Chytej.cz

Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude necteno

8.11.2009 | regulus | 340.101 zobrazení | 3.185 odpovědí

Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.

Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.

Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.

Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK

Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek

Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…

Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.

Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 23. ledna 2012 v 0:19 ® Frk reakce na …
Frk

to zas bude v šalinách nablito

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 0:14 ® cercer reakce na …
cercer

Frk> zase tam jezdí tramvaj i v noci..

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 0:09 ® Frk
Frk

a nebude tam krámek s tureckým medem:-)) 9-)

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 0:02 ® cercer reakce na …
cercer

regulus> Jiříku,letos se asi po dlouhé době v Brně neuvidíme-pokud tedy nedorazíš na veletrh do Práglu..
finanční situace nutí dělat škrty..
mluvím za sebe a zřejmě i za zbytek SANYBÓJ :-|

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 ve 20:56 ® sethy
sethy

regulus> Spím, bumbám, papám. Stačí :-) A když nebude kde spat, nasáčkuju se k tobě nebo Tomíkovi :-D

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 ve 20:47 ® regulus
regulus

Potřeboval bych alespoň předběžnej počet „účastníků zájezdu“, především spinkalíků, pokud by se náhodou na spaní nesešlo aspoň 5 lidí, tak máte problém, ale ne s tím, že by jste neměli kde spát, jen by to nebylo v místě konání večírku. O hospodě mám jakžtakž představu, teda alespoň o minimálním počtu zúčastněných. Jedinej, kdo se tu jasně vyjádřil je CeP, Děčín stále mlčí, KV taky a Ostrava taky nevyjádřila jasný stanovisko :-D . tak šupšup, aď to odsejpá.

Soupis budu dávat do zadání fóra ať to nemusíte hledat, kdybych někoho v průběhu přehlídnul, tak se připomeňte osobkou.

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 ve 23:59 ® CeP reakce na …
CeP

Luban> uff.. na tu cestu nerad vzpominam. druhej den jsem mel na obou capach puchejre jako stary petikoruny. a to mne prislo hned divny ze se vsichni sklebili dyz jsem pred hospodou vytah ty listy se slovy kde je zastavka..

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 v 18:32 ® regulus reakce na …
regulus

Luban> já :-O kdy :-O

Zase výmluva :-P

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 v 16:33 ®  reakce na …

regulus:Keď ty sa hneď ožereš a potom už s tebou neni reč…

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 v 15:31 ® regulus reakce na …
regulus

Luban> ubytování vyřeším a nezačnu to řešit dřív než se tu přihlásí aspoň 5 spinkalíků, no a pokud se týká toho, že ti do toho něco vlezlo, jestli se dobře pamatuju, tak když jsem ti volal tuším předloni, tak byls kdesi v Alpách na lyžách, tam se asi dalo jet jindy nééé … :-D

Ale včil vážně, jestli chceš a můžeš (nic ti do toho nevleze ;-) ), dojeď, rád si s tebou po dlouhý době pokecám.

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 ve 14:43 ®  reakce na …

regulus:Posledné roky mi do toho niečo vošlo,na druhú stranu píšeš,že je problém s ubytovaním.To vieš,že ja už som starší kus,ktorý potrebuje určité pohodlie a raziť si cestu nočným Brnom(ako po prvý krát s CePínom a spol.),by som už nezvládol…Horko ťažko v sebe udržím telesné tekutiny:D

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 ve 12:44 ® regulus reakce na …
regulus

Luban> řečičky, řečičky a když už jsme u toho, mohl by ses letos taky dostavit, co ty na to??? :-1

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 ve 12:28 ® hraji
hraji

Luban> pochop, že kde nastoupí Robur, není pro amatéry mého ražení místo. Vyklidil jsem prostor pro lepší a úspěšnější. Evoluce se tomu myslím v přírodě říká :-)

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 v 11:25 ®  reakce na …

hraji:Z tvojej strany išlo o totálne zlyhanie,ako hlavného usporiadateľa a zakladateľa tejto akcie:)Nikoho si na to neupozornil a potichu si sa zdejchnul:)

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 v 10:53 ® hraji reakce na …
hraji

CeP> doplním informaci, že jízdenky se k 1. 1. 2012 změnily a ty staré jsou již nepoužitelné. Co se týče tramvají, jezdí v pracovní dny do 23 hodin a pak je zastoupí autobusy, které jezdí okružní linky, má to dokonce i nějaké výhody. Zejména pokud se potřebuješ dostat někam dál od centra. Ale uznávám,že to je závislé na úhlu pohledu

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 v 1:06 ® regulus reakce na …
regulus

CeP> seš srab … 9-)

Mimochodem s těma lístkma si můžeš akorát tak vytřít pr.el i kdyby byly z loňska a proč nejezdí noční šaliny, tak na to se mě neptej, zkus to tady http://www.dpmb.cz/

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 v 0:06 ® džigit reakce na …

CeP> srabe,si neumíš dupnout? :-)

reagovat
Pátek 20. ledna 2012 ve 23:46 ® CeP
CeP

regulus> no je fakt ze mozne problemy s ubytkem byly indikovany uz posledni dva roky zpatky. za sebe hlasim ze po mnoha rocnicich letos ucast z pracovnich duvodu bohuzel nedam.

P.S.: pokud ma nekdo zajem, jeste bych nekde nasel listky na salinu co mne zbyly z me prvni ucasti, tehdy jeste v Reckovicich. taky co to v tom brne mate za moresy ze po pulnoci saliny nejezdi…

reagovat
Pátek 20. ledna 2012 ve 23:13 ® osprey reakce na …
osprey

regulus> Díky ti.

reagovat
Pátek 20. ledna 2012 ve 20:29 ® regulus
regulus

Nebudeme to rozvádět, aktuální stav je, že vznikl problém, patrně změna správce ubytovny (nepotvrzený), nejasný co z toho vznikne, zda bude další správce ochotnej. Takže se ujmu iniciativy a co nejrychleji nahlašte počet spinkalíků a bumbalíků. Hospoda asi problém nebude, ale ubytování je teoreticky ohrožený, alespoň v původním místě. Pokud to nevyjde, tak se pokusím sehnat něco kde bude spinkání (asi ne za takovou luxusní cenu) a hospoda se slušným pitím a jídlem v dosahu, ale je možný, že to nebude takovej kousek od výstaviště, nicméně za jízdenku za 25 Kč se nespinkalíci rozjezdem (nočním autobusem) dostanou kamkoliv v Brně. Pochopitelně budu mít snahu místo neměnit a vše zajistit tak, jak je už několik let zvykem, jen upozorňuji na možná rizika.

reagovat
Pátek 20. ledna 2012 ve 13:54 ® džigit reakce na …

Robur> nedělej Zagorku :-)

reagovat
Pátek 20. ledna 2012 ve 13:52 ® džigit

regulus> se posledně urazil,neb se mu rejplo do kolegy Lovce Rapyho. Musel by se odurazit. Tečka :-))

reagovat
Pátek 20. ledna 2012 ve 13:37 ® regulus
regulus

Nepořádek, nepořádek, copak, jaktože Robur ještě nepočítá spinkalíky a papalíky???
Šup, šup, už se hlásit, sraz je už za 7 týdnů.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 ve 13:48 ® HaD reakce na …
HaD

Libor> Já měl kdysi ty maličké a dost mě zlobily. Možná jsou ty větší v pohodě a na malých se zapracovalo. Nemohu soudit…

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 v 0:16 ® Libor
Libor

Love Rapy, já mám zkušenost dobrou, na ty wobíky jsem pochytal dost.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 v 0:02 ® HaD
HaD

Smazané příspěvky byly obnoveny. Omlouváme se.

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 ve 20:20 ® sethy reakce na …
sethy

Robur> jenže tohle nebylo nic osobniho jen holý fakt a tohle se mi teda už taky nelíbí, źe si tu mažeš co tě napadne!

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 v 18:39 ® Robur
Robur

tečka

napiš recenzi a uvidíš

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 v 18:30 ® džigit reakce na …

Robur> neber to osobně,ale když na TO někdo napíše recenzi,budeš taky mazat? Vem si Boba s Prichym,taky do nich šijete ohledně nějakých nedokonalostí…

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 v 18:15 ® Robur
Robur

myslím, že osobní řevnivost do tohoto fóra nepatří, zvlášť když se pak sejdeme u jednoho stolu, kde to určitě bude k probrání z obou stran. takže za tím dělám TEČKU

reagovat