Vyhledávání
Příběhy
4.12.2009 | Tuber | 2.081 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Z dravců mám asi nejradši sumce a štiku. Napište prosím dolů Vaše příběhy s lovem dravců(všech). Žádám Vás jen o jedno, pište prosím jen příběhy a ne připomínky k příběhům…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 28. prosince 2009 v 19:21 ® Jak.novi reakce na …
-
denim00> Normálně todle nedělám, ale ten pravopis, to je hrůůza :-o
reagovat - Pondělí 28. prosince 2009 v 18:50 ® denim00
-
je mi sice jwnom 14 ale tk chytam us 8mym rokem mno tk bydlim u bečvy kdys vyjdu z branky ujdu 20m a sem v bevce jednou semchytal na splavu a chtel sem us stahnou zasekl sem jenom tk ze srandy a za ocas sem dostal 62cm potocaka
reagovat - Pátek 4. prosince 2009 ve 20:19 ® osprey
-
Byl jsem jednou u své oblíbené řeky pod svým oblíbeným jezem. Prohazoval jsem své nejoblíbenější místo svou nejúspěšnější nástrahou. Dlouho se nic nedělo. Házel jsem, házel, házel,…pořád házel, ještě házel, už jsem chtěl přestat, ale nedalo mi to a musel jsem dát ještě několik hodů – tak moc jsem tomu místu a té nástraze věřil. A na jeden z posledních hodů rána do prutu. Zasekl jsem. Ta síla! Ten tah! Ve vodě se obracelo obrovské tělo neznámě ryby. Pak vyrazilo po proudu a brutální silou mi rvalo vlasec z navijáku. Prut byl ohnutý nadoraz, brzda řvala… Málem bych zapomněl – srdce mi bušilo a taky tep se mi hrozně zrychlil. Snažil jsem se to zastavit, ale neměl jsem šanci. Nezbývalo mi než držet, držet, držet a čekat co se stane. Dočkal jsem se, ryba se vypla… Musela být obrovská, možná největší na celé řece. Nevím, jestli bych ji se svým cajkem vůbec dokázal zdolat.
A pointa? Podsekl jsem kapra při UL vláčce na vlasec 0.12 mm.
reagovat