Chytej.cz

Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude

8.11.2009 | regulus | 338.944 zobrazení | 3.185 odpovědí

Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.

Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.

Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.

Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK

Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek

Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…

Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.

Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 21. ledna 2013 ve 23:30 ® regulus reakce na …
regulus

vagi>

reagovat
foto/forum/2013/th-img91633.jpg
Pondělí 21. ledna 2013 ve 23:26 ® regulus
regulus

Tak přemejšlím, jestli tam napsat Tomuchu a Tomika …

Ale Tomuchovi do toho asi něco vleze, nějak se kurnik už asi 3 měsíce nemůžem domluvit … :-))

No a Tomik se nehlásí, že by držel bobříka mlčení nebo ještě hůř, stal se z něj abstinent … :-1

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 ve 23:23 ® regulus reakce na …
regulus

Chorchus> beru to jako přihlášku na spinkalíka, pokud to chceš jinak nebo vás bude víc, tak to upřesni.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 ve 22:43 ® vagi reakce na …
vagi

sus1> do dírek

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 ve 22:04 ® sus1 reakce na …

vagi> Jak to vypadá u Petroviče ? Díky.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 ve 22:01 ® vagi
vagi

Jinak za mě…já bych dal klidně ještě šanci Holiday

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 ve 21:34 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

regulus> už se těším na pivčo s tebou.pivo

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 ve 21:27 ® vagi reakce na …
vagi

Poprosil bych ještě někoho,ať nám představí další hospodu, mám pocit, že je málo na výběr :-D :-D

Teď vážně…Juro, jde hlavně o kapacitu a nějakej žvanec, ty si rozhodně poradíš a nevybereš nic, co by nevyhovovalo. Všem se stejně nikdy nezavděčíš… Když to bude v okolí ubytovny, je to cajk.

Mě si napiš… 2× spím, jím i piju :-)

A co hlavně?.....no těším se na vás

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 ve 20:52 ® regulus reakce na …
regulus

Venca Zelenka> ale my to víme, sedneme si v hospodě, jako každej rok, začátek v 18 hodin, ale není problém když někdo přijde dřív nebo i o něco později. No a jestli to bude ta nebo ona hospoda si myslím, že v tomto okamžiku není vůbec důležitý.
Ubytování je v turistický ubytovně ve vlasním spacáku na posteli, cena je taky napsaná v zadání, záleží na počtu ubytovaných.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 ve 20:26 ® Venca Zelenka reakce na …
Venca Zelenka

regulus> O mě ani tak nejde, já se klidně vyspím aj v autě, nebude to poprvní ani naposled :-) No až budete vědět kde si sednete, tak to tu napište. Když to bude aspoň trochu možné tož dorazím.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 ve 20:02 ® regulus reakce na …
regulus

Venca Zelenka> tak nic neřeš, 8.března sedni na jakejkoliv dopravní prostředek nebo se můžeš domluvit pokud pojede někdo ze severu, že tě vyzvedne třeba v Hranicích a dojeď. Na veletrh se podíváš buď v pátek před akcí nebo v sobotu po akci. To kde to bude, jak to bude zajištěný nech na mě, akorát se dostavíš na uvedený souřadnice, vypiješ a sníš dle vlastního uvážení a pokecáš si určitě taky.
Další možnost bude přibližně začátkem září nejspíš v Jestřabicích, tam už to bude na plno, tohle je každoročně jenom zahřívací kolo. :-D

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 19:57 ® OBr reakce na …
OBr

Venca Zelenka> koukám na fotky z ubytovny a porovnávám s fotkama z hospod a nemyslím si, že by byl dobrý nápad k tomuhle účelu zneužít ubytovací zařízení. Tohle se spíš hodí na žářijovej sraz…

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 19:36 ® Venca Zelenka reakce na …
Venca Zelenka

regulus> No sice nikoho z vás neznám, ale červíček už hlodá, docela rád bych poznal pár bláznů :-) Já nevím já mám rád jednoduché věci, je stím nejmíň starostí. Srazit postele ke stěně, nebo vytáhnout židle na chodbu ať je víc místa není zas takový problém. No, ale já su takový jednoduchý, mě ke štěstí stačí opravdu málo.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 19:27 ® Venca Zelenka reakce na …
Venca Zelenka

OBr> žádné alternativy, přihláška-zaloha -konkrétní místo, spacák, papuče a gořalka sebůc. Místo je dané v kolik kdo dorazí bude už jedno, když nedorazí záloha propadá, prosté a účelné.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 19:22 ® regulus reakce na …
regulus

Venca Zelenka> víš ono se to takovým způsobem už dělá několikátou sezónu. Nemáš páru co je to za ubytovnu, je to jen čistě na přespání. Srázek se dělá u příležitosti veletrhu a tomu je všechno podřízeno, tedy termín bez ohledu jaký bude počasí. To co popisuješ si dovedu docela živě představit když bude hezky, někde u vody a bylo by to určitě lepší než na tý ubytovně.
Přijedeš???

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 19:18 ® džigit

ja znam v Brně akurat totok http://www.pivniceerika.cz/ :-)

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 19:12 ® OBr reakce na …
OBr

Venca Zelenka> ..no, já bych k tomu mohl přibalit na ochutnávku domácí pivko ;-) Na druhou stranu, těch alternativních možností ke srazu je moc a když to takhle začneme pitvat, tak se to asi nikdy nezorganizuje..si myslím.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 19:08 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka

Mi skromní lidé ze severní moravy, by jsme to vyřešili následovně. Uprdelili by jseme se na ubytovně, svorně nakoupili tekutiny v nejbližším krámu kdo co má rád a debatní kroužek může začít. Nikdo nemusí v noci kdesi šmatlat, nikdo nemusí nikoho tahat. O ušetřených financích ani nemluvě :-) Víte kolik dobrých ludí sa vejde do jednej cimry MOC

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 19:06 ® kubas reakce na …
kubas

OBr> No bídná bych neřekl, ale že bych si tam zašel napivo se říct nedá. Byl jsem tam naposledy před cca rokem, třeba se to nějak změnilo. Nevím :-) .

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 18:58 ® OBr reakce na …
OBr

kubas> I ten Prazdroj tady u nás dovedou blbý trubky pěkně zkazit a pak chutná líp i to všude odsuzované „europivo“ G10. Ale brněnský putiky neznám, tak jsem chtěl zkusit přenést zkušenost z jednoho podniku na brněnskou pobočku, kde by snad tu frančízu mohli držet na solidní úrovni. Nakonec, na srazu v létě byl G10 a lidi si nestěžovali (pravda, bylo „v ceně“).

Edit: i ta 12° Lobkowice je bídná?

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 18:53 ® kubas reakce na …
kubas

regulus> Hlavně je topivo ! Žádná vodou ředěná břečka :-) .

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 18:52 ® regulus reakce na …
regulus

OBr> Cena piva si myslím, že nebude nijak odlišná jak jinde v republice, nejsu magor, abych vás táhnul do hospody kde dáš zapivo 50 kaček.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 18:44 ® kubas reakce na …
kubas

OBr> Nj, jenže u vás v Plzni ta kvalita Pubu bude zajisté jiná. U nás čepujou v Pubu namísto Plzně Lobkowitze, pokud se to nezměnilo a celkově topivo nebylo nic moc. Za Europivo byť samovýčep, platit skoro 40Kč je docela dost :-) .

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 18:31 ® OBr
OBr

…no, pokud bych neřešil cenu pivka, tak bych v Plzni s podobnou skupinkou zamířil asi do PUBu, tam se toho moc pokazit nedá a koukám, že v Brně je taky jedna odnož. S místem problém nebývá, zamlouvá se vše přes web, ale úroveň služeb(jídlo) neumím posoudit, tady u nás je to v pohodě, akorát ty rána jsou krušná :-(( Ale nevím, jako to vypadá u vás, já Brno jednou míjel po dálnici a po druhé náhodou zabloudil někam na Královo pole, takže zas tak velkej znalec nejsem.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 17:54 ® kubas reakce na …
kubas

Robur> Předně se o nic nestarám. Jinak hymnu nám hráli ledaskde a stejně to bylo k prdu. U florbalu z původních cca 30 lidí, co vyhrávali všecko co šlo, jsou teď 2, slovy dva lidi. Prostě florbal je krásnej sport, ale jak dojde na lámání chleba, tak víc než 95% děcek zjistí, že je to jen zábava a nikdy nic víc nebude a dřív nebo později se na to vykašle… Nikdy(dalších x let) to u nás nebude tak jako ve Švédsku nebo ve Finsku. Za pár let s chladnou hlavou si o tom povíme více :-) .

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 17:44 ® gomz
gomz

regulus> Dekuju.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 17:42 ® Robur reakce na …
Robur

kubas> starej se o hopsodu, já se taky budu starat o svoje. Až ti zahrají ve Švédsku hymnu, rád ti pogratuluji. Podívej se do historie tohot fóra, když jsem se staral, vše šlapalo jak má. Nic proti Regulovi, ten to obsral. Nyní tady každý dává knížecí rady a možná přidá název nějaké hospody, kterou zná zrovna on, ale nikam se to neposunulo.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 17:33 ® kubas reakce na …
kubas

Robur> Světové šampiony? Jeden turnaj se štěstím vyhraný nedělá z nikoho šampiona, neblázni :-D . Vím, jak to bylo u nás a florbalem…

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 17:15 ® OBr
OBr

vagi> tak pokud to vyjde, bude to skvělé

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 v 17:05 ® Robur
Robur

regulus> už su v jinčím levelu, teď organizuji turnaj pro 3 – 4000 lidí, vychováváme světové šampiony atd. Vždyť se na to podívej, každý má keců jak opica blech a ještě jste se ani nedomluvili na hospodě.

reagovat