Chytej.cz

Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude necteno

8.11.2009 | regulus | 338.419 zobrazení | 3.185 odpovědí

Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.

Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.

Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.

Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK

Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek

Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…

Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.

Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 25. února 2014 v 11:21 ® HaD reakce na …
HaD

OBr> co rico?

reagovat
Úterý 25. února 2014 v 9:14 ® džigit reakce na …

OBr> tý woe,to bude trojka.Dlouhý,Ši­roký a Bystrozraký :-D

reagovat
Úterý 25. února 2014 v 9:04 ® OBr reakce na …
OBr

džigit> když bude sedět mezi námi, tak to v rámci kolegiální příhraniční výpomoci zvládne snadno :-)

reagovat
Úterý 25. února 2014 v 1:34 ® džigit reakce na …

Chorchus> sem zvědav,kaj se do Tebe vleze po tych žebrach ten tataraček :-))

reagovat
Úterý 25. února 2014 v 1:17 ® OBr
OBr

Pojede někdo z Plzně a okolí, že bychom spojili síly?

reagovat
Neděle 23. února 2014 ve 20:14 ® regulus reakce na …
regulus

Chorchus> může to bejt i bez skromnosti … :-D

reagovat
Neděle 23. února 2014 v 19:52 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

regulus> já se vší skromností bych prosil žebírka a tataráček.

reagovat
Sobota 22. února 2014 v 18:28 ® Tomik
Tomik

Já asi žebra

reagovat
Sobota 22. února 2014 v 18:13 ® regulus
regulus

Vážení přátelé, termín veletrhu a srazu se blíží, takže bych poprosil, jednak zkusit upřesnit tu baštu do začátku příštího týdne (pro netolerantmi ostravaky to platí taky) abych mohl zajít do hospody říct co asi tak mají očekávat a taky oznámit případný změny, ať v tom máme trochu ordung.

reagovat
Úterý 11. února 2014 v 0:12 ® regulus reakce na …
regulus

HaDová> tatarák letos nebude??? 9-)

reagovat
Pondělí 10. února 2014 ve 21:42 ® HaDová reakce na …
HaDová

netuším, ale David si dá min. 2 věci tak ochutnám, tipuju žebra a koleno :-)

reagovat
Pondělí 10. února 2014 v 7:42 ® Mysak1 reakce na …

regulus> Z+Z

reagovat
Neděle 9. února 2014 ve 20:24 ® Fryw
Fryw

Z

reagovat
Neděle 9. února 2014 ve 20:23 ® Fryw reakce na …
Fryw

kubas> ok, koleno jsem měl v lednu a příští týden bude nejspíš zas, tak zkusim

reagovat
Neděle 9. února 2014 ve 20:02 ® kubas reakce na …
kubas

Fryw> Jo naposledy před Vánocema, měli speciální nabídku mimo kartu – Spare Ribs na medu. Byli výborný. Nedávno jsem tam byl jen tak na obědě a furt tu nabídku měli, takže předpokládám a věřím, že to tam vydrží do srazu :-) .

reagovat
Neděle 9. února 2014 v 19:51 ® Fryw reakce na …
Fryw

kubas> měls tam žebra?

reagovat
Neděle 9. února 2014 v 15:24 ® OBr reakce na …
OBr

kubas> bůček s Red Bullem by lítal ještě líp :-D

reagovat
Neděle 9. února 2014 v 15:12 ® kubas reakce na …
kubas

OBr> Tak co jiného by mělo dobře lítat než křídla že :-D .

reagovat
Neděle 9. února 2014 ve 14:51 ® OBr reakce na …
OBr

regulus> pro mě by byl ideální nějakej kebab, to je už na malý kousíčky, takže s tím není po ránu taková dřina :-> ..ale asi to nechám zase na křídlech, ty taky dobře lítaj :-D

reagovat
Neděle 9. února 2014 ve 14:37 ® kubas reakce na …
kubas

regulus> Žebra :-) .

reagovat
Neděle 9. února 2014 ve 13:51 ® regulus
regulus

Takže miláškové, je zatím necelejch 20 bumbalíků, možná někdo vypadne, ale asi se ještě někdo neplánovaně přidá, takže bych to viděl podobně jako loni. Termín se blíží, takže bych poprosil o upřesnění pravděpodobnýho jídla co si dáte, tím myslím ty klasický srazový jídla, abych mohl v hospodě alespoň informativně říct na co se mají připravit. Dopíšu vám to nahoru k nicku a byl bych rád, kdyby jste se vyjádřili tak do 25. února, abych to tak týden před srazem mohl v hospodě nahlásit.

K – koleno
Z – žebra
T – tatarák
P – křídla

reagovat
Neděle 9. února 2014 ve 13:38 ® regulus reakce na …
regulus

HaDová> ne, vycházím vstříc nekuřácké menšině … :-))

Teď beze srandy, já su zvyklej, takže je mi to šumafuk, ale řekněme z kolegiality bysme to mohli alespoň ze začátku trochu omezit, neuškodí nám to. :-D

reagovat
Pondělí 27. ledna 2014 ve 13:02 ® HaDová reakce na …
HaDová

Hodina je v pohodě :-)

reagovat
Pondělí 27. ledna 2014 v 7:04 ® Mysak1

regulus> Jsem čekal ,že bude zle kvůli tomu (ne)kouření a nic,asi už máme fšeci rozum. Pls u mě prosím připsát ještě jeden kus. I spinkalík. Dík.

reagovat
Neděle 26. ledna 2014 ve 22:56 ® sethy reakce na …
sethy

HaDová> To je speciální ples :-D

reagovat
Neděle 26. ledna 2014 ve 22:44 ® OBr reakce na …
OBr

HaDová> nedělá, měli jste se zde účastnit veřejného hlasování :->

Ale neboj, Chorchus pro neurotické kuřáky prý přichystá relaxační antistresovou bambusovou hůlku, kterou bude možné beztrestně žužlat. Po skončení srazu provedeme pod Vaším stolem sběr vysoce kvalitní dřevité bambusové vaty :-D

reagovat
Neděle 26. ledna 2014 ve 22:04 ® HaDová reakce na …
HaDová

jako ples a sraz … a ty si vybereš ples??????????? Taková ptákovina :-)

reagovat
Neděle 26. ledna 2014 ve 22:01 ® sethy
sethy

HaDová> Jedu na ples. Už loni jsem ho musel odpískat kvuli dánsku, letos už se z toho nevyvleču :-D

reagovat
Neděle 26. ledna 2014 ve 22:01 ® sethy
sethy

Chorchus> Tož mám smůlu :-((

reagovat
Neděle 26. ledna 2014 ve 21:42 ® HaDová
HaDová

děláš si p…l?????? :-)

reagovat