Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 338.352 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 28. ledna 2015 ve 21:43 ® Chorchus
-
džigit> nesnáším žvanily
reagovat - Středa 28. ledna 2015 v 1:22 ® džigit
- tu řešite ptakarny a co produkce? reagovat
- Úterý 27. ledna 2015 v 9:15 ® džigit reakce na …
-
sethy> něber meno moje nadarmo
reagovat - Pondělí 26. ledna 2015 ve 23:35 ® sethy reakce na …
-
regulus> spát určitě ne.
reagovat - Pondělí 26. ledna 2015 ve 23:34 ® sethy reakce na …
-
Mysak1> Ono se to přeplánovalo samo, takže pohoda
reagovat - Pondělí 26. ledna 2015 ve 23:34 ® sethy reakce na …
-
Tomik> tak se pozná kamarád
reagovat - Pondělí 26. ledna 2015 ve 23:25 ® regulus reakce na …
-
Mysak1> tak to se ty brďo třepu jako sviňa …
reagovat - Pondělí 26. ledna 2015 ve 23:23 ® Mysak1 reakce na …
-
regulus> Jak chceš, posjal sis to, pošlu na tebe Ostravu.
reagovat - Pondělí 26. ledna 2015 ve 23:22 ® Mysak1 reakce na …
-
sethy> A nebo : „co Havlíček chtěl“???
reagovat - Pondělí 26. ledna 2015 ve 23:21 ® regulus reakce na …
-
Mysak1> no já tou dvojkou nemyslel nějaký kocóry v roli ošetřovatelek, ani statné nosiče, prostě jen 2 berle.
reagovat - Pondělí 26. ledna 2015 ve 23:20 ® Mysak1 reakce na …
-
regulus> twl,proč píšeš zároveň se mnou? Telepatie?
reagovat - Pondělí 26. ledna 2015 ve 23:18 ® Mysak1
-
regulus> Jiří,asi to zhrnu za všechny. (Z)ase si dáme (T)o nejlepší (P)apání (K)teré jsi schopen nám ve Vaší Brněnské restauraci zajistit.
reagovatJak jsem psal,máme tě rádi, tak si to neposer.
Ale tak letos to máš v pohodě,pánč vedení chytej.cz tam zřejmně nebude tak objednej štriclu chleba ,já dovezu klobky a budem jen pít.
- Pondělí 26. ledna 2015 ve 23:14 ® regulus reakce na …
-
Mysak1> nemám ti tam náhodou nahoru napsat
reagovat
„Mysak1 + 1 + 2“ ??? - Pondělí 26. ledna 2015 ve 23:11 ® regulus reakce na …
-
sethy> jen jako bumbalík nebo i spinkalík???
reagovat - Pondělí 26. ledna 2015 ve 23:10 ® regulus reakce na …
-
Tomik> není nad dobrý kamarády, že …
reagovat - Pondělí 26. ledna 2015 ve 23:07 ® Mysak1 reakce na …
-
sethy> jsem ti říkal ,že to dojčlandům přepracuješ,ten plán. Zaplať pánbůh mám dalšího co mě bude nosit na hulení.
reagovat - Pondělí 26. ledna 2015 ve 21:38 ® kubas reakce na …
-
sethy> Krásná práce…
reagovat - Pondělí 26. ledna 2015 ve 20:43 ® Tomik reakce na …
-
sethy> vyhodili tě?
reagovat - Pondělí 26. ledna 2015 ve 20:14 ® sethy
-
Co čert nechtěl, hlásím se též
reagovat - Pondělí 26. ledna 2015 v 11:51 ® OBr reakce na …
-
džigit> neboj, Myšáka v rámci jeho hulicího „šlauchovodu“ napojíme nahoru na pípu a bude zajištěno kvalitní prameniště
reagovat - Pondělí 26. ledna 2015 v 10:41 ® džigit
-
zas pro same žradlo nebude na stole misto na chlast
reagovat - Neděle 25. ledna 2015 ve 22:55 ® kubas reakce na …
-
regulus> Juro, já si dám (Z)e startu žebra a pak pak (K)olem půlnoci asi se spícím (P)rutosem napůl (T)atarák. Dík a nemáš zač
reagovat.
- Neděle 25. ledna 2015 ve 21:25 ® OBr reakce na …
-
Mysak1> chraň bůh, naštěstí jen ty, kteří mají nad nima mít „dohled“ ..ale změňme téma..myslím, že jídlo bude řádně vypečené
reagovat - Neděle 25. ledna 2015 v 17:35 ® Mysak1 reakce na …
-
OBr> Ty máš i kamarády čichače? :-* No hlavně ,že už Jirka ví co nám má objednat na to jídlo.
reagovat - Neděle 25. ledna 2015 v 16:04 ® OBr
-
regulus> (T)atarák (Z)apiju (K)ořalkou a (P)ivem ..
Mysak1> nikam nebudeš chodit, natáhneme ti šlauchy nahoru do hospody, abys to mohl vyfukovat ven
reagovat..ještě by to chtělo nějakou medičku, aby tě zašlauchovala i dole, protože ta cesta nahoru na WC je ouplně to samé. A nebo, poslední možnost, přivězu ti z Plzně pytlík pravýho škodováckýho čmoudu a když to na tebe přijde, hodíš si to na hlavu a budeš inhalovat.. poptám se kamarádů, jak to praktikujou čichači, abych ti to správně naservíroval
- Neděle 25. ledna 2015 v 9:52 ® Mysak1 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Ale prdlajs, já se tak rychle rozběhl do Ostravy pro prut ,že jsem si utrhl dva vazy v kotníku.
reagovat - Neděle 25. ledna 2015 v 9:44 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Mysak1> co se ti stalo,sumci na bagru jsou tak agresívní že máš berle? Širda
reagovat - Sobota 24. ledna 2015 v 17:53 ® Chorchus
-
regulus>Také tě máme rádi, tak „se“ neposer
reagovat - Sobota 24. ledna 2015 v 17:06 ® regulus reakce na …
-
Mysak1> Tak mě napadá, můžeš to zkusit jako Janeba …
reagovat - Sobota 24. ledna 2015 v 15:51 ® Mysak1
-
regulus> Taky tě máme rádi, tak si to neposer.
reagovat