Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 339.693 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 26. ledna 2012 v 0:21 ® Libor
-
A není to volovina jet si dát žebra 200 km od domova?
reagovat - Středa 25. ledna 2012 ve 22:12 ® spike reakce na …
-
Mary> Máte slabou konzumaci
reagovattak snad zase na hlavním sraze
- Středa 25. ledna 2012 v 17:01 ® sethy reakce na …
-
MP-E65mm> Colu si kup sám
reagovat - Středa 25. ledna 2012 v 15:31 ® MP-E65mm reakce na …
-
sethy>
reagovatpokud to má bublinky a desetník v tom přes noc zmizí, tak to přivez
- Středa 25. ledna 2012 v 11:39 ® CeP reakce na …
-
cercer> neblbni. nedrazdi ho. praskne mu zilka..
reagovat - Středa 25. ledna 2012 v 11:14 ® cercer reakce na …
-
regulus> jen tě pošťuchuji-vím,že jsi dobrý fotograf…tedy…když zrovna nekoupeš foťák v bahňáku
reagovat
magdalenka ti děkuje a zdraví moravu - Středa 25. ledna 2012 v 10:59 ® Mary reakce na …
-
spike> ahoj, máš to ulehčené, nápoj je ještě skoro celý, a pro velkou účast aktivit, vypouštím veletrh Brno, letos jedem Prahu. Sic mi bude po Vás smutno, ale nemohu býti všade.
regulus> To jest informace, aj pro Tebe. Budu na Vás myslet.
reagovat - Středa 25. ledna 2012 v 6:48 ® sethy
-
MP-E65mm> Tmavý sladký mok – kámoš děla ze slivovice a z třešní něco podobného. Mám dovést?
reagovat - Středa 25. ledna 2012 v 0:51 ® kubas reakce na …
-
Robur> Tak koleno na Bláhovce asi nic nepřekoná
reagovat.
- Úterý 24. ledna 2012 ve 23:46 ® MP-E65mm reakce na …
-
sethy> nepiju, bo nemám čím, pravá ruka chybí a levou to neumím
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 ve 23:44 ® MP-E65mm reakce na …
-
spike> jestli tě bolí v krku, tak to si dej tuhle slivovičku, ale jedna ti nepomůže. Tvá slova
reagovatVýsledek? čtrnáct dní jsem vykašlával sajrat, sem si připadal jak boxer(pes)
Kdepak, zůstanu u tmavého sladkého moku. Jinak tě zdravím Spajku
- Úterý 24. ledna 2012 ve 23:05 ® regulus reakce na …
-
cercer> milý příteli, tohle je fotka toho žrádla, žádnej ořez, ale fotku tvojí mladé paní mám taky, že ju pozdravuju …
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 ve 22:35 ® sethy reakce na …
-
spike> Tak ale pokud v pátek nemůžeš, jiná šance není
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 ve 22:27 ® spike reakce na …
-
sethy> Tak mě to přijde výhodnější, v sobotu v klídku na ubytovně ráno pojíš a pak cesta domů a dohánět spánkový deficit.
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 ve 22:25 ® sethy reakce na …
-
spike> Já pokud nebud moc tak taky pujdu tak.
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 ve 22:19 ® spike reakce na …
-
sethy> No nevim zatím jsem 2× volil možnost pátek dopoledne veletrh a pak hospůdka. Uvidíme jak to do března ještě bude ale nápad to špatný není.
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 ve 22:19 ® cercer reakce na …
-
regulus> …si se ale pohoršil s focení,…fuj..uříznout té mladé paní hlavu!!!!
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 ve 22:11 ® sethy reakce na …
-
spike> Aspoň to, co to proběhnout až v sobotu?
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 ve 22:08 ® spike reakce na …
-
sethy> Situace není moc dobrá ale pokusím se přijet apoń na sraz do hospody, veletrh nejspíš vypustím.
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 ve 22:07 ® sethy
-
spike> A od té doby už nepije
reagovat
Jinak tě zdravím, co ty jedeš? - Úterý 24. ledna 2012 ve 22:00 ® spike reakce na …
-
sethy> MPčko a nealko? by ses divil jak ten člověk, kterému byla málem ukousnuta ruka
reagovatve Vrchoticích popíjel tu Moravskou slivovicu
- Úterý 24. ledna 2012 v 19:21 ® sethy reakce na …
-
MP-E65mm> To já nemůžu nikdy
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 v 19:20 ® sethy
-
Tomik> Tak Tome ono tam to jídlo nestálo za nic moc extra, ale na druhou stranu chápu že v Brně natož tak blíž směrem k Praze se něco lepšího těžko sežene. Na malé domácí hospůdky to nikdy mít nebude.
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 v 19:02 ® regulus
-
Tomik> žebra jsou z loňska, koleno z roku 2009, nefotím to každej rok i když pro srovnání …
Co se týká kvality, tak na srazech to bylo dycky super, důvod jednoduchej, bylo objednáno konkrétní množství na určitej čas, takže to bylo čerstvý. Pokud se tam stavíš jen tak (a to asi platí o dost hospodách) tak dostaneš to co se „suší“ v konvektomatu třeba půl dne, pokud máš tu smůlu a zákazníci před tebou si neobjednali dostatečný množství myšleno tak, že jich kolem poledne běžně prodají 10 a ten den jak na sviňu šly jenom 3, takže těch 7 se suší než se prodá a nebo jsou někde odložený a nechají je jen ohřát, ale kuchař má blbej den.
Tak jak tak, zhruba 14-dní před srazem budu chtít od přihlášenejch vědět, co si dají, abych mohl personál psychicky připravit na to co je čeká.
Jinak pokud chcete to žrádlo upřešňovat už teď tak klidně, hodím to ke jménu jako zkratku, aby jste měli přehled. Jen pro informaci, koleno je pro dva normální lidi (jsou i tací co to klidně sežerou sami), žebra nevím.
reagovat
Takže koleno (K), žebra (Z), tatarák (T) a křidýlka (D), kolena budu počítat jedno pro dva lidi, kdo se cejtí na celý ať to zdůrazní. - Úterý 24. ledna 2012 v 19:02 ® ras2ta
-
regulus> no uvidime.malacovy by to bylo uplne sumak..kocourovi uz sem to slibil…abych potom neslises.."no konečně si nás táto taky někam vyvez,,
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 v 16:52 ® Robur reakce na …
-
Tomik> já problémy neměl, naopak jsem si za poseldní 2 roky dopřál různé experimetny s konkurencí a 1 byly relativně slušné, jinak děs.
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 ve 13:48 ® MP-E65mm
-
sethy> jsem rad, ze se muzu vymluvit na to ze budu vozem. Standartni vymluva, stejne jako na nedostatek casu.
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 ve 13:15 ® Tomik
-
Robur> Nevim co považuješ za pohodu, už minimálně pětkrát se mi stalo, že byli žebra spálený, nedostal jsem takovy ty krasny tenky spodní žebirka, ale tlusty žebra obaleny špekem a dokonce jsem dostal i cca 200g masa bez žeber, které bylo naprosto vysušený jenom omatlaný v tej jejich marinádě. Kolena jsou celkem cajk, ale přijde mi, že změnili marinádu.
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 ve 13:06 ® Robur
-
žebra, kolena jsou úplně v pohodě, navíc začali dělat křidýlka. Naposled jsem je jedl 10. 1. Tatarák standardně na jídelníčku není. Maso tam vozí prakticky denně.
Regule, nezapomeň si nafasovat do ubytovny žetony do sprch na teplou vodu.
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 ve 12:58 ® osprey
-
Tomik> Tak to vypadá, že zapíchnem vlastní prase a můžem ho někde pod mostem rožnit. Praxe ze srazů je víc než dostatečná
reagovat