Chytej.cz

Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude necteno

8.11.2009 | regulus | 338.545 zobrazení | 3.185 odpovědí

Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.

Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.

Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.

Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK

Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek

Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…

Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.

Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 11. února 2013 ve 21:03 ® cercer reakce na …
cercer

…jj,to by mohlo stacit..

reagovat
Pondělí 11. února 2013 ve 13:55 ® regulus reakce na …
regulus

cercer> na Zelňáku je kašna, asi 200m od tý hospody :-D

reagovat
Pondělí 11. února 2013 v 11:22 ® cercer reakce na …
cercer

regulus> pro vagiho bude spíš důležitější informace,jak se dostane ve 4ráno k řece…

reagovat
Sobota 9. února 2013 v 18:32 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

regulus> O.K. očka jsou na prutech, nebo se mysliš, že kdyš nemám co robiť, robim očka.:-P , když nemám co robiť, robim centrepin. Snopel vezmu.:-D

reagovat
Sobota 9. února 2013 v 15:20 ® regulus
regulus

Chorchus> máš bojovej úkol, dotáhnót na veletrh vzorky na čumendu, myslím ty očka, ne pytel podběráků a snop bamboo prutů. ;-)

reagovat
Úterý 5. února 2013 ve 23:53 ® regulus
regulus

Jo ještě jedna důležitá informace, zvláště pro Vagiho,
vaří se do 1:00 hod.

reagovat
Úterý 5. února 2013 ve 23:39 ® kubas reakce na …
kubas

Fryw> Třeba to mé chuťové buňky vnímali jinak, ale toto černýpivo není sladký, jak většina černých piv z pravidla bývá…

reagovat
Úterý 5. února 2013 ve 23:35 ® Fryw reakce na …
Fryw

ta 15 byla vždycky taková jen na ochutnání, asi jako ten gold v pegasu. Dat jich víc, to je vo cukrovku. Desítka je fakt gut. Jiny desítce se běžně vyhejbám, ale oslavanská je moc dobrá. V Oslavanech jsem dával vždy 10 nebo rovnou 12. Souhlas s regulem, mé chuťové buňky to vidí stejně.

reagovat
Úterý 5. února 2013 ve 22:45 ® kubas reakce na …
kubas

regulus> A co speciál černá 15tka? To bylo nejlepší z těch všechpivo . Jinak 11tku nebrat, to je jediný filtrovaný. Guláš stejně nikdo snad jíst nebude, pokud nechce prosedět velkou část srazu na záchodě :-D .

reagovat
Úterý 5. února 2013 ve 22:36 ® regulus
regulus

Tak jsem byl dneska na pivní ochutnávce, chtěl jsem si zahrát na Ano šéfe, ale nakonec jsem si k jídlu dal jen gulášek, dobrej, ale Pohlreicha by asi trefilo. Šel jsem ale především otestovat pívo:
10 – myslím, že nikoho neurazí, trochu hořčí a kapinku víc voltů
11 – asi nejhorší z těch čtyř pív, desítka je fakt lepší
12 – dalo by se říct podobná jako desítka, trošinku jiná chuť, taky poměrně hořká
13 – pívo trochu jiný než předchozí, díky tomu že to je řezák (polotmavé) je podstatně míň hořká, dalo by se říct, že i nasládlá, trochu mi to připomíná Budvar, tedy pívo který si dám s chutí po obědě, ale ve velkým se to pít nedá, ne kvůli těm víc voltům, ale je to prostě sladkýpivo .

Když to shrnu, tak si myslím, že si každej vybere podle svý chuti a i když jsem napsal o některým pivu že je horší, tak jsem to myslel jen v kontextu s ostatními pivy co jsem si dal. Všechny jsou trochu jiný než běžný europiva.

reagovat
Neděle 3. února 2013 v 15:08 ® kubas reakce na …
kubas

vagi> Jj, to je ideální načasování. Právě jsem tam seděl víc než 6 hodin, abych věděl co a jak a fakt ty žebra je potřeba ještě něčím pojistit nakonec :-D . Jinakpivo padlo 9 a docela to lezlo do hlavy :-D .

reagovat
Neděle 3. února 2013 ve 14:55 ® vagi reakce na …
vagi

kubas> to je dobrá zpráva. Už mám chutě. :-)

reagovat
Neděle 3. února 2013 ve 14:52 ® vagi reakce na …
vagi

regulus> diky. Mám v plánu v šest žebra a v deset křídla. Tak jestli to stihnu :-D

reagovat
Sobota 2. února 2013 ve 21:09 ® regulus reakce na …
regulus

chose120> pohoda, jen mi to nedávalo smysl a konec konců jsou tu i horší voloviny. :-D

reagovat
Sobota 2. února 2013 ve 21:07 ® Venca Zelenka reakce na …
Venca Zelenka

regulus> To je jednoduché, když to prodá, tak bude mít nějaké groše a může vyrazit na sraz :-)

reagovat
Sobota 2. února 2013 ve 21:07 ® chose120 reakce na …
chose120

regulus>Spletl jsem se omouvam se:-/

reagovat
Sobota 2. února 2013 ve 20:04 ® regulus reakce na …
regulus

chose120> můžeš mi vysvětlit, proč jsi tu nabídku dal zrovna do tohoto fóra??? Leckde jinde bych to pochopil, ale tady mě to fakt hlava nebere. :-O

reagovat
Sobota 2. února 2013 v 9:38 ® chose120
chose120

Nabízím k prodeji tyto dva navijáky kus za 1200..Kdo by měl zájem až napíše.

reagovat
foto/forum/2013/th-img92266.jpg
Pátek 1. února 2013 ve 20:52 ® kubas reakce na …
kubas

Tomik> Tak zkus koleno ?! Díky :-D

reagovat
Pátek 1. února 2013 ve 20:47 ® Tomik reakce na …
Tomik

Díky za test. Už ted se těším. Osobně plánuji návštěvu v průběhu přístího týdne..:)

reagovat
Pátek 1. února 2013 ve 20:23 ® kubas
kubas

Tak dnes proběhl test hospody… Žebra naprostej luxus, chtěl jsem vyfotit, ale už byli sežraný pomalu :-D . Černá 15tkapivo naprostá šmakuláda, 13 tka taktéž výtečná, stejně jako 12tka… Nic slabšího jsem radši nekoštoval… :-)

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 15:20 ® HaD reakce na …
HaD

antimamlas> naopak. To byl Tvůj konec. Hádat se jdi do hospody frajere. Dostaneš leda tak do držky. Jenže na to nemáš, tak jsi tady. A jelikož není reálná šance, aby to tu bylo jak v hospodě, byl jsi vyhozen. Stojíme jen o slušné hosty.

reagovat
Pátek 1. února 2013 ve 14:53 ® sus1

regulus> No čekal jsem, kdy se kdo ozve. :-))

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 10:21 ® džigit reakce na …

antimamlas> to mě těší,Zlato :-D Aspoň se protahneš zavity,v pokročilym věku je třa se nějak zaměstnat…

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 10:08 @ antimamlas reakce na …

džigit> To je jen začátek, miláčku.

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 10:04 ® džigit

vidim,že včil ma každe forum sveho „rybomila“ :-))

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 0:26 ® regulus reakce na …
regulus

vagi> nevím, zjistím …

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 0:10 ® vagi
vagi

regulus> pro mě žebra a křídla. Nevíš,do kolika vaří?

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 23:56 ® kubas
kubas

sethy, Fryw> Ok dobře. Číslo účtu je: ..... :-D

Né, něco vytestovat tam půjdu určitě…

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 23:53 ® sethy
sethy

kubas> Ochutnej to všechno, máš na to měsíc :-)

reagovat