Chytej.cz

Jihočeské povolenky vyčleněny z celosvazu necteno

12.11.2009 | Raf | 9.206 zobrazení | 35 odpovědí

Na mimořádné konferenci JčÚS bylo rozhodnuto, že pro rok 2010 nebudou do celosvazového rybolovu poskytnuty jihočeské pstruhovky. Více zde: http://www.crscb.cz/main.php?… Jihočeský územní svaz sice tvrdí, že: „Cílem našich snah není rozbít ČRS nebo zabránit jeho členům v přístupu na naše revíry, naopak, rádi všechny rybáře dodržující pravidla rybolovu na našich revírech uvidíme. Celosvazový rybolov je určitě věcí prospěšnou pro celou řadu rybářů.“ Co to ale znamená pro vás? Co si o tom myslíte? Prospěje to zarybněnosti jihočeských vod? Je to krok k výrazné reformě svazu, nebo je to začátek jeho rozpadu?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Čtvrtek 12. listopadu 2009 ve 12:28 ® tomashr reakce na …

Robur> Asi myslíš tzv. RMV – ty by oficiálně měly být financovány jen z místních peněz, realita ale asi bude poněkud „problematičtější“ :-((

Jinak je to ale celé na hodně dlouhou debatu a nedá se to zjednodušit na souhlasím/nesou­hlasím. Já postoji JČ částečně rozumím, finanční toku v rámci svazu jsou opravdu „zajímavé“, bohužel mám ale velký problém věřit tomu, že motivací je blaho rybářů, tuším za tím důvody zcela jiné :-((

reagovat
Čtvrtek 12. listopadu 2009 ve 12:21 ® cercer
cercer

..už i jim jeblo??:-((

reagovat
Čtvrtek 12. listopadu 2009 ve 12:18 ® sus1

Kdyby to tak měl mít každej kraj,to by to tady vypadlo,teda.Co je k tomu vedlo nebo vede????jihočechy??

reagovat
Čtvrtek 12. listopadu 2009 ve 12:07 ® Robur
Robur

pokud je to pravda a chápu to dobře, tak držitel celosvazovky z Liberce nemůže chytat na J Čech, ale jihočech v Liberci ano. Tak to bude cesta do pekel hašteřivosti. Osobně jsem i proti místním vodám, organizacím, kde jejcih členové jinde mohou chytat prakticky kdykoliv /při dokoupení nějaké symbolické ceny krajské povolenky/, ale když já přijedu např. na víkend někde, kde je tato tzv. místní voda/ organizace/, tak musím pracně sehnat někoho, kdo má vůli a pravomoc, aby mně povolenku prodal. Nadruhou stranu nevím, jak jsou či nejsou tyto vody finacovány jen z kapes svých členů nebo i od svazu.

reagovat
Čtvrtek 12. listopadu 2009 v 11:57 ® tomashr

Otázka je, zda se pojmy reforma a rozpad v tomto případě vylučují – podle mě ani ne…

Jinak ale radost z toho osobně vůbec nemám, důvodů je více :-((

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1