Chytej.cz

Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude necteno

8.11.2009 | regulus | 338.987 zobrazení | 3.185 odpovědí

Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.

Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.

Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.

Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK

Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek

Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…

Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.

Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 7. března 2012 ve 23:14 ® osprey reakce na …
osprey

Libor> Koukej dovalit.:-))

Domluvíme plotice. Letos budou obzvláště červenooké.

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 23:09 ® Libor reakce na …
Libor

Prutos> ok, píšu si kdyžtak přibalit hasák.

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 23:01 ® Prutos reakce na …
Prutos

Libor> ne, z radiátoru :-D

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 22:56 ® Libor
Libor

Prutos> žebra od židle? :-)

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 22:55 ® Prutos reakce na …
Prutos

Libor> Židle určitě…a snad i ty žebra .-)

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 22:53 ® Libor
Libor

ahoj, opatrně se ptám jestli by v té hospodě byla případně ješte jedna volná židle?

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 22:49 ® vagi
vagi

Robur> není tomu tak, málo čteš :-1

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 22:20 ® Robur
Robur

tak jestli Vagi platí, tak já vezmu i rodinu

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 22:19 ® vagi reakce na …
vagi

CeP> hade :-D

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 22:18 ® vagi reakce na …
vagi

regulus> musím ještě v pátek do rachoty,takže budu rád,když tu pátou vůbec stihnu,takže v poho. Dík. A s tím jídlem si poradím, když bude dost pivo to platí 9-)

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 22:06 ® CeP reakce na …
CeP

osprey> tak si hlavne nesedej vedle vagiho. je docela mozny ze mu prijde chut.. :-D

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 21:50 ® osprey reakce na …
osprey

regulus> Já to ještě posichruju – přespím a předtím sežeru žebra.

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 21:11 ® regulus
regulus

vagi> jasný, jen klíče od bydlení budou na stánku, takže pokud jsem to pochopil, vy dojedete až odpoledne a na výstaviště jdete v sobotu, tak si to načasuj abys tam byl až po 17 hodině někdo určitě pojede z výstaviště dřív a ten je bude mít, konec konců asi všechny nebo skoro znáš.

Jídlo platí tak jak ho máš napsaný? Ty seš kyselina, sežrat žebra a ještě tatarák, křidýlka jsou předpokládám pro slečnu.

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 20:58 ® vagi reakce na …
vagi

regulus> juro, takže definitivně Vagi+1 a jídlo platí.

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 20:30 ® Nunna reakce na …
Nunna

regulus> Vagimu jsem řekla, že pojedu, jen když mi pořídí nějaký epesní špunty do uší…tak je když tak použiju už po cestě. :-O :-D

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 20:26 ® vagi reakce na …
vagi

Nunna> no super, páč kluci, jak to vypadá, nejedou, tak na to aspoň nebudu sám. OK. Domluvíme se.

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 20:18 ® regulus reakce na …
regulus

Nunna> doporučuju na cestu takový ty bagrový sluchátka (ty co měl Otík ve vesničce mé střediskové), mohlo by se ti totiž stát, že ti Vagi za cestu zes Plzně do Brna vykecá díru do hlavy … :-D

reagovat
Středa 7. března 2012 v 19:29 ® Nunna
Nunna

vagi> vypadá to,že pojedu nakonec sama. Napíšu ti osobku.

reagovat
Středa 7. března 2012 v 19:23 ® Mary reakce na …
Mary

Mary> tak ta třetí je omyl, tam mělo být něo jiného, ale nešlo to opravit. Stále mi to háže ,,na stránce se vyskytla chyba.

reagovat
Středa 7. března 2012 v 19:18 ® regulus
regulus

No já to zkonstatuju asi jenom tak, že až tady bude zase někdo mít blbý žgryndy, tak mu je osobně smažu a případný fórum o cenzuře taky a vůbec mě nebude srát jestli se cítí dotčenej nebo ne.

Pokud se týká jednání s lidmi, tak s tím problém nemám, ale jsou individua se kterými to nejde, jsou nepolapitelní, pokaždý říkají něco jinýho a jsou totálně nespolehliví. Dneska v poledne mne políval horkej pot, protože docela reálně hrozilo, že ubytovna nebude.

Hospoda a žrádlo je v pohodě.

reagovat
Středa 7. března 2012 v 19:17 ® Mary
Mary

osprey>.

reagovat
foto/forum/2012/th-img19946.jpgfoto/forum/2012/th-img19947.jpgfoto/forum/2012/th-img19948.jpg
Středa 7. března 2012 v 19:11 ® džigit reakce na …

Mary> to platí jen pro modrá trika :-D

reagovat
Středa 7. března 2012 v 19:03 ® Mary reakce na …
Mary

Robur> Na něco si zapoměl, při převzetí klíčů:-P :-P

reagovat
Středa 7. března 2012 v 17:25 ® Robur
Robur

vysvětlení je prosté, já už klíče mám, žetony na vodu též. Prostě umím jednat s lidmi, Regul ne. Nezapomeňte si vzít petku s pitnou vodou, páč h2o bude asi po zimě hnusná. Do 10 lidí se platí 1000Kč, každý další 100 navíc + žeton na teplou 10Kč. Klíče nechám na stánku Chytej,asi už ve čtvrtek. Tak si je tam někdo bude muset převzít. V sobotu někdo musí zůstat do 10:00 a klíče s penězi předat správci.

reagovat
Středa 7. března 2012 v 17:17 ® vagi reakce na …
vagi

Robur> vtipakluuu…začínám se bát…spaní je pro me klíčová věc. Na otocku to nedám. Žádám o vysvětlení:->

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 14:03 ® kubas reakce na …
kubas

osprey> Některý věci ve tmě se hledají celkem snadno, to je pravda :-D .

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 13:45 ® osprey reakce na …
osprey

Robur> Nu což, přešel jsem v nočním čase i horší věci než nějaké Brno a našel menší věci než barák, u kterého znám adresu.

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 13:38 ® regulus reakce na …
regulus

Robur> nemaluj čerta na zeď … :-((

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 13:08 ® Robur
Robur

pánové, asi se spaní ruší, páč Regulus neovládá řeč kmene správců:-D , a to i když jsem ho proškolil a varoval

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 12:54 ® osprey
osprey

regulus> Juro, napiš mě na seznam spících. Mám sice možnost spát u příbuzných v Brně, ale nikdy jsem tam u nich nebyl a asi bych to v pátek o půlnoci těžko hledal.

Vezmu si spacák a zúčastním se všeobecného veselí (nebo ostudy):-))

reagovat