Chytej.cz

Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude

8.11.2009 | regulus | 339.653 zobrazení | 3.185 odpovědí

Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.

Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.

Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.

Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK

Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek

Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…

Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.

Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 15. února 2012 ve 22:49 ® vagi
vagi

sanybój: copaaa? nikde vás tu nevidím přihlášený :-O

reagovat
Středa 15. února 2012 ve 22:10 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

regulus> MPéčko = žebra

reagovat
Středa 15. února 2012 ve 22:09 ® džigit reakce na …

regulus> a čo to také,ta roletka?

reagovat
Středa 15. února 2012 ve 22:00 ® regulus
regulus

FOR ALL – pro ty co to nepochopili, tak jdyž si v zadání fóra posunete tu roletku kapinku dolů, tak kromě spinkalíků uvidíte i papalíky.

reagovat
Středa 15. února 2012 ve 21:58 ® regulus reakce na …
regulus

Prutos> stále jsem nepochopil, jestli seš spinkalík, nebo jedeš s Vydrýskem do štatlu, co bylo loni, bylo loni …

reagovat
Středa 15. února 2012 ve 20:56 ® kubas reakce na …
kubas

regulus> Ten Prutos tě přestane mít rád, když na něj furt zapomínáš :-) . Jinak poslal jsem ti osobku…

reagovat
Středa 15. února 2012 v 19:50 ® regulus
regulus

Tak co plantážníci, furt jen 7 spinkalíků???

reagovat
Středa 8. února 2012 v 15:16 ® noba
noba

no tak ještě uvidím, právě jsme si říkali s kámošem že bysme se tam zajeli mrknout.

reagovat
Středa 8. února 2012 ve 14:56 ® džigit reakce na …

noba> asi záleží,co od toho očekáváš.Já to prolezu a pokecám o tom a s tím kdo mě zajímá a večer v hospůdce to taky není k zahození.
V nejhorším můžeš říkat,při pohledu na zdejší TV produkci: Toho znám,s tím jsem byl napivo :-D :-D

reagovat
Středa 8. února 2012 ve 14:36 ® noba
noba

stojí za to jet na veletrh jen tak na kukačku z Prahy? Nikdy jsem tam nebyl.

reagovat
Pátek 3. února 2012 ve 23:52 ® gomz
gomz

Ahoj vsem, tesite se?

reagovat
Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:22 ® džigit reakce na …

osprey> tak teď zrovna jsem měl na mysli „vláček“ :-))

reagovat
Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:15 ® osprey reakce na …
osprey

džigit> Já nepotřebuju, aby se na mě někdo skládal. Potřebuju jen udělat, co komu kde mám, splnit, co jsem nasliboval a neslibovat, co bych nemohl splnit.

Věčně mám v téhle oblasti problémy a nestojím o to, aby byly ještě větší:-))

reagovat
Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:23 ® džigit reakce na …

osprey> my se na Tebe složíme,koukni na loňský fotky :-D

reagovat
Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:19 ® osprey reakce na …
osprey

regulus> U mě je to o tom, jak mi to robota dovolí. Bývám tam víc než jeden den, takže většinou nějaký nocleh bývá a platit si druhý, to je škoda, i když to za tu srandu občas stojí.

No a do hospody bych snad dorazit měl.

reagovat
Čtvrtek 2. února 2012 v 0:19 ® Prutos reakce na …
Prutos

Vydrýsek> Nelži, patříš…

reagovat
Středa 1. února 2012 ve 23:58 ® Vydrýsek
Vydrýsek

regulus > Je pravda, že na tomto jsme se nedomlouvali. Pro mě platí výše uvedená skutečnost, že jdu do hospody a mezi spinkalíky nepatřím. Svezu se v noci s tebou do centra ;-)

reagovat
Středa 1. února 2012 ve 22:54 ® džigit reakce na …

Prutos> on jenom procházel,tak se nediv :-))

reagovat
Středa 1. února 2012 v 18:49 ® Prutos reakce na …
Prutos

regulus> Strécu, hubu aj ruky máme…ale taky jsem myslel, že už jsme napsaní. A pro pořádek, loni jsem byl spinkalík.

reagovat
Středa 1. února 2012 v 15:10 ® gomz reakce na …
gomz

regulus> :-)) )

reagovat
Středa 1. února 2012 v 11:55 ® hraji reakce na …
hraji

regulus> napíšu ti to sem, v pátek je vázání.

reagovat
Středa 1. února 2012 ve 2:19 ® regulus reakce na …
regulus

gomz> tak pokud je to pravda, tak je to chyba, já předpokládal, že budou jako každoročně (loni teda nevím), nocovat u Vydrýska na privátě, ale předpokládám, že mají oba hubu, psát umí a klávesnicu u komplu taky, takže mohli jeden nebo druhej aspoň pípnout.

reagovat
Středa 1. února 2012 v 0:29 ® gomz reakce na …
gomz

regulus> Jiz nekolik tydnu ti chybi ve spinkalikach Prutos a Vydrysek, pry uz o tom vis, davno......... Ja jen kvuli cene noclehu…:)))

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 ve 20:31 ® Fryw
Fryw

Tak díky. Budu se těšit.

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 ve 20:14 ® regulus reakce na …
regulus

Fryw> seš tam, ono to nikdy nevyjde na přesno, jde spíš o to, aby v hospodě věděli na co se mají připravit, ne přesně na kus, ale jestli 15 nebo 30 lidí.

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 ve 20:03 ® džigit reakce na …

Fryw> určitě ne,prostě bude víc místa.Horší to bývá naopak :-)

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 v 19:37 ® Fryw
Fryw

Ahoj. Byl by problém kdbych poprosil o zamluvení dvou míst pro bumbalíky do hospody a pak obsadil jen jedno? Kamarád rybář neví jak mu v tu dobu vyjde šichta.

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 v 19:06 ® regulus reakce na …
regulus

pif> ty brďo to je ale návštěva … :-O

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 v 16:58 ® pif
pif

krumple=brambory

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 v 18:59 ® sus1

… a sikové kleště jsou u nás ,, Rasovky ". :-)

Nejsou také někde brambory – grundle ?

To je ale pořád hovno, jak se dostanete na Domažlicko,Pos­třekov,… ,tak zahazujete všechny možné slovníky a musíte utéct.??!! :-)) :-))

reagovat