Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 339.681 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 29. ledna 2012 ve 21:03 ® sethy reakce na …
-
Prutos> Nejen ty.
reagovat - Neděle 29. ledna 2012 ve 20:58 ® Prutos reakce na …
-
Tomik> Máš recht…lezl bych z toho po zdi.
A…nazdar vespolek
reagovat - Neděle 29. ledna 2012 v 19:03 ® sus1 reakce na …
-
regulus>Když jsem přijel na vojnu do Litoměřic a začal mluvit Klatovským dialektem?!,tak na mě čuměl i velitel brigády.
reagovat - Neděle 29. ledna 2012 v 18:57 ® regulus reakce na …
-
Tomik> houbec alergičtí, ale je to matoucí.
reagovat - Neděle 29. ledna 2012 v 18:56 ® sus1
-
Tomik> Však oni těch výrazů taky mají,to by ses z toho pos…
reagovat - Neděle 29. ledna 2012 v 18:52 ® Tomik reakce na …
-
MP-E65mm> Dej bacha, moraváci jsou na to naše krásný český DÝL trošku alergičtí..
reagovat - Neděle 29. ledna 2012 v 18:47 ® regulus reakce na …
-
MP-E65mm> déle myslíš jako později??? Mě tento terminus technicus dělá potíže, u nás se to nepoužívá a nikdy nevím jestli dotyčnej přijde později nebo dřív.
Sraz si můžeme dát kde budeš chtít, jen já ještě nevím, co a jak budu muset zařídit s ubytováním, ale doufám, že ten den už snad nic, domluvíme se pár dní před tím.
reagovat - Neděle 29. ledna 2012 v 18:32 ® MP-E65mm reakce na …
-
regulus> No já tam právě nechci trávit celý den, takže bych přijel cca na 13.00h možná i déle. Tak se tam sčutnem
reagovat - Neděle 29. ledna 2012 v 18:19 ® regulus reakce na …
-
MP-E65mm> já zcela určitě, obvykle chodím kolem poledne, ale klidně můžu i dřív.
reagovat - Neděle 29. ledna 2012 v 17:11 ® sethy reakce na …
-
MP-E65mm> Buď tam budu celou dobu nebo jen v pátek nebo jen v sobotu, ještě uvidím co a jak dopadne ohledně práce a volna.
reagovat - Neděle 29. ledna 2012 ve 14:56 ® MP-E65mm reakce na …
-
sethy> ty jdeš kdy?
reagovat - Neděle 29. ledna 2012 ve 14:47 ® sethy reakce na …
-
MP-E65mm> Určitě někdo jo
reagovat - Neděle 29. ledna 2012 ve 14:30 ® MP-E65mm
-
Půjde vůbec někdo na výstavu v pátek před srazem?
reagovat - Pátek 27. ledna 2012 v 16:55 ® džigit reakce na …
-
spike> já mám taky spoustu míst na přespání,ale tohle je lepší
reagovat - Pátek 27. ledna 2012 v 15:19 ® spike reakce na …
-
džigit> Samozřejmě, sice bych v Brně teoreticky měl kde přespat ale přece si nenechám ujít večírek na ubytovně, co si budeme nalhávat na ubytovně teprve večer začíná
reagovattřebas barevná hudba
- Pátek 27. ledna 2012 v 10:28 ® Robur
-
dřív to bylo tuším tak, že do 10 lidí se platilo 1000Kč a za každou další hlavu +100 nebo 150
reagovat - Pátek 27. ledna 2012 v 10:19 ® džigit
-
spike> no to vím z předešlých akcí.Pokud je to takhle i letos,tak to snad nějak dáme.Ono ta dvě kola nikoho nezabijou
reagovatTy spíš?
- Pátek 27. ledna 2012 v 10:15 ® spike reakce na …
-
džigit> cena ubytování v postýlce ve vlastním spacáku od 50 do 200Kč, podle počtu přihlášených. Ale minimálně správce chaty potřebuje vybrat 1000Kč, takže pokdu bude spát jen 5 lidí, tak to bude blbé.
reagovat - Pátek 27. ledna 2012 v 9:17 ® džigit reakce na …
-
regulus> kolik che za celou chaloupku? Ať víme,co je „nepříznivě“
reagovat - Pátek 27. ledna 2012 v 0:14 ® sethy reakce na …
-
regulus> šak jak bude málo spinkaliků, nastěhujem se k tobě. Tos nevěděl?
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 23:11 ® hraji reakce na …
-
regulus> nepřijedou Hujerovi? Těch je poměrně dost.
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 23:00 ® regulus
-
JEDNA MALÁ TECHNICKÁ
Nevím, jestli jste četli celé zadání fóra a zvláště spinkalíci by si ho měli přečíst pořádně, především poslední část o ceně ubytování. Vzhledem k tomu, že odpadla značná část více méně stabilních spinkalíků (je to víc lidí než kolik je do teď přihlášeno) kteří letos houfně zvolili návštěvu pražského veletrhu, vychází cena za přespání prozatím docela nepříznivě. Reálně to, pokud mě někdo nepřekvapí, vidím tak maximálně o 2–3 lidi nad současnej stav a to ještě možná.
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 20:08 ® cercer reakce na …
-
Mary> …ho aspon postav na nohy..
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2012 v 18:24 ® Mary reakce na …
-
CeP> že pane?
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2012 v 18:15 ® Mary reakce na …
-
regulus> se nedivím , že není kde hají. Ale si tu někdo vykoledoval
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2012 v 15:47 ® MP-E65mm
-
Libor> v tvém připadě nejde o žebra, ale o rohy woe. A nedělej zagorku
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 2:00 ® regulus reakce na …
-
CeP> doufám, že ten správce ubytovny nechodí na chytej …
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2012 v 1:32 ® džigit
-
kašpara robim enem vyvolenym
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2012 v 1:26 ® cercer reakce na …
-
CeP> jj…letos to ale bude vse na dzigitovi…Sanybój bohuzel nejede..
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2012 v 1:13 ® CeP
-
Libor> pf.. ja kvuli tem zebrum jezdim 230 a nikdy jsem nelitoval. ono kdo nezazil atmosku v hospode a zvlaste pak na chaloupce pred spanim, ten nikdy nepochopi.. zejo spajku, prutos, osprey a dalsi…
reagovat