Chytej.cz

druh policajta necteno

6.12.2009 | recek | 12.391 zobrazení | 38 odpovědí

Prosim vas o radu chytam na polozenou driv sem pouzival policajty s ockem do prutu ale ty se pri zaseku omotavaji okolo prutu tak sem zacal pouzivat ten na provazku privazany k vydlicce po zaseku odpadne ale zamotaval se mi do vlasce a pri zaberu jsem to utrch a tak se mi taky nosvedcil.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 6. prosince 2009 ve 22:01 ® Robur
Robur

dobrej je jiris a není náročnej na obsluhu

reagovat
Neděle 6. prosince 2009 ve 21:59 ® Sander reakce na …
Sander

Robur > cožpak já za to můžu, že si ten provázek z tý vidličky není schopen vymotat optimálně dlouhý, aby se mu nemotal při záseku? Tady je pak každá rada drahá, každopádně problém čihátka jako takového to asi nebude.

reagovat
Neděle 6. prosince 2009 ve 21:57 ® recek

zajimalo by me jestli je naky druh policajta do normalniho prutu ktery jsem neskusil nebo nejaky jini druh policajta nebo fungujici na jinem principu ?

reagovat
Neděle 6. prosince 2009 ve 21:55 ® Robur
Robur

ale s těma na provázku má též problémy:-D , doporučuji provázek nahradit motózkem, to by mohlo helfnout.

reagovat
Neděle 6. prosince 2009 ve 21:51 ® Sander reakce na …
Sander

recek > no sláva, už se můžem hnout z místa.

Rád používám policajty s prořízlou gumičkou – na provázku, spadávací, lze pod ně v případě potřeby zacvaknout broček nebo navléknout svíticí tyčinka. Vyrábím si je sám, pokud máš zájem, mohu ti popsat jak to dělám, je to sranda.

Žádný odkaz na podobnou věc jsem nenašel, všude se prodávají spadávací čihátka se dvěma rameny, mezi které se zacvakne vlasec. Ty nemůžu ani vidět.

reagovat
foto/forum/2009/th-img11201.jpg
Neděle 6. prosince 2009 ve 21:48 ® Robur
Robur

všechno má své pro a proti, to je stejné, jako když myslivec plače, že vlhnou patrony, maj krátky dostřel nebo moc rozšmelcuje cíl, fídr tenkou špičku, splávek není v noci vidět atp. Zkus ty ryby ukecat.

reagovat
Neděle 6. prosince 2009 ve 21:40 ® recek

zajimalo by me jaky mam pouzivat druh policajta abych se na nej mohl spolehnout jaky pouzivate vy.Dekuji za vsechny rady.

reagovat
Neděle 6. prosince 2009 ve 21:27 ® Sander
Sander

A?

Chceš se něco dozvědět, nebo je ten nadpis jen konstatování?

Tuším o co ti jde, ale nebuď líný, fórum si založ tak, aby dávalo smysl a dalo se na něj nějakým způsobem reagovat.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1