Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 338.352 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 24. ledna 2015 ve 14:54 ® regulus reakce na …
-
Mysak1> Chorchus> vo.ové …
reagovat - Sobota 24. ledna 2015 v 1:07 ® Mysak1 reakce na …
-
Chorchus>
reagovatHaha,kusky jo??? Dva i tři!!!
- Pátek 23. ledna 2015 ve 21:22 ® Chorchus reakce na …
-
Mysak1> ne, ne, já su vždycky k dámám galantní, víš, že su ze staré školy a proto (Z)ežeru (P)ouze (K)usek (T)ataráku.
reagovat - Pátek 23. ledna 2015 v 19:43 ® Mysak1 reakce na …
-
regulus> Jiří ,tak to jsem teda zvědav kdo mě! budete nosit na hulení ,pánč to vypadá že budu ještě o berlích. A co se u mě týká jídla tak to bude asi stejně jako loni. (K)lasicky (Z)ežeru (T)o co (P)řinesou. Nevěřím ,že bych se tentokrát servírce líbil tak jako chorchus,džigit či obr.
reagovat - Pátek 23. ledna 2015 v 17:44 ® regulus
-
Tak miláškové, hospoda je zabukovaná. K velké radosti nekuřáků a smůle kuřáků, mi bylo řečeno, že salonek je nekuřácký, ale je pravda, že člověk co mi zapisoval rezervaci tam byl asi 3 dny i s cestou, uvidíme jak to nakonec dopadne.
Věc číslo dvě je, že by bylo dobré aby v hospodě věděli jaký jídla jim asi půjdou, jako v předchozích letech není to povinný ani závazný, ale bylo by dobrý, kdyby to každý zůčastněný napsal, co si s největší pravděpodobností dá k jídlu, myšleno takový ty klasiky, kterých bude asi víc než několik, uzávěrka je 20. února.
reagovat
K – koleno
Z – žebra
T – tatarák
P – kuřecí křidýlka - Úterý 13. ledna 2015 ve 21:15 ® regulus
-
No koukám, že vedení a sudety to mají zase v paži, přihlášení až na poslední chvíli, že …
reagovat - Úterý 13. ledna 2015 ve 21:12 ® regulus reakce na …
-
Prutos> no už jsem si říkal, že ti cinknu aby jsi se sem mrknul …
reagovat - Pondělí 12. ledna 2015 ve 21:18 ® Prutos reakce na …
-
kubas> To neplatí…to je z předloňsaka…Jsem byl indisponován dlahou na parzůře :-/
reagovat - Pondělí 12. ledna 2015 ve 20:37 ® kubas reakce na …
-
Prutos> Až se bude kouřit Tome, tak o tom nebudeš vědět, budeš mít už půlnoc
reagovat. Neboj.
- Pondělí 12. ledna 2015 v 19:55 ® Prutos reakce na …
-
regulus> Čus strécu! Nefajčení bych bral furt, ne jen dokud se nenažeru…ale to si chcu moc,co? Jinak připiš si prosím mě a Vydru jakžto bumbalíky i spinkalíky.
reagovat - Neděle 11. ledna 2015 ve 21:23 ® Mysak1 reakce na …
-
regulus> mesliš jako nadlábnó, nafotrojó a nahltajó??? Deť se mě na tym nic neláme.
reagovatNo když se stím hulením domluvíme tak jak to proběhlo loni ,myslím,že to bylo v pohodě. Stejně zase začne hulit David
teda jestli tam bude,jsem nezaregistroval registraci. Se beztak někde fláká na horách ,matně si vybavuju jeho černý tričko ze srazu.
- Neděle 11. ledna 2015 ve 20:58 ® kubas reakce na …
-
regulus> Sóhlas, je to rozumný
reagovat.
- Neděle 11. ledna 2015 ve 20:01 ® Robur reakce na …
-
regulus> jako najijó?
reagovat - Neděle 11. ledna 2015 v 17:06 ® regulus reakce na …
-
kubas> bůh ví jak to bude. Zašel jsem k Pegasovi na
a ejhle komplet celá hospoda nefumare.
Takže pokud nebudou změny, tak jako loni, minimálně než se všichni nají, vlastně najedí (kurňa láme se mě na tom huba, ale aby všichni rozuměli), dobrovolný nekouření.
reagovat - Neděle 11. ledna 2015 v 15:38 ® kubas reakce na …
-
OBr> Jura zařídí, aby se zase nekouřilo, minimálně do podávání všech možných a nemožných pochutin
reagovat.
- Neděle 11. ledna 2015 v 15:26 ® OBr reakce na …
-
Chorchus> moje spaní je zatím ve hvězdách, mám to trochu naštouchané, i když je pravda, že se mezi Vámi cítím tak zvláštně bezpečně, takže neříkám, že to není možné
regulus> tam zas bude nahulíno
reagovatOsud mladého revolucionáře by mne také zajímal, měl jsem s ním plány na loňský sraz, že bychom udělali komický historický výstup, ale možná lepší, že nakonec nebyl, asi bych ho zklamal…
- Neděle 11. ledna 2015 ve 12:12 ® kubas reakce na …
-
regulus> Necháme se překvapit
reagovat.
- Sobota 10. ledna 2015 v 1:38 ® Venca Zelenka reakce na …
-
regulus>
reagovataspoň se člověk zpětně doví, z čeho měl ráno na tlamě ty divné šmůhy
- Sobota 10. ledna 2015 v 1:15 ® regulus reakce na …
-
Venca Zelenka> Véno, to víš, není nad dobrý kamarády …
reagovat - Sobota 10. ledna 2015 v 1:12 ® Venca Zelenka reakce na …
-
Tak to su rád, žes mě nefotil aj na OO
reagovat - Sobota 10. ledna 2015 v 0:50 ® regulus reakce na …
-
Venca Zelenka> mám tě i z druhé strany …
reagovat - Sobota 10. ledna 2015 v 0:21 ® Venca Zelenka reakce na …
-
No není jak si dáchnout
reagovatFotky si nezapoměl dělat, ale žebys mě odstrčil ten popelník ať nemám ráno šediny a ďůlek v čele to tě nenapadne
- Pátek 9. ledna 2015 v 17:57 ® regulus reakce na …
-
kubas> nevím, asi nějaká sestřička …
reagovat - Pátek 9. ledna 2015 v 17:27 ® regulus
-
Si to trochu přiblížíme obrazem.
Teď mě tak napadlo, copak asi dělá náš kubánskej revolucionář?
reagovat - Pátek 9. ledna 2015 v 15:56 ® Venca Zelenka reakce na …
-
džigit> Má pravdu, vem ho sebou, takový slepecký pes se může vždycky hodit
reagovat - Pátek 9. ledna 2015 ve 2:34 ® regulus reakce na …
-
džigit> vem ho sebou, bude prdel ...........
reagovat - Pátek 9. ledna 2015 v 1:54 ® džigit
-
regulus> kulove,hledam hlidani pro černokněžnika
reagovat - Pátek 9. ledna 2015 v 0:06 ® regulus reakce na …
-
Chorchus> viz Obr Pondělí 5. ledna v 18:03, bližší info nevím.
reagovat - Čtvrtek 8. ledna 2015 ve 22:31 ® Chorchus
-
regulus> a VeleObr nespí s náma? Jsme uh sehraní
reagovat - Čtvrtek 8. ledna 2015 ve 22:16 ® kubas
-
regulus> Jackie? Kdo je Jackie Juro?
reagovat