Chytej.cz

Popper v chladnějším počasí necteno

12.11.2009 | FISHERBOY | 3.090 zobrazení | 12 odpovědí

Lidi chtěl bych se zeptat, zda má smysl používat poppery, v tomhle počasí…resp. když už je takovadle kosa.. K temto nastraham jsem se dostal nedavno a upřimně řečeno nic moc o nich nevím…spíš nic než moc… v predchozích forech jsem odpověď nenašel..díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 27. prosince 2010 ve 21:05 ® candatek18
candatek18

Hele dnes 27.12 jsme byl na orlíku z rána okolo 7 hodiny vyjížděli okouni na hladin a ke břehu se stahovali rybičky a najížděli do nich a zkoušel sem smáčky twistri a nástrahy na DS a pár sem jich dostal ale pak jsme s kamarádem vzali druhej prut na woblérky a dali sme tam poppera 5cm a toho většího 7cm sem použil ke konci ale doporučil bych ti to když ty okouni zaloví nebo když o nch víž třebas u křoví kde je možnost i nějaké štičky to je paráda ale na UN orlík jsou okouni už na poppy zvyklí tak bych doporučil popper s třásničkama mikro ten má tak 4–5cm a to použiju když zalověj a stanou se třebas 5m za místem kde zalovily tak to tam hodím a dávam k tomu co největší rány aby ty okouni: ja kse ví tak jsou zvědaví vím o tom své :měl jsem v vezírku plotice na sumce na večír sme zaváželi trhačky a říkám co se to tam děje u té lodě a okouni útočily na ty rybičky v tom vezírk ale okouni byli 27+ a ty plotice byli tak k těm 30cm a to sem koukal .pak když ty okouny přilákaš už blíž aby o tom popperu věděli tak počkáš krátce až se usaděj nebo půjdeš na to hned hodíš ho za ně a pomalu ale šlubavě trháš aby to dělalo zvuk typický pro popper ale snaž se ten popper rozchodit skákavými pohyby,aby si co nejvíc zadráždil ty ryby jinak takové to bezhlavé a nesmyslné vláčení nemá cenu možná na to dostaněš jednoho dva okouny ale to bude konec s pozdravem.

reagovat
Pondělí 30. listopadu 2009 v 15:00 ® FISHERBOY
FISHERBOY

o víkendu jsem s nimi měl uspech…narazil jsem na okouny 25–30 cm, kteří se z popů mohli zblaznit… fajn zachytání

reagovat
Neděle 29. listopadu 2009 v 19:25 ® pextr

Poppery jsou nejlepší na červen-srpen.

reagovat
Středa 25. listopadu 2009 ve 20:00 ® Char
Char

Chytám s popy okouny na přehradě v podstatě do zámrazu, s mělkýma vodama v této době nemám zkušenosti.

reagovat
Středa 25. listopadu 2009 v 16:27 ® FISHERBOY
FISHERBOY

zatím bez úspěchu......

reagovat
Úterý 24. listopadu 2009 ve 23:42 ® skunq reakce na …

Zkusil bych to na štiky na plytko, ale záleží na Vodě. Morava bere poppery kdykoly.

reagovat
Pátek 13. listopadu 2009 v 9:40 ® FISHERBOY
FISHERBOY

tak jo , děkuju:) dosnídám a frčim na Labe:)

reagovat
Pátek 13. listopadu 2009 v 9:36 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

FISHERBOY> Nemusiš podle tej fotky tak maš malou řeku tak plaskaj take popy vyzkoušej no duležite je dobře vest a prut musi byt ryhlejši inač popa neožviš.

reagovat
Pátek 13. listopadu 2009 v 9:30 ® tucnak11
tucnak11

Pop je dobry na jelčaky touto obdobi,na řece ne hluboke tak dotych 1 m.Posledno jisem chytil tak s 50 kousku no take jisem si zaplaval jak sem brodil.Rybnik to jen jak vyjde sluničko a rybky se zvednou tak za nima pujdou i dravce,bo inač je to vprdeli, ja chytam nejvice v hladnych měsiceh jen na řece bolene a jelčaky.Miluji tou nastrahu, a na okouše to je sama radost.

reagovat
foto/forum/2009/th-img10926.jpgfoto/forum/2009/th-img10927.jpg
Čtvrtek 12. listopadu 2009 ve 23:38 ® FISHERBOY
FISHERBOY

dobře… tak ja vsadím na gumy a voby…

reagovat
Čtvrtek 12. listopadu 2009 ve 23:27 ® Robur
Robur

počkje na léto, teď by to bylo spíš o náhodě

reagovat
Čtvrtek 12. listopadu 2009 ve 23:06 ® osprey
osprey

Jde to, ale jak kde. Nejlíp asi na okouny, tam, kde to ještě neznají. Přeju příjemné hledání:-))

reagovat