Chytej.cz

Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude necteno

8.11.2009 | regulus | 338.419 zobrazení | 3.185 odpovědí

Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.

Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.

Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.

Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK

Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek

Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…

Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.

Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 6. ledna 2014 v 18:35 ® kubas reakce na …
kubas

sethy> Co je psáno, to je dáno. Zkrátka seš tam psanej, tak deš píti :-D .

reagovat
Pondělí 6. ledna 2014 v 18:00 ® sethy reakce na …
sethy

regulus> Jiříku přečti si to ještě jednou a pořádně a nebo si pořiď silnější brýle :-D
„Na 90% se nezúčastním, jen kdyby to někoho zajímalo :-(( “

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 ve 22:02 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

OBr> Je to marný, je to marný, je to marný – to dělaj ti netolerantní Brňáci, zvláště jeden. :-D

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 ve 21:42 ® OBr reakce na …
OBr

Chorchus> hele, koukám na ten regulovčíkovo seznam lidí…jako popovídat si u pivka s Chorchusem, proč ne, ale spát s Chorkusem, to už při absenci prvního znaku zavání něčím přihřátým…to bych už radši s Korkusem, od toho na první pohled nic nehrozí :-D

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 ve 21:26 ® Fryw reakce na …
Fryw

regulus> Jen bubmalík.

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 ve 21:23 ® Tomik
Tomik

Hlásím se mezi bumbalíky..:)

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 19:55 ® Rico reakce na …
Rico

regulus> u mě je to v pořádkupivo

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 19:50 ® regulus
regulus

Jinak pokud jsem někoho napsal jako spinkalíka a on bude jen bumbalík, tak se přihlaste, vyjadřujete se dost nesrozumitelně.

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 19:49 ® regulus reakce na …
regulus

sethy> co se ti nelíbí, psal jsi, že jdeš na 50%, tak jsem si to zaokrouhlil na sto. :-))

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 19:48 ® regulus reakce na …
regulus

Chorchus> teda nevím co sem zku.vil, ale snad to máš už správně, klidně vás tam ale můžu napsat jako 2×cypzOV ;-)

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 19:44 ® sethy
sethy

Kdo mě tam dopsal, co to je? :-D

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 19:37 ® džigit reakce na …

Chorchus> moš go tam :-))

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 18:46 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

regulus> przníš mi v úvodu Nicka, tož lepčí by už bylo Chorkuscypa. :-P

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 18:44 ® Fryw
Fryw

Stavim se, pokud nebudu na hóvratích :-D

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 17:01 ® sethy reakce na …
sethy

kubas> To je taky možné, ale snad ne.

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 16:44 ® kubas reakce na …
kubas

sethy> Tak to pak chápu, už jsem se skoro lekl, že budeš „pracovně“ vytížen :-D .

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 16:35 ® sethy reakce na …
sethy

kubas> nj jenže tentokrát mám v onen pátek jinou akci :-(( jako na výstavě budu, takže pohoda (jestli u Davida nebo jen na čumendu se uvidí).

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 16:31 ® kubas reakce na …
kubas

sethy> Tos psal aj minulej rok, tak nedělej Zagorku :-) .

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 15:05 ® sethy
sethy

Na 90% se nezúčastním, jen kdyby to někoho zajímalo :-(

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 ve 14:30 ® Robur
Robur

ale pak bych si dal křídla, bo jsou dietnější:-)

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 ve 14:29 ® Robur reakce na …
Robur

regulus> copak já vím, co bude 7. 3., nynčko mám natrhlé lýtko, takže se mně hromadí resty. Vidím to 50/50 a už teď se to kryje s florbalem.

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 ve 12:31 ® regulus reakce na …
regulus

Robur> to mám brát jako přihlášku mezi bumbalíky??? ;-)

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 ve 12:01 ® Robur
Robur

ty woe, zlit se jak carskej mužik před MDŽ:-)

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 23:02 ® kubas
kubas

Taky se hlásím. Je třeba aby „netolerantni brňaci“ nebyli v menšině :-D .

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 22:57 ® džigit

tež se stavim smočit pysk :-))

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 22:37 ® OBr reakce na …
OBr

Chorchus> už se těším, doufám, že zase budeš kupovat nějaké sedátko, nebo aspoň stan ;-) A moc rád si nechám poradit, jak ty moje rána trochu vylepšit pivo

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 22:29 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

OBr> neboj, spím s tebou, huš su zvyknuté. A už vím, kde jsi posledně udělal chybu. :-)

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 22:05 ® OBr reakce na …
OBr

regulus> já předběžně jím i spím, po spaní i blinkám, ale díky bezmezné toleranci hochů z kraje věčné mlhy a těžkého vzduchu to snad zase zvládnu. Pokud tedy nedostanu na pokoj nějakou netýkavku :-)

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 21:07 ® Rico reakce na …
Rico

regulus> Ahoj, tak po dlouhé době si mě napiš jako spinkalíka a lehkého bumbalíka…

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 v 15:26 ® regulus
regulus

Tak miláčkové, veletrh Rybaření 2014 se nezadržitelně blíží a tím pádem i veletržní sraz. Mám pocit, že se to loni docela podařilo, takže jsem se demokraticky rozhodl, že to necháme v loňských kolejích, tedy sraz U všech čertů a ubytování v ubytovně Moravan pro ty co budou chtít někde složit hlavu.

Ocenil bych v první fázi přihlášení spinkalíků a bumbalíků, během února pak takový dejme tomu předběžný požadavek na jídla, abysme na ně nebafli, že chceme 25 kolen nebo žeber, takže mi připadne jim oznámit alespoň orientačně s čím mají počítat.

reagovat