Chytej.cz

Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude necteno

8.11.2009 | regulus | 338.434 zobrazení | 3.185 odpovědí

Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.

Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.

Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.

Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK

Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek

Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…

Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.

Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 27. května 2013 ve 23:47 ® regulus reakce na …
regulus

OBr> no někteří jedinci co tam byli se dost divili, viděli to poprvé … :-D

reagovat
Pondělí 27. května 2013 ve 23:03 ® OBr reakce na …
OBr

regulus> hezký to tam bylo, navíc mi v tý době bylo ještě dobře pivo

reagovat
Pondělí 27. května 2013 ve 22:05 ® sethy reakce na …
sethy

kubas> Důkaz je v zadání otázky :->

reagovat
Pondělí 27. května 2013 ve 22:05 ® sethy reakce na …
sethy

regulus> Jo tak :-D
No stejně jsem to viděl :-)

reagovat
Pondělí 27. května 2013 ve 21:36 ® regulus reakce na …
regulus

sethy> tys tam už ale v době toho videa neseděl … :-)

reagovat
Pondělí 27. května 2013 v 19:10 ® kubas reakce na …
kubas

sethy> Dokaž to :-D .

reagovat
Pondělí 27. května 2013 v 18:51 ® sethy reakce na …
sethy

regulus> Mně, ale já ho myslím viděl u Tomuchy :-)

reagovat
Pondělí 27. května 2013 v 17:05 ® regulus
regulus

No tak se po delší době podařilo upravit video do distribuovatelné formy, odkazy jsem poslal zúčastněným v osobce, pokud jsem na někoho zapomněl, tak ať se ozve.

reagovat
Neděle 21. dubna 2013 v 17:05 ® kubas reakce na …
kubas

regulus> Výborně, tak to se domluvíme a já se stavím :-) .

reagovat
Neděle 21. dubna 2013 v 15:59 ® regulus reakce na …
regulus

kubas> milánku, tobě to klidně můžu hodit domů na DVD v původním formátu jak to vypadlo z foťáku. Bohužel protože to má přes 1 GB, tak nemám jak to distribuovat přes net (nemám FTP kam to uložit), za tímto účelem jsem to na DVD dal Davidovi, aby to jednak převedl do formátu kde to bude menší a taky aby to trochu učesal, já na zpracování videa nemám nic, ani SW, ani zkušenosti, takže je třeba bombardovat šéfa. ;-)

reagovat
Neděle 21. dubna 2013 v 15:41 ® kubas
kubas

Dočkáme se taky někdy „onoho videa“ či nikoliv :-) ?

reagovat
Úterý 12. března 2013 v 16:02 ® sethy reakce na …
sethy

OBr> Spíš jako dobře vyvinutý černoch :-D

reagovat
Úterý 12. března 2013 ve 14:33 ® OBr reakce na …
OBr

sethy> to musel vypadat jako Jack Sparrow :-)

reagovat
Úterý 12. března 2013 ve 13:12 ® sethy reakce na …
sethy

OBr> Škoda že jsi neviděl náš sobotní upgrade, který jsem mu udělali z nymfy a jigovek :-D

reagovat
Úterý 12. března 2013 ve 13:07 ® OBr reakce na …
OBr

kubas> no, u technologického postupu mám před sebou ještě hodně dlouhou cestu, ale šlágr by to mohl být, budu pak inzerovat ve Šlágr Tv ;-)

reagovat
Úterý 12. března 2013 ve 12:49 ® kubas reakce na …
kubas

OBr> Až se ještě trošku vychytá technologie, tak to bude naprostej šlágr :-D .

reagovat
Úterý 12. března 2013 ve 12:31 ® OBr reakce na …
OBr

vagi> jojo, už v sobotu večer jsem dal doma pomalej rozjezd a dopadlo to dobře

džigit> jo, jsem vostuda, ale něco bylo prostě špatně. To poslední pivko chutnalo úplně stejně jako to netolerantní Starobrno na výstavě a to nebylo vono. Večer jsem doma s klukama ochutnával domácí pivko (něco mezi 13–14°) a 8 poctivejch kousků se s mým žaludkem dobře zkamarádilo, tak já nevím… Mimochodem, doufám, že to do léta zprovozníš a na sraz dovezeš nějakou poctivou hornickou šmakuládu, ať můžeme porovnávat ;-) pivo

David Havlíček> jj, musím vylepšit technologii, to by bylo, abych v jestřabkách na něj něco nechytil!

reagovat
Úterý 12. března 2013 v 8:11 ® džigit reakce na …

vagi> když vyhodíš víc,než si do sebe dostal,bude to chvíli trvat.
Dvě desítky, ještě mezi ředěné vodou, a takové problémy.Co by se dělo,kdyby do sebe dostal to, co my :-))

reagovat
Pondělí 11. března 2013 ve 22:29 ® vagi reakce na …
vagi

OBr> Tak už jsi v cajku? :-)

reagovat
Pondělí 11. března 2013 ve 22:20 ® HaD reakce na …
HaD

OBr> bude zase kubikula skytat?:)))

reagovat
Pondělí 11. března 2013 ve 20:15 ® OBr reakce na …
OBr

David Havlíček> závidím ti, mě toho v hlavě (a nejen tam) moc nezůstalo. Ale při dnešním celodenním zpracovávání 3kubíků metrových polínek se mi ledacos vybavilo a něco i napadlo ;-)

reagovat
Pondělí 11. března 2013 ve 14:07 ® džigit reakce na …

Fryw> šak ty zje poznamenany havirňu :-))

reagovat
Pondělí 11. března 2013 ve 13:32 ® Fryw reakce na …
Fryw

džigit> Však ty seš hodné a tolerantní, jsme se viděli asi 3× a zatim jsem si ze setkání monokla nevodnesl :-D

reagovat
Pondělí 11. března 2013 ve 13:22 ® džigit reakce na …

Fryw> enem se synku nefandi,on je jak ja.Tež nema rad lidi a netolerantnich Brňakuv :-))

reagovat
Pondělí 11. března 2013 ve 12:54 ® Fryw
Fryw

A po tom, co jsem měl tu čest poznat chorchuse, tak mě to bylo jasny. To není jen o rukách, to se nedá naučit, natrénovat. Manuální zručnost na výrobu takovejch skvostů nestačí, na to musí být i velice klidná a vyrovnaná povaha.

reagovat
Pondělí 11. března 2013 ve 12:18 ® HaD
HaD

Bylo to bezva kluci. Nejvíc mi ale v hlavě zůstaly ty krásný bamba. To je fakt mazec!

reagovat
Neděle 10. března 2013 v 11:38 ® kubas reakce na …
kubas

vagi> Pěkně teda… Neříkej, že sis musel spravit chuť po pátku :-D .

reagovat
Neděle 10. března 2013 ve 4:55 ® vagi
vagi

Chtel jsem jeste neco vymyslet,ale necham to na zitra. Uz to nejde. Dukaz v priloze :-D

reagovat
foto/forum/2013/th-img96611.jpg
Neděle 10. března 2013 v 1:25 ® Fryw
Fryw

Regulus (nebo kdo?!) to dobře vychytal s těma lístkama. Bez toho bych asi fakt nevěděl kolik čeho platit…

reagovat
Neděle 10. března 2013 v 1:18 ® vagi
vagi

Vazeni…asi vse bylo receno. Nicmene prispeju troskou do mlyna… Za me jedna zasadni vec. Spolecny ucet a v cca 25 lidech nezustala sekyra. Taaakze kloboucek dolu…a smekam pred vsemi zucastnenymi. Mate muj obdiv a jsem hrdej,ze mam takovy znamy. Dikyyy vam vsem za luxusni vecirek. Uz zas mam,takze rozbor detailu,az zitra :-D

reagovat