Vyhledávání
Místa na mníky
30.11.2009 | Kantik | 3.320 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravím všechny rybáře. Mám připravené 2 feedrové pruty, vlasce 0,20 mm, rousnice a rybky a chci vyrazit tento víkend, tedy 5 a 6 prosince na mníky. Jenže nevím kam. Na mých oblíbených revírech evidentně nejsou a tak se chci zeptat, kam mám jít. Čím blíže to bude k Jindřichohradeckému okresu v Jihočeském kraji, tím lépe.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 24. února 2010 v 11:00 ® Cudla
-
Jestli je má z osmičky tak je musel chytit bud na mouchu ,přívlač nebo upytlačit,osma je pstruhová.To taky mníka dost chrání nebot na živou nelze.
reagovat - Středa 24. února 2010 v 7:19 ® Homer reakce na …
-
dodorider> na Ohři jsem jich taky pár dostal, ale ne na osmičce.
reagovat - Úterý 23. února 2010 v 10:59 ® dodorider
-
A co ohre? kolega na osmicce ma kazdy rok chycenych par peknych mniku.
reagovat - Středa 2. prosince 2009 v 19:20 ® Sander reakce na …
-
spike-cz > na Otavě se mník téměř nevyskytuje, na tom se shodne spousta rybářů co je tam zkouší.
reagovat - Středa 2. prosince 2009 v 10:12 ® spike-cz
-
Lapili jste někdy mníka i na Otavě? Nikdy jsem tuhle rybu nechytil, ikdyž třeba na Lipně jsem docela chytal každej rok a nikdy se nelapil …
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 20:41 ® Robur
-
možná ti napíšu článek, ale musím prozkoumat více lokalit, uvidím, jak uspěju
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 ve 20:14 ® osprey reakce na …
-
Robur> No, že by jich bylo nějak víc, to jsem se teda nevšiml. Nenavštívit horní Sandeří, byl bych už tři roky bez mňouka. A i tam to jde spíš z kopce.
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 v 19:27 ® Robur
-
ale v poho, jen mne zaujala vtipně formulovaná otázka s důrazem na F pruty. V současné době si myslím, že mník je plevel, který je všude, ale je málo lovců, kteří jdou teď k vodě do míst, kde je naděje spíš jen na toho mníka.
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 v 17:36 ® tucnak11
-
Kdo hleda ten najde.
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 v 15:59 ® Kubajs
-
Kantik:myslel to tak že určitě nepotřebuje vědět jak se chystáš chytat na to aby ti poradil místo a málokdo ti poví svýho fleka na mníky
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 v 15:12 ® Kantik reakce na …
-
Robur:Prut na plavanou a položenou určitě najdu.
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 v 1:28 ® sumecryba
-
Mníci se oběvují na soutoku Sázavy a Vltavy.Pak jsou pod Vranskou přehradou a dokonce jsem ho chytl v loni u Štvanického ostrova v Praze a ten měřil 51cm.Já vím je to od tebe dál ale na těchto místech je dostávám.Přeji ti hodně úspěchů Mník je nádherná ryba.
reagovat - Úterý 1. prosince 2009 v 0:40 ® osprey
-
Kantik: Jednou z možností je přítoková oblast Lipna. Netvrdím, že to máš zrovna za rohem, ale nějací mníci tam ještě zbyli.
reagovat - Pondělí 30. listopadu 2009 ve 22:46 ® Robur
-
kdybs měl jeden prut na plavačku a druhý na klasickou položenou, tak bych poradil, ale takhle nevím
reagovat