Vyhledávání
Nejhezčí wobler
5.12.2009 | bukaj | 13.234 zobrazení | 107 odpovědí
Chtěl bych vědět jaký wobler se vám nejvíc líbí. Je jedno kolik jste na něj nachytali ryb jen který se vám nejvíc líbí.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 6. prosince 2009 v 0:09 ® osprey reakce na …
-
upbraider> To těžko zvládnu. Viděl jsem je porůznu během několika uplynulých let. Něco mi ukazovali kamarádi.
Když budu chtít něco najít, budu muset vzít google a zadat slovo wobbler. Takže tě asi zklamu.
Ale jsou to věci stejně zdařilé jako ty De Profundisovy Slidery o něco níže.
reagovat - Neděle 6. prosince 2009 v 0:02 ® upbraider
-
Osprey: a nenapsal bys prosím konkrétní zahraniční malovýrobce? Myslím že nejen já se rád pokochám pohledem na tyto kousky.
reagovat - Sobota 5. prosince 2009 ve 22:29 ® osprey reakce na …
-
dedacek> To je jeden z těch šikovných malovýrobců, o nichž jsem psal. Většina dalších žije v zahraničí.
reagovat - Sobota 5. prosince 2009 ve 22:19 ® dedacek
-
Tyto voblery se mi líbí nejvíc. Autor foto i voblerů doufám, že promine.
reagovat - Sobota 5. prosince 2009 ve 22:17 ® dedacek
- reagovat
- Sobota 5. prosince 2009 ve 22:02 ® Kazan
-
Někde na youtube je video s udělanou několikadílnou štikou, jak živá, tak to je snad nejhezčí wob co jsem zatím viděl.
reagovat - Sobota 5. prosince 2009 ve 21:58 ® osprey reakce na …
-
Char> Kdybych ti to napsal, nemělo by to tu cenu. Je důležité vědět, co má pro člověka cenu a pak jít a třeba jen rozhrabat skříň. Na rybách je to taky tak.
reagovat - Sobota 5. prosince 2009 ve 21:29 ® Char reakce na …
-
osprey> haha, našel, já měl oblíbený invicibl 12 barva 67, i blanickejm zubatkám se líbil, pak jeho poutˇ skončil na lužnici v potopených stromech, hodinu jsem o něj bojoval ale marně.
reagovat - Sobota 5. prosince 2009 ve 21:12 ® Char reakce na …
-
osprey> no právě, ta barva ve mě probudila nějaký dávny vzpomínky, už jse vyházel půl skříně a hledám prospekty, kdo to má uklízet, takovej bordel
reagovat - Sobota 5. prosince 2009 ve 21:06 ® osprey reakce na …
-
Char> Já nevím, jestli je tenhle wobbler nejhezčí. Opravdu nejhezčí jsou asi některé kusy soukromých malovýrobců.
Napsal jsem to tak, aby bylo nad čím dumat. A nechám to tak. Kdo bude chtít, ten si tu práci dá
reagovat - Sobota 5. prosince 2009 ve 21:00 ® skwor
-
To je těžký, kandidátů je víc. Nejhezčí je asi Rapala shallow shad rap. Líbí se mi ale i Salmo hornet, executor, roach a mnoho dalších.
reagovat - Sobota 5. prosince 2009 ve 20:57 ® Char reakce na …
-
osprey> barva 75, to mi něco říká ale nemohu si ji vybavit.
reagovat - Sobota 5. prosince 2009 ve 20:48 ® LuboO
-
pevne fixovany v papuli slusneho dravca…
reagovat - Sobota 5. prosince 2009 ve 20:40 ® osprey
-
Nils Master invicible 8 cm DR barva 75.
reagovat - Sobota 5. prosince 2009 ve 20:39 ® Char
-
Woblerů mám asi 200 kousků, ale abych pravdu řek tak nejvíc se mi líběji ty co ještě nemám.
reagovat - Sobota 5. prosince 2009 ve 20:29 ® bukaj
-
mě se nejvíc líbí SLAMO HORNET2S TROUT nikdy jsem na něho nic nechytl ale je nádherný
reagovat - Sobota 5. prosince 2009 ve 20:28 ® Sander
-
Tvarově a chodem odjakživa Salmo Hornet.
reagovat