Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 339.063 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 26. února 2013 ve 23:25 ® sethy reakce na …
-
regulus> 3 na hlavu?
reagovat - Úterý 26. února 2013 ve 23:19 ® regulus
-
Tak jsem dneska byl ještě pro jistotu upřesnit termín srazu, nahlásil počet zúčastněbých a odhad toho co sežerete, na pití jsem si netroufnul (doporučil jsem 3 bečky navíc)
reagovat - Neděle 24. února 2013 v 19:12 ® regulus reakce na …
-
Chorchus> neser
reagovat - Neděle 24. února 2013 v 18:51 ® Chorchus reakce na …
-
regulus> vypiš to a u mě poznámku (abstinent).
reagovat - Neděle 24. února 2013 v 17:59 ® regulus reakce na …
-
Chorchus> hele panáčci, máte nějaký rópy, von vás ten humor přejde. Spinkalíci jsou zároveň automaticky i bumbalíci, přece to tam nebudu vypisovat 2×.
reagovat - Neděle 24. února 2013 v 17:56 ® džigit reakce na …
-
Chorchus> ale enem na 80–90%
reagovat - Neděle 24. února 2013 v 17:52 ® Chorchus reakce na …
-
džigit> všiml ses, že zme enem mezi spinkaliky? To znamena, že se tam jedem spolem vychrapat?
reagovat - Neděle 24. února 2013 ve 12:09 ® džigit
-
už sem 80–90%
reagovat - Pátek 22. února 2013 ve 4:55 ® regulus
-
V zadání je aktualizace ubytování.
reagovat - Středa 20. února 2013 ve 23:10 ® regulus reakce na …
-
Prutos> složit hlavu kde bude a chybíš tam, protože jsi to neřekl, myslel jsem, že budeš chrápat u Vydry, něco takovýho jsi říkal, nicméně za minutku seš tam.
reagovat - Středa 20. února 2013 ve 23:07 ® Prutos
-
A vůbec…Ahoj všem! Už se na vás těším
reagovat - Středa 20. února 2013 ve 23:06 ® Prutos reakce na …
-
regulus> čus strécu…já a +1 chybíme ve spinkalíkách…teda jestli bude kde složit palici .-)
reagovat - Středa 20. února 2013 ve 3:27 ® regulus
-
Trošinku jsem pozměnil zadání fóra dle aktuální situace, bližší info o ubytování zatím nevím, ale bude. V souborech ke stažení je návod jak se dostat z Výstaviště do hospody, přímej odkaz na stažení je i v zadání fóra.
reagovat - Úterý 19. února 2013 ve 20:09 ® regulus
-
Tak vážení, kapinku se nám to zamotalo, je třeba do řekněme takového 25.února 2013 potvrdit spinkalíky, tím myslím, kdo opravdu přijede a to ať už z těch nahlášenejch nebo těch co ještě váhají, asi se bude muset počet nahlásit dopředu. Bližší info o místě i ceně podám, jakmile ho budu vědět, nějak to vzalo po ránu rychlej spád.
reagovat - Úterý 19. února 2013 ve 14:33 ® Fryw reakce na …
-
džigit> tak už to je víc jak na 80% ?
reagovat - Úterý 19. února 2013 ve 12:42 ® regulus reakce na …
-
džigit> hoď se do klidu čerte, vždycky je nějakej plán B a třeba i další písmena …
reagovat - Úterý 19. února 2013 ve 12:36 ® džigit reakce na …
-
hraji> jak na ktere
reagovatněkeři se prostě hned nezavzdušni a postaraj se
- Úterý 19. února 2013 ve 12:19 ® hraji reakce na …
-
džigit> dovoluji si oznámit, že jsem pro sedm lidí zarezervoval ubytování z pátka 8. 3. na sobotu 9. 3. v ubytovně, která je v podstatě v centru Brna, rozhodně v pohodlné vzdálenosti pro pěší přesun z restaurace, kde budeme. Takže na Brno je spoleh.
reagovat - Úterý 19. února 2013 ve 12:08 ® džigit
-
moc prima,je vidět,že na „Brno“ je spoleh…
reagovat - Úterý 19. února 2013 v 10:19 ® Robur
-
zdarec, takže spinkalíky neřeším, páč ubytování padlo. Regulus mne ukecal, abych spravci zavolal, výsledek:
reagovat
Kuriozní je, že tuto diskusi asi našel nějaký pan Svoboda, který se rovněž účastní veletrhu FF sekce Hydro či co mne řekli a termín a ubytovnu si zabukoval. Což jsem se dověděl až nyní, protože starý správce je nahrazen novým. - Úterý 19. února 2013 v 0:04 ® hanis93 reakce na …
-
regulus> predbezne ano
reagovatbumbalik
spinkam na Kaunicich na koleji
- Pondělí 18. února 2013 ve 23:53 ® regulus reakce na …
-
hanis93> mám tě napsat?
Jen bumbalík nebo i spinkalík???
reagovat - Pondělí 18. února 2013 ve 23:27 ® hanis93 reakce na …
-
tak to je ok …
reagovatžádná přízeň
- Pondělí 18. února 2013 ve 22:49 ® regulus reakce na …
-
hanis93> jasně, pokud to nebude Klaus, Paroubek, Nečas, Sobotka …
reagovat - Pondělí 18. února 2013 ve 22:25 ® hanis93
-
uvítáte kohokoliv?
reagovat - Neděle 17. února 2013 ve 23:48 ® mvincik reakce na …
-
David Havlíček> Máš na co. jsou to pohledové skvosty a jeden z těch, co jsem měl v ruce, bych si dokonce rád vzal k vodě. Chorchus je borec!
reagovat - Středa 13. února 2013 ve 20:57 ® HaD reakce na …
-
Chorchus> to se mooooc těším !
reagovat - Středa 13. února 2013 ve 20:24 ® Chorchus reakce na …
-
David Havlíček> jj, vezmu ti na ukázku i ty vlačáky.
reagovat - Středa 13. února 2013 v 0:37 ® HaD
-
Chorchus> na ty pruty bych se taky rád podíval
reagovat - Úterý 12. února 2013 ve 23:21 ® vagi
-
Noooooo.......srandicky?
reagovatjinak ta kuchyn do jedny je prijemna