Chytej.cz

Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude necteno

8.11.2009 | regulus | 338.352 zobrazení | 3.185 odpovědí

Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.

Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.

Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.

Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK

Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek

Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…

Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.

Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 24. ledna 2015 ve 14:54 ® regulus reakce na …
regulus

Mysak1> Chorchus> vo.ové …:-D

reagovat
Sobota 24. ledna 2015 v 1:07 ® Mysak1 reakce na …

Chorchus> :-D :-D :-D Haha,kusky jo??? Dva i tři!!!pivo

reagovat
Pátek 23. ledna 2015 ve 21:22 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

Mysak1> ne, ne, já su vždycky k dámám galantní, víš, že su ze staré školy a proto (Z)ežeru (P)ouze (K)usek (T)ataráku. :-)

reagovat
Pátek 23. ledna 2015 v 19:43 ® Mysak1 reakce na …

regulus> Jiří ,tak to jsem teda zvědav kdo mě! budete nosit na hulení ,pánč to vypadá že budu ještě o berlích. A co se u mě týká jídla tak to bude asi stejně jako loni. (K)lasicky (Z)ežeru (T)o co (P)řinesou. Nevěřím ,že bych se tentokrát servírce líbil tak jako chorchus,džigit či obr. :-D

reagovat
Pátek 23. ledna 2015 v 17:44 ® regulus
regulus

Tak miláškové, hospoda je zabukovaná. K velké radosti nekuřáků a smůle kuřáků, mi bylo řečeno, že salonek je nekuřácký, ale je pravda, že člověk co mi zapisoval rezervaci tam byl asi 3 dny i s cestou, uvidíme jak to nakonec dopadne.

Věc číslo dvě je, že by bylo dobré aby v hospodě věděli jaký jídla jim asi půjdou, jako v předchozích letech není to povinný ani závazný, ale bylo by dobrý, kdyby to každý zůčastněný napsal, co si s největší pravděpodobností dá k jídlu, myšleno takový ty klasiky, kterých bude asi víc než několik, uzávěrka je 20. února.
K – koleno
Z – žebra
T – tatarák
P – kuřecí křidýlka

reagovat
Úterý 13. ledna 2015 ve 21:15 ® regulus
regulus

No koukám, že vedení a sudety to mají zase v paži, přihlášení až na poslední chvíli, že … ;-)

reagovat
Úterý 13. ledna 2015 ve 21:12 ® regulus reakce na …
regulus

Prutos> no už jsem si říkal, že ti cinknu aby jsi se sem mrknul …

reagovat
Pondělí 12. ledna 2015 ve 21:18 ® Prutos reakce na …
Prutos

kubas> To neplatí…to je z předloňsaka…Jsem byl indisponován dlahou na parzůře :-/

reagovat
Pondělí 12. ledna 2015 ve 20:37 ® kubas reakce na …
kubas

Prutos> Až se bude kouřit Tome, tak o tom nebudeš vědět, budeš mít už půlnoc :-) . Neboj.

reagovat
foto/forum/2015/th-img111614.jpg
Pondělí 12. ledna 2015 v 19:55 ® Prutos reakce na …
Prutos

regulus> Čus strécu! Nefajčení bych bral furt, ne jen dokud se nenažeru…ale to si chcu moc,co? Jinak připiš si prosím mě a Vydru jakžto bumbalíky i spinkalíky.

reagovat
Neděle 11. ledna 2015 ve 21:23 ® Mysak1 reakce na …

regulus> mesliš jako nadlábnó, nafotrojó a nahltajó??? Deť se mě na tym nic neláme.:-P No když se stím hulením domluvíme tak jak to proběhlo loni ,myslím,že to bylo v pohodě. Stejně zase začne hulit David:-D teda jestli tam bude,jsem nezaregistroval registraci. Se beztak někde fláká na horách ,matně si vybavuju jeho černý tričko ze srazu.:-D

reagovat
Neděle 11. ledna 2015 ve 20:58 ® kubas reakce na …
kubas

regulus> Sóhlas, je to rozumný :-) .

reagovat
Neděle 11. ledna 2015 ve 20:01 ® Robur reakce na …
Robur

regulus> jako najijó?

reagovat
Neděle 11. ledna 2015 v 17:06 ® regulus reakce na …
regulus

kubas> bůh ví jak to bude. Zašel jsem k Pegasovi napivo a ejhle komplet celá hospoda nefumare.

Takže pokud nebudou změny, tak jako loni, minimálně než se všichni nají, vlastně najedí (kurňa láme se mě na tom huba, ale aby všichni rozuměli), dobrovolný nekouření.

reagovat
Neděle 11. ledna 2015 v 15:38 ® kubas reakce na …
kubas

OBr> Jura zařídí, aby se zase nekouřilo, minimálně do podávání všech možných a nemožných pochutin :-) .

reagovat
Neděle 11. ledna 2015 v 15:26 ® OBr reakce na …
OBr

Chorchus> moje spaní je zatím ve hvězdách, mám to trochu naštouchané, i když je pravda, že se mezi Vámi cítím tak zvláštně bezpečně, takže neříkám, že to není možné :-D

regulus> tam zas bude nahulíno 9-) Osud mladého revolucionáře by mne také zajímal, měl jsem s ním plány na loňský sraz, že bychom udělali komický historický výstup, ale možná lepší, že nakonec nebyl, asi bych ho zklamal…

reagovat
Neděle 11. ledna 2015 ve 12:12 ® kubas reakce na …
kubas

regulus> Necháme se překvapit :-) .

reagovat
Sobota 10. ledna 2015 v 1:38 ® Venca Zelenka reakce na …
Venca Zelenka

regulus> :-D aspoň se člověk zpětně doví, z čeho měl ráno na tlamě ty divné šmůhy :-)

reagovat
Sobota 10. ledna 2015 v 1:15 ® regulus reakce na …
regulus

Venca Zelenka> Véno, to víš, není nad dobrý kamarády … :-D

reagovat
Sobota 10. ledna 2015 v 1:12 ® Venca Zelenka reakce na …
Venca Zelenka

Tak to su rád, žes mě nefotil aj na OO :-D

reagovat
Sobota 10. ledna 2015 v 0:50 ® regulus reakce na …
regulus

Venca Zelenka> mám tě i z druhé strany … :-D

reagovat
foto/forum/2015/th-img111561.jpg
Sobota 10. ledna 2015 v 0:21 ® Venca Zelenka reakce na …
Venca Zelenka

No není jak si dáchnout :-D Fotky si nezapoměl dělat, ale žebys mě odstrčil ten popelník ať nemám ráno šediny a ďůlek v čele to tě nenapadne :-)

reagovat
Pátek 9. ledna 2015 v 17:57 ® regulus reakce na …
regulus

kubas> nevím, asi nějaká sestřička … :-)) :-)) :-))

reagovat
Pátek 9. ledna 2015 v 17:27 ® regulus
regulus

Si to trochu přiblížíme obrazem.

Teď mě tak napadlo, copak asi dělá náš kubánskej revolucionář?

reagovat
foto/forum/2015/th-img111555.jpgfoto/forum/2015/th-img111556.jpgfoto/forum/2015/th-img111557.jpgfoto/forum/2015/th-img111558.jpg
Pátek 9. ledna 2015 v 15:56 ® Venca Zelenka reakce na …
Venca Zelenka

džigit> Má pravdu, vem ho sebou, takový slepecký pes se může vždycky hodit :-D

reagovat
Pátek 9. ledna 2015 ve 2:34 ® regulus reakce na …
regulus

džigit> vem ho sebou, bude prdel ........... :-D

reagovat
Pátek 9. ledna 2015 v 1:54 ® džigit

regulus> kulove,hledam hlidani pro černokněžnika

reagovat
foto/forum/2015/th-img111553.jpg
Pátek 9. ledna 2015 v 0:06 ® regulus reakce na …
regulus

Chorchus> viz Obr Pondělí 5. ledna v 18:03, bližší info nevím.

reagovat
Čtvrtek 8. ledna 2015 ve 22:31 ® Chorchus
Chorchus

regulus> a VeleObr nespí s náma? Jsme uh sehraní :-)

reagovat
Čtvrtek 8. ledna 2015 ve 22:16 ® kubas
kubas

regulus> Jackie? Kdo je Jackie Juro?

reagovat