Chytej.cz

druh policajta necteno

6.12.2009 | recek | 12.388 zobrazení | 38 odpovědí

Prosim vas o radu chytam na polozenou driv sem pouzival policajty s ockem do prutu ale ty se pri zaseku omotavaji okolo prutu tak sem zacal pouzivat ten na provazku privazany k vydlicce po zaseku odpadne ale zamotaval se mi do vlasce a pri zaberu jsem to utrch a tak se mi taky nosvedcil.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Neděle 28. února 2010 ve 21:58 ® plescarp

skus ty policajty co se davaji pres prut byvaji sepnute suchym zipem (ale stava se ze spadnou do vody a uplavou)pri spravnem natazeni vlasce sou neprekonatelni

reagovat
Pátek 26. února 2010 v 19:22 ® Piranha
Piranha

Treba mestsky policista, i kdyz to je spis poddruh :-))

reagovat
Pátek 26. února 2010 v 19:16 ® tony.bobo
tony.bobo

Nějak sem nepochopil jak se ti může při záseku zamotat policajt na provázku.Ten se přeci při záseku od vlasce odpojí a spadne.Podle mě ho máš špatně seřízenej.Povol si víc tu matku nebo stáhni níž bužírku z těch pérek.Vlasec musí jít přes ty pérka volně dolů.Co se týče policajtů tak před špičku jsou nejlepší.Používám tu nejmenší velikost takže na něm vidím i sebemenší záběr.Pro noc na něj navleču tu bužírku co dodávaj s chemickým světýlkem nebo ho tam přilepím izolačkou.

reagovat
Pátek 26. února 2010 v 9:23 ® džigit

sus1> městský,nebo státní :-D

reagovat
Pátek 26. února 2010 v 9:16 ® sus1

Nejlepší je předšpičkovej policajt na feedru.

reagovat
Pátek 26. února 2010 v 7:32 ® tomin

policajta před špičku, ten se nemá kam zamotat.

reagovat
Čtvrtek 10. prosince 2009 v 19:39 ® Piranha
Piranha

recek> kup si feeder :-)

reagovat
Čtvrtek 10. prosince 2009 v 17:42 ® Sander
Sander

Včera mi jeden kroužek na tom fízlovi odešel. V bezvadnou chvíli. Ale na jeho obhajobu můžu říct, že sloužil skoro dva roky, v létě i v zimě, kdy je ta guma náchylnější.

reagovat
Pondělí 7. prosince 2009 ve 21:08 ® chosebaits
chosebaits

Nejhorší jsou ty obecní,ty pruděj furt a furt mi cpou ty jejih neznačkový boty.

reagovat
Pondělí 7. prosince 2009 ve 21:01 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

Robur> I tak by se to dalo říct :-)

reagovat
Pondělí 7. prosince 2009 ve 20:26 ® Robur
Robur

recek, vykašli se na rybřinu:-) . páč kdo nezvldáne policajta, tak to je jak kdybys nevyšel 1. třídu:-)

reagovat
Pondělí 7. prosince 2009 ve 20:19 ® Kazan reakce na …

recek> jsou to tzv. O kroužky, dělají se v různých velikostech a průměrech. Koupíš je i domácích potřebách, marketech apod. Používají se třeba i do vodovod. baterií

reagovat
Pondělí 7. prosince 2009 ve 20:08 ® Sander reakce na …
Sander

recek > v autoservisu, jsou to těsnění.

reagovat
Pondělí 7. prosince 2009 ve 20:02 ® recek

ale zajimalo by me kde se necha sehnat ta cerna kulata guma na policajtu jak se do ni dava vlasec jestli se to nekde koupi nebo kde ?

reagovat
Pondělí 7. prosince 2009 v 18:20 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

recek> Tak dej na předšpičkáce chemický světlo.

reagovat
Pondělí 7. prosince 2009 v 18:12 ® recek

policajty pred prut pouzivam taky ale jedna se mi o lov vnoci a to mam alespon ja lepsi prehled kdyz pouziji policajt pruvesny a tak doufam ze bude sander tal laskavy a posle mi navod na ten jeho vyrabeny policajt z gumovym krouzkem

reagovat
Pondělí 7. prosince 2009 v 17:19 ® Jak.novi
Jak.novi

Robur> Fídr nemusí bejt moc jemnej. Dej si tam pěti uncovou špičku a máš po jemnosti :-)

Jinak otázce. Já bych ti poradil kup si feeder, ale tam se může zase zlomit špička. Průvěšák ti nevyhovoju tak ti zbejvá předšpičkáč. U toho můžeš ladit váhu. Pokud fouká vítr nebo je silný proud, tak dáš velkýho a těžkýho, pokud je bezvětří nebo mírný proud, dáš malího a lehkýho. Nebo si kup toto :-)

reagovat
foto/forum/2009/th-img11216.jpg
Pondělí 7. prosince 2009 v 10:15 ® džigit reakce na …

Alov> obávám o znalosti autora,tyhle cizí výrazy :-))

reagovat
Pondělí 7. prosince 2009 v 10:02 ® Alov
Alov

recek> Od jisté doby používám jen swingra. Dám zátěž dle povětrnostních podmíneknebo na řece podle proudu a lapu. Není to sice zrovna nejcitlivější, ale pochud chci chytat na jemno, tak vytáhnu lightku feedera a hotovo :-)

reagovat
Pondělí 7. prosince 2009 v 9:18 ® džigit

Sander> tohle jsem si kdysi koupil.Jediná nevýhoda byla,že ta gumka časem vyměkla.Ale vše je nahraditelné :-) Ale bez vkládání tyčinek,ale i to se dá upravit.

reagovat
Neděle 6. prosince 2009 ve 22:36 ® Hora
Hora

Já jsem zpočátku hodně používal předšpičkové čihátka(policajty) kupované(obr. 1)do té doby,než jsem zjistil,že mi dřou vlasec,potom jsem vyzkoušel více druhů a zůstal u jedněch(u nás hodně kdysi používané) vlastní výroby,které považuji jako ideální na položenou,ale jenom za světla.Vyráběl jsem si je z plné gumy(obr. 2) potom je provrtal vrtákem a prořízl zešikma nožem.Těchto předšpičkáčů mám ještě dost a občas,pokud si jdu zachytat na položenou,tak používám pouze ty.Jsou velice citlivé(srovnal bych citlivost s feederem)a je vidět opravdu každý záběr ryby.Občas se stane,pokud je máš špatně proříznuté,tak ti spadnou do vody.Ale mám jich opravdu hodně a různých průměrů a tlouštěk vhodné na každou sílu vlasce a sílu proudu.

reagovat
foto/forum/2009/th-img11202.jpgfoto/forum/2009/th-img11203.jpgfoto/forum/2009/th-img11204.jpg
Neděle 6. prosince 2009 ve 22:12 ® Robur
Robur

to by se jetě dalo oprášit noblesní chytání na gumičku, to považuji za vyšší dívčí

reagovat
Neděle 6. prosince 2009 ve 22:09 ® sus1

Sander> :-)) ))))

Když mam prut na kapra(položenou­),používam ten na té šnůrce právě s těma dvěma ramenama a zatim – musim zaklepat – do prutu se mě nedostal.Při zvednutí vypadne a je to.:-) Jak píšeš,mít správně odmotáno na vidličce.

reagovat
Neděle 6. prosince 2009 ve 22:07 ® recek reakce na …

samozrejme klidne pockam.

reagovat
Neděle 6. prosince 2009 ve 22:07 ® Sander
Sander

sus1 > tak to je ovšem velice praktické zařízení :-)

K tomu aby se nezamotal do špičky musíš urvat rybu při záseku a ještě k tomu doufat, aby ti nefoukalo do zad, jinak musíš oběhnout rybník :o))

reagovat
Neděle 6. prosince 2009 ve 22:06 ® Sander reakce na …
Sander

recek > to mohu, ale během zítřejšího dne.

reagovat
Neděle 6. prosince 2009 ve 22:05 ® sus1 reakce na …

Robur> Při prudším švihu se rozletí na dvě půlky a na prutu nic neni.Posléze vylovíš keserem a používáš dál.:-)

reagovat
Neděle 6. prosince 2009 ve 22:03 ® Robur
Robur

sus, to se ti zase zamotá okolo špičky, navíc na suchej zip mají pantent mimozemšťaní, takže s tím opatrně, chtěl jsem mu rovnouporadit fídr, ale to je zase asi moc jemné, tady rada neexistuje.

reagovat
Neděle 6. prosince 2009 ve 22:02 ® recek

byl bych vam moc vdecnej kdybyste mi ten postup vyrobi poslal dekuji.

reagovat
Neděle 6. prosince 2009 ve 22:01 ® sus1

recek> Předšpičkovej na suchej zip.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1