Chytej.cz

Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude necteno

8.11.2009 | regulus | 338.400 zobrazení | 3.185 odpovědí

Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.

Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.

Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.

Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK

Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek

Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…

Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.

Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 26. ledna 2014 ve 21:42 ® HaDová reakce na …
HaDová

co máš, že nemáš čas na sraz?

reagovat
Neděle 26. ledna 2014 ve 21:41 ® HaDová
HaDová

Hadová, David, Tomucha – snad, Toro – bumbalíci. Další se upřesní :-)

reagovat
Neděle 26. ledna 2014 ve 20:20 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

sethy> no a tam právě bude ta dražba :-D

reagovat
Neděle 26. ledna 2014 ve 20:09 ® sethy reakce na …
sethy

Chorchus> Do brna pojedu, jen nejdu večer na sraz :-)

reagovat
Neděle 26. ledna 2014 v 19:18 ® džigit reakce na …

Chorchus> urobime dražbu :-))

reagovat
Neděle 26. ledna 2014 v 19:14 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

sethy> když nepřijedeš do Brna, tak ten podběrák někomu dám, zpátky ho nepovezu.:-D

reagovat
Sobota 25. ledna 2014 v 11:57 ® kubas reakce na …
kubas

regulus> Paráda, jít se případně vyvětrat ven snad nikomu na obtíž nebude :-) .

reagovat
Sobota 25. ledna 2014 v 1:03 ® regulus
regulus

Tak miláčkové, chtěli jste nekuřáckej sraz, tak ho máte … :-D

Ne, včilka beze srandy, byť hulím jako sádrovej ježek, tak jsem zařídil, že po dobu podávání jídla, tedy do cca 21–22 hodin bude salonek nekuřáckej, myslím, že to je takovej docela rozumnej kompromis, co vy na to???

reagovat
Čtvrtek 16. ledna 2014 v 1:44 ® regulus
regulus

Mimochodem, vedení a redakce se letos nezúčastní??? Tomuchu chápu, ten bude zase někde pitvat ryby, má honičku.

reagovat
Čtvrtek 16. ledna 2014 v 1:39 ® regulus reakce na …
regulus

vagi> máte rezervé … ;-)

reagovat
Středa 15. ledna 2014 ve 21:05 ® Rico
Rico

Mám žížeň…

reagovat
Úterý 14. ledna 2014 v 16:02 ® vagi
vagi

achych,achych…to asi zase neodolám…:-D Kdyby to dopadlo, tak spinkání by mohlo být jako loni nebo? jooo…už to čtu, pardon :-)

reagovat
Čtvrtek 9. ledna 2014 v 16:16 ® sethy reakce na …
sethy

Mysak1> Regul nevidí ani tak :-D

reagovat
Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 14:17 ® kubas reakce na …
kubas

Mysak1> Ono je blbé, že je to sklep a s tím vzduchem to není nic moc. A pochybuju, že by se nějak zásadně změnila klima nebo větrání tam. Ale jak říkáš, nechme se překvapit :-) .

reagovat
Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 14:11 ® Mysak1 reakce na …

kubas> Hlavní je že to vidí regulus ,on je tak nějak otcem této akce. Jak říkám jsem silný kuřák ale určitě se dá někam odskočit, alespoň ze začátku! Nevím jaký je poměr kuřáků a nekuřáků ale myslím ,že nedůležitější je aby tam bylo příjemně a určitě je to o domluvě! Nebo tam třeba urobili lepší větrání a řešíme to tady zbytečně.

reagovat
Čtvrtek 9. ledna 2014 v 10:55 ® kubas reakce na …
kubas

Mysak1> Tak nějak doufám, že se na to dívají všichni :-) .

reagovat
Čtvrtek 9. ledna 2014 v 7:14 ® Mysak1 reakce na …

regulus> Sám hulím jak prokoply kamna ale nemám rád zahuleno!!! Teda právě do té třeti sedmičky. Pak už je vše šumák. Takže za mě klííídně no huling teda minimálně pokud budem při smyslech. Ono je to pro střízlivýho nekuřáka fakt nepříjemny.

reagovat
Středa 8. ledna 2014 ve 23:08 ® kubas reakce na …
kubas

regulus> Neviděl bych to hned tak černě :-) .

reagovat
Středa 8. ledna 2014 ve 23:06 ® Rico
Rico

OBr> :-O :-D :-D :-D :-D :-D :-O tak to je nandej budem se prokousávat clonou abychom na sebe viděli, řídkáš? Decela se těším, mám hlad a žížeň :-D Ohledně, to já mám pořád…

reagovat
Středa 8. ledna 2014 ve 22:47 ® regulus reakce na …
regulus

kubas> neblbni, nebudu přece odrazovat tím, že to prohlásím za akci no smoking … ;-)

reagovat
Středa 8. ledna 2014 ve 22:28 ® kubas reakce na …
kubas

Tomik> Že váháš :-D .

regulus> Takových je povícero, ale tak aspoň na začátku dokud bude většina lidí při smyslech, bych to zavedl, respektive zkusil :-) .

reagovat
Středa 8. ledna 2014 ve 22:23 ® regulus
regulus

indiálskej náčelník hulí jako sádrovej ježek … ;-)

reagovat
Středa 8. ledna 2014 ve 22:20 ® Tomik reakce na …
Tomik

OBr> indiánský náčelník je regul?:-D

reagovat
Středa 8. ledna 2014 ve 22:15 ® kubas reakce na …
kubas

OBr> Tak rozumný kuřák by to taky hravě mohl respektovat :-) . Necháme se překvapit, jak se to vyvrbí :-) .

reagovat
Středa 8. ledna 2014 ve 22:08 ® OBr reakce na …
OBr

kubas> tak uvidíme, jak se k tomu postaví kuřácí a sám indiánský náčelník, nekuřákovi se tento nápad snadno zalíbí .. necháme se připravit a já se pro jistotu vybavím nezbytnými proprietami :->

reagovat
Středa 8. ledna 2014 ve 20:10 ® kubas
kubas

Já jsem pro určitě, protože to, co tam bylo na konci za „nevzduch“ už bylo za hranicí vkusu :-D … Však nahoře je tam udělaná přímo taková „kuřárna“, takže bych to neviděl jako problém, jen MUSÍ BÝT VŮLE A CHTÍT SE :-) .

reagovat
Středa 8. ledna 2014 v 19:58 ® Fryw
Fryw

Já jsem pro. Ale nedělám si iluze, že to vydrží nějak dlouho…

reagovat
Středa 8. ledna 2014 v 19:57 ® Tomik reakce na …
Tomik

kubas> též s tim nemam problém a hodnotím to jako dobrý nápad…:-)

reagovat
Středa 8. ledna 2014 v 19:57 ® spike
spike

No ohledně toho kouření bych to taky zavedl, nerad bych dopadl jako loni jeden přiotrávený 8-(

reagovat
Středa 8. ledna 2014 v 19:41 ® kubas
kubas

OBr> Jo a když jsme u toho, tak blbě bylo asi většině lidí a z toho důvodu mě to přivedlo na otázku, jestli neudělat takové „nepsané pravidlo“, že by se aspoň ZE ZAČÁTKU NECHODILO KOUŘIT VEN? Je mi jasné, že postupem večera se na to všeci vykašlou, ale já bych to zavedl a byl pro…

reagovat