Chytej.cz

Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude necteno

8.11.2009 | regulus | 339.653 zobrazení | 3.185 odpovědí

Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.

Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.

Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.

Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK

Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek

Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…

Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.

Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 18. února 2012 v 15:00 ® džigit reakce na …

spike> nesej,na cestě tam Tě někde naberu a dom už to pak dáš.No s tou Tvou konzumací v občerstvovně to taky na nějaké velké finanční zatížení rozpočtu nevidím :-))

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 11:02 ® sethy reakce na …
sethy

regulus> Jen to napiš :-) Já netušil že budou v sobotu pracovní povinnosti. Tohle bych prostě nedal.

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 1:42 ® kubas reakce na …
kubas

džigit> Třeba Radegast co :-D

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 0:43 ® regulus
regulus

No dobrá, kapinku se nám to komplikuje, spinkalíci počítejte s částkou atakující hranici 200 Kč za osobu, protože je vás už pouze 6, pokud počet spinkalíků klesne pod 5, tak asi nemá cenu se ubytováním dále zabývat, protože za cenu co by z toho vzešla se dá sehnat ubytování s podstatně komfortnějším zázemím. Je to pouze na vás, jak se rozhodnete, minimální celková částka za ubytování v ubytovně přes řeku je 1000 Kč.

Chce se mi něco napsat, ale nenapíšu to … :-((

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 0:05 ® džigit

kubas> Dudák je možná dvanáctka,ale p i v o je p i v o :-D

reagovat
Pátek 17. února 2012 ve 22:54 ® sus1 reakce na …

kubas> :-)

reagovat
Pátek 17. února 2012 ve 20:25 ® kubas reakce na …
kubas

sus1> Dudák 12tka je dobrá, chodíme do jedné hospody a tam to fakt umí natočit a lije to samo :-) …

reagovat
Pátek 17. února 2012 v 19:40 ® Fryw reakce na …
Fryw

regulus> ahoj. Probral jsem s kamarádem a dal by si žebra. Takže tam prosím napiš 2 místa, 2 žebra. Fajn že bude starobrno, aspoň ho tolik nevypiju :-)

reagovat
Pátek 17. února 2012 v 19:27 ® sus1 reakce na …

kubas> Cože????To tě chutná ?!!!!:-O :-O

reagovat
Pátek 17. února 2012 v 19:09 ® kubas reakce na …
kubas

regulus> Dudák se neosvědčil? Kurnik moc lepších piv jsem nepil a i jako zarytý Starobrnař bych asi neváhal a dal si toho Dudáka :-D .

reagovat
Pátek 17. února 2012 v 19:05 ® sus1 reakce na …

osprey> radši.:-D

reagovat
Pátek 17. února 2012 v 16:08 ® osprey reakce na …
osprey

regulus> Na jídlo mě napiš, dám si žebra. Spát budu asi jinde.

reagovat
Pátek 17. února 2012 v 15:57 ® sethy reakce na …
sethy

regulus> takže nespím. Potvrzeno.

reagovat
Pátek 17. února 2012 v 15:56 ® Mary reakce na …
Mary

džigit> ne, nestačí

reagovat
Pátek 17. února 2012 v 15:55 ® sethy reakce na …
sethy

regulus> To jídlo je opravdu potřeba objednat dopředu?
Já se budu asi muset ze spinkaliku odhlásit :-(( Ještě upřesním.

reagovat
Pátek 17. února 2012 v 15:44 ® hraji reakce na …
hraji

regulus> voda nevadí, tam nebude nikdo, kdo by ji chtěl pít. A o mytí asi taky nebude extra zájem.

reagovat
Pátek 17. února 2012 v 15:35 ® regulus
regulus

Takže vážení,
protože se přihlášky jen hrnou a vypadá to, že se do hospody letos v pohodě vlezeme, prosil bych pomalinku upřesnění toho jídla aby to tak týden před srazem bylo jasný, pokud jsem přehlídl někoho kdo to už hlásil, tak prosím repete. V zadání fóra u jména v závorce bude zkratka toho co jste si objednali, tataráky bych prosil na přesno, nemají je v normální nabídce no a konec konců více či méně přesnej počet kolen, žeber a křidýlek taky nebude na škodu. Pod vedení Chytej mám na mysli David, Pavla a Havel, redaktor pochopitelně osprey, takže pokud přijde za Chytej širší kádr bylo by dobrý to upřesnit. Hospoda je zatím zamluvená telefonicky, tak se tam jdu včilka mrknout a trochu to konkrétně domluvit. Jinak s pivem to letos bude čistě ve znamení Starobrna, Dudák se jak se dalo v Brně očekávat neosvědčil. Tady je odkaz na hospodu http://www.holidayrestaurace.cz/ takže můžete mrknout na nabídku a ceny.

Pokud se týká ubytování, tak vzhledem k tomu, že máme pouze 7 spinkalíků (doufám, že alespoň tohle vydrží), vypadá to zatím na cenu 150 Kč na hlavu minimálně, ubytování je domluvený, cenu jsem zatím se správcem neřešil, vše jen telefonicky, protože je těžký ho zastihnout, je tam jednou týdně a já taky nemám furt čas navíc su z druhýho konca Brna a to doslova. Jedinej současnej problém je ten, že jim tam aktuálně zamrzla voda, ale snad se to za ty 3 týdny vyřeší.

reagovat
Pátek 17. února 2012 v 15:24 ® džigit reakce na …

Mary> a z vychoda nestači? :-)

reagovat
Pátek 17. února 2012 ve 14:37 ® regulus reakce na …
regulus

Mary> zdá se, že je to až na vedení Chytej a MPčko letos čistě Moravská záležitost. :-)

reagovat
Pátek 17. února 2012 ve 13:17 ® Mary reakce na …
Mary

spike> no, ještě, že jsem šetřila.

JEDE někdo ze západu? Nebo z Plzně??

reagovat
Pátek 17. února 2012 v 6:44 ® spike
spike

Tak přátelé letos se bohužel nakonec na veletržním sraze nepotkáme, doba je zlá. Snad v září.

reagovat
Čtvrtek 16. února 2012 ve 22:18 ® Prutos reakce na …
Prutos

osprey> Polepším se :-)

reagovat
Čtvrtek 16. února 2012 v 18:08 ® sus1 reakce na …

vagi> A nebo S,M,L,XL,XXL,XXXL,…
Tak si vyber.:-)

reagovat
Čtvrtek 16. února 2012 v 16:46 ® regulus reakce na …
regulus

vagi> křidýlko jako slepice … ;-)

reagovat
Čtvrtek 16. února 2012 v 16:40 ® kubas reakce na …
kubas

vagi> Tak K to být nemůže, protože to už je koleno, ale proč S to nevím :-D .

reagovat
Čtvrtek 16. února 2012 v 16:26 ® vagi reakce na …
vagi

Robur> proč jsou křidýlka S? S jako skřidélka? :-D

reagovat
Čtvrtek 16. února 2012 v 1:13 ® osprey reakce na …
osprey

Prutos> To jo, furt někde chrápeš a vidět tě tu není:-))

reagovat
Středa 15. února 2012 ve 23:35 ® Prutos
Prutos

regulus> Update…já su samozřejmě spinkalík. (Z)

reagovat
Středa 15. února 2012 ve 23:31 ® Robur
Robur

já se asi stavím v 22:00 po tréninku.

reagovat
Středa 15. února 2012 ve 23:28 ® regulus
regulus

vagi> letos pauzírujou, proč???

reagovat