Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 338.545 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 11. února 2013 ve 21:03 ® cercer reakce na …
-
…jj,to by mohlo stacit..
reagovat - Pondělí 11. února 2013 ve 13:55 ® regulus reakce na …
-
cercer> na Zelňáku je kašna, asi 200m od tý hospody
reagovat - Pondělí 11. února 2013 v 11:22 ® cercer reakce na …
-
regulus> pro vagiho bude spíš důležitější informace,jak se dostane ve 4ráno k řece…
reagovat - Sobota 9. února 2013 v 18:32 ® Chorchus reakce na …
-
regulus> O.K. očka jsou na prutech, nebo se mysliš, že kdyš nemám co robiť, robim očka.
reagovat, když nemám co robiť, robim centrepin. Snopel vezmu.
- Sobota 9. února 2013 v 15:20 ® regulus
-
Chorchus> máš bojovej úkol, dotáhnót na veletrh vzorky na čumendu, myslím ty očka, ne pytel podběráků a snop bamboo prutů.
reagovat - Úterý 5. února 2013 ve 23:53 ® regulus
-
Jo ještě jedna důležitá informace, zvláště pro Vagiho,
reagovat
vaří se do 1:00 hod. - Úterý 5. února 2013 ve 23:39 ® kubas reakce na …
-
Fryw> Třeba to mé chuťové buňky vnímali jinak, ale toto černý
reagovatnení sladký, jak většina černých piv z pravidla bývá…
- Úterý 5. února 2013 ve 23:35 ® Fryw reakce na …
-
ta 15 byla vždycky taková jen na ochutnání, asi jako ten gold v pegasu. Dat jich víc, to je vo cukrovku. Desítka je fakt gut. Jiny desítce se běžně vyhejbám, ale oslavanská je moc dobrá. V Oslavanech jsem dával vždy 10 nebo rovnou 12. Souhlas s regulem, mé chuťové buňky to vidí stejně.
reagovat - Úterý 5. února 2013 ve 22:45 ® kubas reakce na …
-
regulus> A co speciál černá 15tka? To bylo nejlepší z těch všech
reagovat. Jinak 11tku nebrat, to je jediný filtrovaný. Guláš stejně nikdo snad jíst nebude, pokud nechce prosedět velkou část srazu na záchodě
.
- Úterý 5. února 2013 ve 22:36 ® regulus
-
Tak jsem byl dneska na pivní ochutnávce, chtěl jsem si zahrát na Ano šéfe, ale nakonec jsem si k jídlu dal jen gulášek, dobrej, ale Pohlreicha by asi trefilo. Šel jsem ale především otestovat pívo:
10 – myslím, že nikoho neurazí, trochu hořčí a kapinku víc voltů
11 – asi nejhorší z těch čtyř pív, desítka je fakt lepší
12 – dalo by se říct podobná jako desítka, trošinku jiná chuť, taky poměrně hořká
13 – pívo trochu jiný než předchozí, díky tomu že to je řezák (polotmavé) je podstatně míň hořká, dalo by se říct, že i nasládlá, trochu mi to připomíná Budvar, tedy pívo který si dám s chutí po obědě, ale ve velkým se to pít nedá, ne kvůli těm víc voltům, ale je to prostě sladký.
Když to shrnu, tak si myslím, že si každej vybere podle svý chuti a i když jsem napsal o některým pivu že je horší, tak jsem to myslel jen v kontextu s ostatními pivy co jsem si dal. Všechny jsou trochu jiný než běžný europiva.
reagovat - Neděle 3. února 2013 v 15:08 ® kubas reakce na …
-
vagi> Jj, to je ideální načasování. Právě jsem tam seděl víc než 6 hodin, abych věděl co a jak a fakt ty žebra je potřeba ještě něčím pojistit nakonec
reagovat. Jinak
padlo 9 a docela to lezlo do hlavy
.
- Neděle 3. února 2013 ve 14:55 ® vagi reakce na …
-
kubas> to je dobrá zpráva. Už mám chutě.
reagovat - Neděle 3. února 2013 ve 14:52 ® vagi reakce na …
-
regulus> diky. Mám v plánu v šest žebra a v deset křídla. Tak jestli to stihnu
reagovat - Sobota 2. února 2013 ve 21:09 ® regulus reakce na …
-
chose120> pohoda, jen mi to nedávalo smysl a konec konců jsou tu i horší voloviny.
reagovat - Sobota 2. února 2013 ve 21:07 ® Venca Zelenka reakce na …
-
regulus> To je jednoduché, když to prodá, tak bude mít nějaké groše a může vyrazit na sraz
reagovat - Sobota 2. února 2013 ve 21:07 ® chose120 reakce na …
-
regulus>Spletl jsem se omouvam se
reagovat - Sobota 2. února 2013 ve 20:04 ® regulus reakce na …
-
chose120> můžeš mi vysvětlit, proč jsi tu nabídku dal zrovna do tohoto fóra??? Leckde jinde bych to pochopil, ale tady mě to fakt hlava nebere.
reagovat - Sobota 2. února 2013 v 9:38 ® chose120
-
Nabízím k prodeji tyto dva navijáky kus za 1200..Kdo by měl zájem až napíše.
reagovat - Pátek 1. února 2013 ve 20:52 ® kubas reakce na …
-
Tomik> Tak zkus koleno ?! Díky
reagovat - Pátek 1. února 2013 ve 20:47 ® Tomik reakce na …
-
Díky za test. Už ted se těším. Osobně plánuji návštěvu v průběhu přístího týdne..:)
reagovat - Pátek 1. února 2013 ve 20:23 ® kubas
-
Tak dnes proběhl test hospody… Žebra naprostej luxus, chtěl jsem vyfotit, ale už byli sežraný pomalu
reagovat. Černá 15tka
naprostá šmakuláda, 13 tka taktéž výtečná, stejně jako 12tka… Nic slabšího jsem radši nekoštoval…
- Pátek 1. února 2013 v 15:20 ® HaD reakce na …
-
antimamlas> naopak. To byl Tvůj konec. Hádat se jdi do hospody frajere. Dostaneš leda tak do držky. Jenže na to nemáš, tak jsi tady. A jelikož není reálná šance, aby to tu bylo jak v hospodě, byl jsi vyhozen. Stojíme jen o slušné hosty.
reagovat - Pátek 1. února 2013 ve 14:53 ® sus1
-
regulus> No čekal jsem, kdy se kdo ozve.
reagovat - Pátek 1. února 2013 v 10:21 ® džigit reakce na …
-
antimamlas> to mě těší,Zlato
reagovatAspoň se protahneš zavity,v pokročilym věku je třa se nějak zaměstnat…
- Pátek 1. února 2013 v 10:08 @ antimamlas reakce na …
-
džigit> To je jen začátek, miláčku.
reagovat - Pátek 1. února 2013 v 10:04 ® džigit
-
vidim,že včil ma každe forum sveho „rybomila“
reagovat - Pátek 1. února 2013 v 0:26 ® regulus reakce na …
-
vagi> nevím, zjistím …
reagovat - Pátek 1. února 2013 v 0:10 ® vagi
-
regulus> pro mě žebra a křídla. Nevíš,do kolika vaří?
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 23:56 ® kubas
-
sethy, Fryw> Ok dobře. Číslo účtu je: .....
Né, něco vytestovat tam půjdu určitě…
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 23:53 ® sethy
-
kubas> Ochutnej to všechno, máš na to měsíc
reagovat