sus1 > tak to je ovšem velice praktické zařízení
K tomu aby se nezamotal do špičky musíš urvat rybu při záseku a ještě k tomu doufat, aby ti nefoukalo do zad, jinak musíš oběhnout rybník :o))
reagovat - Neděle 6. prosince 2009 ve 22:06 ® Sander reakce na …
-
recek > to mohu, ale během zítřejšího dne.
reagovat - Neděle 6. prosince 2009 ve 22:05 ® sus1 reakce na …
-
Robur> Při prudším švihu se rozletí na dvě půlky a na prutu nic neni.Posléze vylovíš keserem a používáš dál.
reagovat - Neděle 6. prosince 2009 ve 22:03 ® Robur
-
sus, to se ti zase zamotá okolo špičky, navíc na suchej zip mají pantent mimozemšťaní, takže s tím opatrně, chtěl jsem mu rovnouporadit fídr, ale to je zase asi moc jemné, tady rada neexistuje.
reagovat - Neděle 6. prosince 2009 ve 22:02 ® recek
-
byl bych vam moc vdecnej kdybyste mi ten postup vyrobi poslal dekuji.
reagovat - Neděle 6. prosince 2009 ve 22:01 ® sus1
-
recek> Předšpičkovej na suchej zip.
reagovat