Chytej.cz

Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude necteno

8.11.2009 | regulus | 338.368 zobrazení | 3.185 odpovědí

Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.

Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.

Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.

Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK

Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek

Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…

Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.

Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 6. ledna 2015 v 16:43 ® sethy reakce na …
sethy

kubas> No je rozhodnuto, dnes jsem se díval na program a končíme v pátek v 16. Takže nejspíš vyrazíme až v sobotu ráno, dle únavy :-((

reagovat
Pondělí 5. ledna 2015 ve 23:26 ® kubas reakce na …
kubas

sethy> Tak musíš se snažit :-) . Takového pijče je třeba :-)) .

reagovat
Pondělí 5. ledna 2015 ve 23:21 ® OBr reakce na …
OBr

sethy> když to máš najetý, tak asi jo… já takový dlouhý pracovní cesty obdivuju, sám se toho trochu bojím, protože jak se znám, chci bejt doma co nejdřív a to pak roste riziko, že si ten domácí čajdánek už nedám chrr

reagovat
Pondělí 5. ledna 2015 ve 21:13 ® sethy reakce na …
sethy

OBr> V pohodě, pokud nepotkáš nějakou zácpu atd, dá se to. Nepojedem to prvně.

reagovat
Pondělí 5. ledna 2015 v 19:03 ® OBr reakce na …
OBr

sethy> ošklivá cesta, takhle při pátku 8-(

regulus> letos to budu mít všelijaké, ale dorazím. Jen nevím, jestli budu spát a jak moc budu pít, neb mě od silvestra, kdy jsem si dal 3(slovy tři) piva, dost pekelně trápí žaludek…inu, i my mladíci začínáme stárnout :-(

reagovat
Pondělí 5. ledna 2015 v 18:11 ® sethy reakce na …
sethy

regulus> Proč? http://www.mapy.cz/zakladni?… plus počítej zastavky, rozvoz kolegu (zlin), plus cesta dom a pak teprv do Brna.

reagovat
Pondělí 5. ledna 2015 v 16:45 ® regulus reakce na …
regulus

sethy> ty jdeš pěšky??? :-O

reagovat
Pondělí 5. ledna 2015 v 16:17 ® sethy reakce na …
sethy

kubas> To je cesta na cely den, ale uvidíme.

reagovat
Pondělí 5. ledna 2015 v 1:34 ® kubas reakce na …
kubas

sethy> Ty nemudruj a z Německa vyjeď dřív a dojeď :-) !

reagovat
Pondělí 5. ledna 2015 v 0:41 ® sethy
sethy

Alkoholici 9-)

reagovat
Neděle 4. ledna 2015 ve 23:30 ® kubas reakce na …
kubas

Tomik> To je samozřejmě řečeno v dobrém :-)) … Jak jinak že.

reagovat
Neděle 4. ledna 2015 ve 22:14 ® Tomik reakce na …
Tomik

kubas> vole :-)) )

reagovat
Neděle 4. ledna 2015 ve 21:44 ® kubas reakce na …
kubas

regulus> Tak jako neboj se, však mě znáš… Kdybych to objevil dřív, tak přeskočím i alkoholika Tomika :-) .

reagovat
Neděle 4. ledna 2015 v 19:12 ® regulus reakce na …
regulus

kubas> Sem čekal jak dlouho ti to přihlášení bude trvat, ale jak jsi sám napsal, „správný .........“ :-D

reagovat
Neděle 4. ledna 2015 ve 14:33 ® kubas reakce na …
kubas

Tomik> Správný alkoholik reaguje hned, tak je to správné, tak to má být :-) .

reagovat
Neděle 4. ledna 2015 ve 14:31 ® kubas reakce na …
kubas

regulus> Juro, mě tam můžeš psát rovnou :-) .

reagovat
Neděle 4. ledna 2015 v 0:21 ® Mysak1

Hlásím se já + palec, oba spinkající, pít asi nebudem pánč to není pěkný a jídlo si hlásit nebudu, zase počkám co na mě zbyde.:-D :-P :-D

reagovat
Sobota 3. ledna 2015 ve 20:53 ® spike
spike

Spike se hlásí na bumbání pivo

reagovat
Sobota 3. ledna 2015 v 19:13 ® Tomik
Tomik

Já se hlásím určitě jako bumbalík… :-)

reagovat
Sobota 3. ledna 2015 v 19:05 ® regulus
regulus

Ták miláškové,

doufám, že jste se už otřepali z těch oslav, máme tu sice teprve začátek ledna, ale je třeba myslet dopředu, březen je tu coby dup a já bych potřeboval, abych měl v druhé polovině ledna jasno (alespoň orientačně) kolikpak z vás si přijde poklábosit a něco málo vypít a sníst.
takže hlaste se a prosil bych o upřesnění jestli budete jen bumbalíci nebo i spinkalící.

P.S. Byl bych rád, kdyby se sudety přihlásili včas, ne jako vždy na poslední chvíli. :-))

reagovat
Pondělí 10. března 2014 v 8:29 ® Mysak1

Díky všem ,byl to moc fajn strávený pátek. Člověk fakt vypne a užívá si s lidma kteří jedou na stejné vlně. Jen škoda ,že jsem se nelíbil servírce od čertů. Ad hospoda: Při placení na mě zbylo málo dvojek bílého vína!!! :-( Mám podezření!!! (Přiznej se hade!!!) Ať to můžu srovnat. A zvlášť díky celému osazenstvu stánku, zase jsem si odnesl víc než jsem chtěl. Díky.

reagovat
Pondělí 10. března 2014 v 7:13 ® LeoC reakce na …
LeoC

OBr> A to mi tvrdili, že jsem byl docela potichu, a to včetně recepční :-D Nad ránem lehce vrněl Chorchus, ale to spíše než řezal už jen hobloval.....

Jinak se připojuji k Tvé chvále Davida, bylo to SUPER

reagovat
Neděle 9. března 2014 ve 21:10 ® Tomik
Tomik

Byl to super večer, bránice mě bolela celou noc…:-) Díky všem..:)

reagovat
Neděle 9. března 2014 v 19:59 ® OBr reakce na …
OBr

Chorchus> neříkej dvakrát, čeká mě těch 60 kubíků a jestli se tam objeví nějakej zajímavej exemplář, asi mě zase začnou svrbět záda ;-) Minimálně oklofu tu borku, pokud bude za něco stát.

regulus> podle jejich „přednesu“ to tak vypadalo, já to ráno už nekontroloval, třeba si Chorchus vezl domů rovnou podlahové palubky :-D

reagovat
Neděle 9. března 2014 v 19:39 ® Chorchus
Chorchus

Musím konstatovat, že to bylo opět moc fajn, jak na stánku, tak v hospodě.

Obr> já jsem myslel, že příště alespoň malou kládičku zase přivezeš :-(

reagovat
Neděle 9. března 2014 v 18:01 ® regulus reakce na …
regulus

OBr> museli přece přes noc pořezat ten tvůj pařez, aby se jim vešel do auta … ;-)

reagovat
Neděle 9. března 2014 v 16:42 ® OBr reakce na …
OBr

džigit> ahoj, je pravda, že jsem domů cestoval poněkud povznesen, ale bylo to především těmi fajnovými zážitky ;-)

Pařez mi trochu chyběl, sice jsem se s ním nikam nevešel, ale taky se ke mě do kupíčka nikdo moc nehrnul, teď bylo na zpáteční cestě dost plno.

Letos jsem konečně pochopil Davida, jak to má s tou srazovo-veletrhovou náladou a proč každého srdečně zve na svůj stánek. Člověk by netušil, co udělá ten 1 metr, který ho dělí od uličky před stánkem k nabídnuté židličce.

Příště už dřevo nepovezu, tak přibalím hodně ledu, abychom mohli vydatněji chladit ;-)

Edit: a jak se Vám vůbec spalo? Já si matně vybavuji, že jste se průběžně přetahovali o vedení v závodě o největšího dřevorubce. Všichni tři jste tak důkladně tlačili na pilu,že ráno jste museli být dost strhaní :-D

reagovat
Neděle 9. března 2014 v 16:21 ® džigit reakce na …

OBr> jak se Ti jelo domů? Neměl si takový zvláštní pocit?Takový,jako lehčí,jako když Ti něco chybí :-))

reagovat
Neděle 9. března 2014 v 15:41 ® OBr
OBr

revoke> já jsem rád, že si tě už budu konečně pamatovat ;-) Škoda, že jsem se neutrhnul dřív od stolu, ale Jestřabky to jistí pivo

reagovat
Neděle 9. března 2014 v 10:20 ® kubas
kubas

revoke> Nezůstal, všechno se nějak vyřešilo, takže v pohodě :-) .

reagovat