Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 338.987 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 7. března 2012 v 11:19 ® vagi
-
nunna: tak jak to vypadá s tím Brnem?
reagovat - Středa 7. března 2012 v 10:50 ® ras2ta
-
Zdravím.Takže to dopadlo zrovna tak jak jsem nechtěl.Bohužel se nemůžu zúčastnit Výstavního veletrhu z pracovních důvodů.A tak se se těšil…:(
reagovat - Středa 7. března 2012 v 10:21 ® MP-E65mm reakce na …
-
vagi> kilo křídel = 15 ks, ale furt máš v záloze koleno
reagovat - Středa 7. března 2012 v 9:40 ® vagi
-
sethy> už na to mám itinerář.
reagovatPřijedu hladovej,takže v pět sezeru kilo křídel,to si myslim,že tak 8–10 kousků. V 8 mám v sobě 5 piv a vytraveno,dám zebra na chuť,těch je jen půl kila,dostanu zas žízeň,tak budu vesele popijet dál a prikusovat tatarak. To je zakusek. A kdyžtak se podělím.
- Úterý 6. března 2012 ve 22:57 ® sethy reakce na …
-
vagi> to nesníš neblázni
reagovat - Úterý 6. března 2012 ve 22:52 ® vagi
-
regulus: Tak já bych si prosil 1×Z,1×S a 1×T
reagovatPokud něco přibude,upřesním. Spinkalíky taktéž, ale asi to vypadá 2–3
- Úterý 6. března 2012 ve 22:42 ® sethy reakce na …
-
frenki> Máš toho taky málo co
reagovat - Úterý 6. března 2012 ve 22:41 ® sethy reakce na …
-
džigit>
reagovat - Úterý 6. března 2012 ve 22:37 ® frenki reakce na …
-
sethy> tak oka vem když tak něco koupím:D
reagovat - Úterý 6. března 2012 ve 22:08 ® džigit reakce na …
-
sethy> jen berte,dáme holandskou dražbu
reagovat - Úterý 6. března 2012 ve 22:02 ® sethy reakce na …
-
frenki> taky možu něco vzít, mám toho moc
reagovat - Úterý 6. března 2012 ve 21:55 ® vagi reakce na …
-
džigit> díkyyy
cercer> no vypadá to,ale ještě to není na stopro, tak radši zatím na pevno nic neobjednávám
reagovatAle jestli to vyjde,tak stejně,bohužel, v pátek rovnou do hospody a na veletrh až v sobotu. Není to ideální varianta, ale lepší než nic
- Úterý 6. března 2012 ve 21:29 ® cercer
-
Fryw> jsi tam asi fakt dlouho nebyl..právě tahle hospoda nás přesvědčila,že březňák je březňák
reagovat
mimochodem..vagimu se chuť už do konce sleziny nesrovnala…a já porád nevim,jak ty vaše trenky vlastně chutnaj - Úterý 6. března 2012 ve 21:26 ® cercer
-
regulus> sem tu!!No jo,tenkját.. byla vypečená ukázka brněnských pivních skvostů
se tlemím ještě teď..to víš,i brňáci pivu rozumí a tak vědí,které točit
Vagi> tak ty jsi nakonec někoho uhnal a jedeš?No..tak zachraňuješ čest Sanybój…
reagovattak prosím zdrženlivost-nám vlastní a žádnou ostudu
- Úterý 6. března 2012 ve 21:23 ® džigit reakce na …
-
vagi> 150 za 139
reagovat - Úterý 6. března 2012 ve 21:16 ® vagi
-
Jak je to s tím tatarem? Vím,že se musí objednat předem, ale jde mi o to, kolik ho je a kolik topinek?…Kdo ví,ať mi odpoví
reagovatdík
- Úterý 6. března 2012 ve 20:18 ® frenki
-
pánové budu brát na sraz nějaký woby tak kdyby byl zájem stačí na srazu říct:)
reagovat - Úterý 6. března 2012 v 19:45 ® revoke
-
Už se těším pánové!
reagovat - Úterý 6. března 2012 v 18:07 ® Fryw reakce na …
-
džigit> Už se stydim, za ten hanlivej název toho nóbl pití
reagovat - Úterý 6. března 2012 v 18:00 ® kubas reakce na …
-
regulus> Proto píšu, co si já pamatuju
reagovat.
- Úterý 6. března 2012 v 17:55 ® džigit reakce na …
-
Fryw> galerii čeho???
reagovat - Úterý 6. března 2012 v 17:41 ® Fryw
-
a tu galerii skvělých piv uzavřem ostravarem
Když jsem koukal ve vedlejším tématu na ty placky, tak se neubráním otázce, z čeho opravdu budou ty „křidýlka“..
reagovat - Úterý 6. března 2012 v 17:35 ® džigit
-
březňák,dubňák… to nabíráte někde z kašně? Ještě tu pořešte branik,janáčka a ježka
reagovat - Úterý 6. března 2012 v 17:28 ® sus1 reakce na …
-
Fryw> Jj, ten je opravdu kvalitní.
reagovat - Úterý 6. března 2012 ve 12:25 ® Fryw
-
Ale na druhou stranu, ten březňák tam nebyl špatnej.
reagovat - Úterý 6. března 2012 v 1:53 ® regulus reakce na …
-
kubas> nic ve zlým, ale když jsem tam chodil na
reagovatjá, tekla tam (vlastně všude na Oltecu) jen dvanáctka, jenže to jsem byl ještě o 4 roky mladší než ty, pak tam tekla dvanáctka ještě dalších nejmíň 10 let, ale to už je fakt dávno, něco přes 30 let. Tohle bylo tuším před třema rokama, jestli se ti to chce hledat, tak to v tomto fóru určitě najdeš, dělali si ze mě prdel dost dlouho a fakt tam tehdy měli desítku a Březňáka, mám na to svědky.
- Pondělí 5. března 2012 ve 23:48 ® kubas reakce na …
-
regulus> Co si pamatuju tak v Pivovarské nic slabšího než 12tku netočí a Barona tam měli tak cca 2 roky zpátky…
reagovat - Pondělí 5. března 2012 ve 23:12 ® vagi reakce na …
-
regulus>
reagovat - Pondělí 5. března 2012 ve 23:11 ® Fryw
-
regulus> Já tam začal chodit co jsem se vrátil z intru z Odolene vody, kde jsem se naučil pít
reagovatza pomoci krušovického
varu. Mendlák byla naše ozdravovna poté, co jsem začal studovat v Brně, ale pak nějak nekřesťansky podražili a přestalo se tam chodit. Březňáka tam už pamatuju, ale byl vedle klasické nabídky starobrna. Jesli ju teď převálcoval, to by odpovídalo celkově tomu, že po vstupu Heinekenu má být to naše odstaveno na vedlejší kolej. To že se něco změnilo šlo poznat i na lahvové desítce.
- Pondělí 5. března 2012 ve 23:07 ® regulus
-
vagi> tos mohl klidně naprášit, šak von jak se Zvoneček vo půlnoci vykulí z hospody, tak si taky přisadí …
reagovat