Vyhledávání
Nejhezčí wobler
5.12.2009 | bukaj | 13.209 zobrazení | 107 odpovědí
Chtěl bych vědět jaký wobler se vám nejvíc líbí. Je jedno kolik jste na něj nachytali ryb jen který se vám nejvíc líbí.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 12. prosince 2009 ve 20:11 ® osprey reakce na …
-
pepa-č> Rozumíš. Ale ono to pocukávání v malých rychlostech má taky spoustu negativ. Ty potvory mají čas si to prohlídnout. A hůř se přitom seká (někdy).
A poslední potíž – nebaví mě hrát bez pořádného publika – jestli mi teda rozumíš
reagovat - Sobota 12. prosince 2009 v 11:45 ® reakce na …
-
osprey> šak jo. Já na jedné štice ulomil lopatku a všiml jsem si toho až doma. Nevadilo to. A vo tom to je, jestli mi teda rozumíš
reagovat - Pátek 11. prosince 2009 v 19:36 ® osprey reakce na …
-
pepa-č> A štika od Dorada chodí jako štika? Ostatně ony štiky se nijak zvlášť nepohybují. To bys musel mít velmi lehce potápivý jerk a jen ho tak trošku popotahovat a sem tam drbnout.
Ostatně zklidnit ten pohyb a dát mu trochu třasu by nebyl problém.
Víc než polovina wobů nenapodobuje pohyb živé ryby ani omylem. Zrovna tahle potvora se mi docela líbí.
reagovat - Pátek 11. prosince 2009 v 17:34 ® reakce na …
-
LuboO> Ta štika vypadá jako štika, ale vůbec tak nechodí. Takto se štika přeci nepohybuje, ale ani přibližně. To je wobler pro rybáře, ale už sotva pro rybu, si myslím.
reagovat - Pátek 11. prosince 2009 v 16:51 ® zazatec reakce na …
-
LuboO> Ta štička je nádherná. Bylo by skvělý kdyby se mi něco takovýho podařilo vyrobit.
reagovat - Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 13:49 ® džigit reakce na …
-
LuboO> Ty si ale „provokatér“
reagovat - Středa 9. prosince 2009 v 19:33 ® LuboO
-
myslim, ze aj tato je genialna, ako ziva…
reagovat - Úterý 8. prosince 2009 ve 21:47 ® osprey reakce na …
-
Kazan> Už ji natírám. Před měsícem jsem dal první vrstvu, za měsíc dám druhou. Barva sice schne dvacet minut, ale nesmí se to uspěchat
Ne, prostě na to nemám čas. Je to jako s vázáním mušek. Jedině prázdná krabička den před očekávanou vycházkou je důvodem k nějaké větší aktivitě.
reagovat - Úterý 8. prosince 2009 ve 21:22 ® Kazan reakce na …
-
osprey> ty jsi snad taky měl v úmyslu vyrobit nějakou velkou dřevěnou potvoru, jak jsi na tom dotáhl jsi to do konce?
reagovat - Úterý 8. prosince 2009 ve 21:22 ® džigit
-
Oni už to mají /odkaz YouTube/ jako určitý druh umění.Nejvíc mě dostala ta v podobě zdobení ala Harley.On u ní zpívá motohymnu
reagovat - Úterý 8. prosince 2009 ve 20:53 ® osprey reakce na …
-
LuboO> Musím říct, že i mě ta štika nadchla. Ještě bych ji udělal v potápivé verzi. Pokud by tohle dělala metr pod hladinou, koupil bych ji z fleku.
reagovat - Úterý 8. prosince 2009 v 9:52 ® džigit
-
LuboO> to abys ji ale neházel moc daleko,nebo Ti ji někdo zmasí vidlema
reagovatkrásný kousek!!! Ony všechny v té sekci jsou nádherně provedené
- Úterý 8. prosince 2009 v 9:49 ® džigit reakce na …
-
upbraider> no vidíš,už jsme s Ospreyem mysleli,že atomový
reagovat - Úterý 8. prosince 2009 v 7:39 ® Kazan reakce na …
-
LuboO> jo,jo, přesně tuhle
reagovat - Úterý 8. prosince 2009 v 6:48 ® LuboO
-
Kazan> myslel si tuto stuku?
reagovat - Úterý 8. prosince 2009 v 0:58 ® upbraider
-
Nevím jestli nejhezčí, ale na poli nejpevnější, budou brát přední příčky tyhle woblery:
reagovat - Úterý 8. prosince 2009 v 0:12 ® upbraider
-
Terorista? No možná…ale spíš má v tý fixírce acetonový barvy
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 ve 22:53 ® osprey reakce na …
-
džigit> Ale ono není vidět, čím jsou ty woby napěchovaný. Možná jednou někde v Izraeli přistoupí do autobusu chlápek, co bude pod bundou opásanej wobblerama
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 ve 22:47 ® džigit reakce na …
-
upbraider> sice vypadá jako islámský terorista,ale kousky má krásný
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 ve 22:25 ® osprey reakce na …
-
upbraider> No vidíš, jak ti to jde. Já měl včera chvilku, taky jsem přispěl, i když od malovýrobců to nebylo.
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 ve 22:05 ® upbraider
-
Tak já budu hledat za Tebe
Co třeba tyto? Jsou ze Švédska, pravda trochu větší než na co jsme zvyklí v ČR, ale zpracování a inovace je 100%, nebo ne?
http://www.youtube.com/user/MONEYTOOL#…
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 v 19:35 ® osprey reakce na …
-
pepa-č> Hoď sem, prosím tě, nějaký pěkný hand made kousek, pokud máš něco k dispozici. Před časem jsi mi něco ukazoval, ale asi bych to na síti nedohledal.
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 v 16:21 ® petrcech
-
pepa-č> mrkl jsem na něj a potěšil
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 v 16:12 ®
-
Minifatrap – když se na něj podíváte zpředu, uvidíte úsměv.
A to potěší.
Všech takto malých nástrah, trhačů tlamek, jsem se zbavil – ale MFR jsem si nechal. Snad pro ten úsměv.
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 v 11:16 ® tucnak11
-
Ja Nejratši mam Hornety a minov ot Salma a Slidery .Dařy se mi naně velmi dobře chytat.
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 v 0:35 ® osprey
-
A ještě jedna várka.
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 v 0:34 ® osprey
-
Tak pár obrázků. Časem budu pokračovat. Neříkám, že je to to nejhezčí, ale u nás se to moc nevidí.
reagovat - Neděle 6. prosince 2009 v 17:17 ® petrcech
-
osprey> Ten nils master invicible barva 75 je moc pěkný.
reagovat - Neděle 6. prosince 2009 ve 13:31 ® FISHERBOY
-
U mě je jasným vítězem Rapala Shad Rap RFSH…nevim proč , ale líbí se mi:D
reagovat - Neděle 6. prosince 2009 ve 12:37 ® Boleslav
-
Mě se nejvíce líbí Rapala SSR, v barvě SD. I proto, že je wobler tak účinný. Škoda, že je opravdu špatně k dostání. Co se týká Nils Masterů, tak pokud byste někdo OPRAVDU toužil po nějaké barvě, co není k dostání přes net u nás, mohu se mrknout tady, neb dlím ve Finsku.
reagovat