Vyhledávání
bolen
23.11.2009 | pepek1 | 2.217 zobrazení | 10 odpovědí
byl jsem s kamaradem na rybach na přívlači.chytal jsem na červenýho twistra. po třetim nahozu jsem ucejtil škubnutí ale myslel jsem že je to kamen,ale pak ukraje se mi rozjela cívka u navijaku .tak jsem prudce sasek a 15 minutoví souboj s bolenem .myslel jsem že ho nevitahnu ale kamarat mi pomohl ho pedebral.a byl naš 53 cm.bolen draví. nadherný zbarvení no přal bych to každemu. pak kamarat chitil taky bolena ale malího 34cm.tak ho vratil vodě ale ja se musim přiznat že jsem si ho vzal.pak ukonce mi zabral okoun 25 cm.nadherný zakončení.napsal-josef hanzal ps.koukněte na muj profil mam tam foto
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 27. listopadu 2009 v 9:51 ® hraji
-
Nechápu to, k čemu je takové fórum, kde se vyskytují takovéhle výkřiky, které zjevně nemají žádný diskuzní potenciál, mimo útoků na strašný pravopis. Nechce to administrátor třeba smazat, nebo bez diskuze přesunout do Z lovu.
reagovat - Pátek 27. listopadu 2009 v 9:01 ® cormoran reakce na …
-
Robur> Ty jsi ale dobrák
reagovat - Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 20:48 ® Robur
-
borci, borci, vy to ale kazíte
reagovat - Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 20:37 ® Jak.novi
-
To je hrůůůza. Bacha, aby jsi ve škole nechYtil kuli. To ti ani kamaraDi nepomůžou.
reagovat - Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 19:10 ® troutkiller
-
Zahodit prut a zpět na hodinu češtiny protože tohle je děs!!!!!!!!!
reagovat - Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 16:43 ® džigit reakce na …
-
Robur> nejen za aktivitu,ale i gramatiku by určitě ocenila…
reagovat - Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 16:27 ® Mega-Fish
-
No to je Román byl jsme tam z tebou
reagovat - Úterý 24. listopadu 2009 v 10:00 ® Robur
-
já bych to hlavně pojal jako slohovou práci a ukázal paní učitelce, určitě tě pochválí a ještě dostaneš známku za aktivitu. Pěkný příběh.
reagovat - Úterý 24. listopadu 2009 v 9:54 ® tucnak11 reakce na …
-
hraji> Spravně kamo.
reagovat - Pondělí 23. listopadu 2009 ve 22:15 ® hraji
-
Zjevně sis popletl kategorii zápisu. Ten tvůj by se hodil do Diskuze z lovu a ne do Fóra.
reagovat