Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 338.430 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 9. března 2013 ve 23:34 ® regulus
-
No pacholci, taškařice to byla opravdu skvělá, video jsem dnes dovezl šéfovi ať s tím něco profesionálního udělá, já na to fakt nemám software, nervy a ani zkušenosti. Dostal 9 minut živýho záznamu, tak ať se s tím popere, takže budete muset ještě chvíli posečkat.
reagovat
Pokud se týká netolerantních ostravaku, tak su rád, že dojeli v pohodě, rád jsem ty jejich kysely ksichty zase po nějakym čase viděl a za půl roku, pokud se toho dožijem, zdar na oficialnim srazu.
Plzeň taky v žádným případě nezklamala ať už v podobě hejkala vagiho nebo smartchytej mága OBra, na Nunnu, taky nesmím zapomenout a pochopitelně na celou Moravskou squadru azzuru od Břeclavi přes Kroměříž po Brno. Jo ještě jihočeská a severočeská větev, aby se neurazili Tábor a Falknov forever.
Byl to prostě fajn večer. - Sobota 9. března 2013 ve 21:36 ® sus1 reakce na …
-
OBr> Jj, koukal jsem.Byl jsem dneska v Praze a na Zličíně nableto teda bylo.?!!
reagovat - Sobota 9. března 2013 v 18:59 ® Fryw reakce na …
-
Chorchus> ach jo, takže zkouška za E ?!
reagovat - Sobota 9. března 2013 v 17:56 ® kubas reakce na …
-
OBr> Taky díky všem za super akci
reagovat. Myslím si, že přesun hospod se nadmíru podařil, snad ani nebyla žádná výtka k jídlu a pití a malý logistický problém s místem se vyřešil v mžiku..... Před obsluhou a její profesionalitou hluboce smekám. Za to jak se tam jeden nejmenovaný ošahávač choval, by si zasloužil zleva, zprava a pověsit za kou*le do průvanu.
- Sobota 9. března 2013 v 16:59 ® Chorchus
-
Agoj, taky moc díky všem, povedená taškařice. Fryw: to že jsi šel diskutovat s bezdomovci mě nepřekvapuje, nedotáhli jsme spolu do konce téma vývozu revoluce
reagovat. Obr: bylo mi tě líto, doufám, že nakonec se dovolal.
Netolerantnímu brňákovi: dík za všo, pokračování v srpnu.
- Sobota 9. března 2013 v 16:26 ® Fryw reakce na …
-
Prutos> Já jsem ve finále udělal asi hovadinu. Skočil jsem si do vedlejší hospody pro cigára, ztratil jsem odcházející lidi tak jsem se vydal sám nočním Brnem vyhledat nějaké dobrodružství
reagovatUjel mě rozjezd tak jsem měl spoustu času a víš jak jsem s ním naložil? Koupil jsem bezdomovcům hamburgery a probíral s něma trh práce. Ještě že mě nikdo nehodil k nohám pětikačku…
- Sobota 9. března 2013 v 16:18 ® Prutos reakce na …
-
Fryw> pátek večer není všední den
reagovatto je už víkendový večer…
- Sobota 9. března 2013 v 16:16 ® OBr
-
A taky jsem konečně pochopil, proč Moravákům nejde moc dobře chytání kaprů, když dávají na háček nějaký Turkyně…trochu to s tou svojí hrdostí přehánějí, kdyby radši chytali na klasickou kukuřici, kromě toho, že jim bude brát víc kaprů, tak s nima bude i kloudnější řeč
reagovat - Sobota 9. března 2013 v 16:09 ® Fryw reakce na …
-
Prutos> Se není čemu divit, v tolik hodin ve všední den…
reagovat - Sobota 9. března 2013 v 16:09 ® OBr reakce na …
-
Kluci, díky moc sa super akci. Především klobouk dolů před obsluhou, to co musela od nás vydržet(Marlborka, sahání mezi nohy, reklamace skleniček…) a byla stále v pohodě, to se jen tak nevidí. Ale jednu výtku bych k ní měl, poslední pivko mi určitě nakombinovali se Starobrnem
Díky tolerantním Ostravákům, především Chorchusovi, který mi kolegiálně přenechal místo na toaletě, abych mohl taky pořádně zakrmit
džigit> Očistec byl tankodrom na D1, žaludek ale vydržel abych pak v plné kráse potupně vrhnul na parkovišti na Zličíně…
díky, díky díky…
PS: sory regule, že jsem ke konci moc nemluvil, cigaretový dým nakombinovaný s posledním nedobrým pivkem mi nedával moc možností jak se lépe projevit.
reagovat - Sobota 9. března 2013 v 15:59 ® Prutos
-
Ahoj všem. Akcička byla fajn. Jen mě mrzí že jsem nějak nebyl ve své kůži a tak srabácky jsem později odpadl. O to nejlepší jsem tím nejspíš přišel…no ale co už. Vyspal jsem se z toho a je mi fajn. Takže posím přijměte mou omluvu za silně nespolečenské chování co jsem tam předváděl
Teda krom toho chuje co po mě spícím házel různé předměty..toho nemám rád
reagovat - Sobota 9. března 2013 v 15:38 ® džigit reakce na …
-
vagi> kolik zdravotních zastávek?
reagovat - Sobota 9. března 2013 v 15:38 ® hanis93
-
taky se mi akce moc líbila
reagovatta smršť na videu bude zřejmě zlatý hřeb fotogalerie
- Sobota 9. března 2013 v 15:38 ® džigit
-
Ostrava taky doma,perádní taškařice.Dík všem zúčastněným a Ondrovi soustrast s ranním „voláním“
reagovat - Sobota 9. března 2013 v 15:29 ® vagi
-
Tak navrat v poradku. To byl ale podareny vecirek
reagovat - Sobota 9. března 2013 v 15:24 ® Fryw
-
Aha, takže černá smrt už není jen mor, kormorán ale i roztavenej térpapír od jistého stocku.
reagovat - Sobota 9. března 2013 ve 14:58 ® regulus reakce na …
-
Nunna> tak dobrou chuť …
reagovat - Sobota 9. března 2013 ve 14:21 ® Nunna reakce na …
-
regulus>praha obídek
reagovat - Sobota 9. března 2013 ve 14:21 ® Nunna reakce na …
-
regulus>praha obídek
reagovat - Sobota 9. března 2013 ve 14:09 ® regulus reakce na …
-
vagi> vy už jste doma???
reagovat - Sobota 9. března 2013 ve 13:21 ® vagi reakce na …
-
Kubas>ještě byl bordel v řádcích a polích,ale už je nám vše jasné
reagovat - Sobota 9. března 2013 ve 13:05 ® kubas reakce na …
-
regulus> Tak durchy tam byli neskutečné o tom žádná
reagovat.
- Sobota 9. března 2013 ve 12:51 ® regulus reakce na …
-
kubas> video snad ani není zveřejnitelný
a hvězda na něm nakonec je. Musím vymyslet distribuci, protože to má víc jak 1 GB, přemyklíkuju to do nějakýho jinýho formátu, ale musím vymyslet jak.
Ovšem zvonek večera bylo: "Ty máš ty mexický kotlety … vole ty vypadáš jako kubánskej disident … "
reagovat - Sobota 9. března 2013 ve 12:36 ® kubas reakce na …
-
Nunna> To věřím, ale ty pole, řádky a vinohrady máte už dobře naučený, tak třeba by vás měli za Moraváky a dali by vám pokoj
reagovat.
- Sobota 9. března 2013 ve 12:33 ® kubas reakce na …
-
regulus> Kterou hvězdu myslíš?
reagovatCo video?
- Sobota 9. března 2013 ve 12:24 ® regulus
-
A ještě pár …
Hvězdu večera se mi bohužel zachytit nepodařilo …
reagovat - Sobota 9. března 2013 ve 12:22 ® regulus
-
… no a taky z večírku.
reagovat - Sobota 9. března 2013 ve 12:20 ® regulus
-
… z výstavy …
reagovat - Sobota 9. března 2013 ve 12:19 ® regulus
-
No vidím, že všichni žijete, ti netolerantní
ostravaci si opravdu po pár krocích chytili tágo a jeli zbaběle vozmo.
No prásknu sem pár foteček, nejdřív ze stánku Chytej …
reagovat - Sobota 9. března 2013 v 10:52 ® Nunna
-
NO to jo,byl to otřes
reagovat