Chytej.cz

Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude necteno

8.11.2009 | regulus | 338.915 zobrazení | 3.185 odpovědí

Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.

Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.

Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.

Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK

Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek

Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…

Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.

Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 22. ledna 2013 ve 23:44 ® vagi reakce na …
vagi

regulus> dík za foto. Jevi se to jako fajna putika.

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 ve 22:56 ® toro reakce na …
toro

regulus> Určitě ode mě dostane zaracha! Mohla by tam ale poslat nějaké můry z pajdáku (spolužačky ze školy). :-D

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 ve 21:46 ® regulus reakce na …
regulus

HaDová> no jasný, chudáček malej … :-D

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 ve 21:42 ® HaDová reakce na …
HaDová

regulus> Když on je takovej tichej, ušlápnutej, kam ho postavíš, tam ho postavíš, tam ho najdeš ..... aby se s ním počítalo .............

:-)) )))))))))))))))))))

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 ve 21:35 ® regulus reakce na …
regulus

hraji> máš pravdu předsedo, už seš tam … ;-)

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 ve 21:34 ® regulus reakce na …
regulus

HaDová> ty o něj máš nějakej strach, myslíš, že by stál v koutku???

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 ve 20:25 ® HaDová
HaDová

bumbalík – Tomucha, připsat prosím

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 ve 20:19 ® kubas reakce na …
kubas

regulus> Tvá organizační rychlost je příkladná :-D .

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 ve 20:17 ® regulus reakce na …
regulus

toro> no vidíš, to mě ani nenapadlo, ale když už jsi to tak nakousl, tak sebou vem Lucku, hned píšu Toto + 1 … :-D

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 ve 20:16 ® regulus reakce na …
regulus

hraji> Jiříku, když ty tu schůzi tak blbě naplánuješ. ;-)

No a mimochodem, bych tě teda chtěl vidět zlitýho, to štěstí jsem ještě neměl.

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 ve 20:11 ® toro reakce na …
toro

regulus> Sraz vychází na MoDoŽo, to by tam mohly dorazit i nějaké oslavenkyně, což? :-)

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 v 16:50 ® hraji reakce na …
hraji

regulus> hraji je jednak místní a tak se může přizpůsobit, jednak má hraji v sobotu 9. března výroční členskou schůzi a tak se nemůže zlít jak mužik. Takže opravdu mohu v klidu vyčkávat. Já to tentokrát zase určitě nevytrhnu.

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 v 16:31 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

regulus> ne, štajger jsem já, on je oberštajger.

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 ve 13:20 ® regulus reakce na …
regulus

sethy> no přiznám se, že mi bylo více méně jasné, že Tomik půjde, ale trochu jsem si rejpnul no a do Tomuchy taky, už se od léta domlouváme, že půjdeme napivo a když už jsme skoro domluvení, tak mu do toho něco vleze. :-))
Prostě jsem si jenom trochu rejpnul, třeba hraji taky ještě ani nepípnul, ale s tím se do srazu ještě asi uvidím, třeba vyčkává kde to bude. ;-)

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 ve 13:07 ® sethy reakce na …
sethy

regulus> Jasné, já taky nechtěl psát znovu. Bral jsem to jako samozřejmost, když už jsem se jednou nahlásil :-) No každopádně vyřešeno a jedeme dál.

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 ve 12:59 ® regulus reakce na …
regulus

sethy> to je fakt, frenki psal že se hlásí jako bumbalík, jenže dávno před tím než jsem se ptal a upravil zadání fóra, takže díky tomu mi to uniklo, kontroloval jsem to od svého prvního podzimního příspěvku a on to napsal ještě před ním.

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 ve 12:46 ® sethy reakce na …
sethy

regulus> 29.11. psal frenki že se hlásí jako bumbalín. Opravdu nemůžu za to, že se to vždy začne řešit od začátku. Pokud se někdo začne ptát opět za měsíc kdo jde, budu muset opět napsat (i ostatní) že jdeme?

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 ve 12:43 ® sethy reakce na …
sethy

regulus> Co já vám, kde se flákají :-93; Ale frenki to sem psal už když ses ptal poprvé, Tomík nevím, musel bych dohledat.

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 ve 12:31 ® regulus reakce na …
regulus

sethy> a ty seš jejich tiskovej mluvčí nebo co??? :-D Oni nemají ručičky, aby sem napsali pár písmenek že je mám zapsat mezi bumbalíky? ;-)

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 v 11:20 ® džigit reakce na …

axiom> a co je Tobě potom?

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 v 11:19 ® sethy
sethy

regulus> Tomík pujde určitě, páč u něj spím, Frenki to samé. Tomucha nevím, ale počítám že jo.

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 v 11:09 @ axiom

Proč se tváříte, že jdete na výstavu, když se chcete korporatívně ožrat? Ona ta výstava s kocovinou stojí za hovno.

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 v 0:31 ® regulus reakce na …
regulus

džigit> no nevím jaký máte vy velení, seš snad štaigr??? ;-)

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 v 0:19 ® džigit reakce na …

regulus> jak posereš?My mame veleni,vy chaos :-D

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 v 0:14 ® regulus reakce na …
regulus

Chorchus> no já se z vás poseru, dobře, hybaj mezi spinkalíky …

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 v 0:02 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

regulus> O.K. on má vyšší hodnosť.

reagovat
Úterý 22. ledna 2013 v 0:00 ® regulus reakce na …
regulus

džigit> no tož se kurde dohodnite … :-O

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 ve 23:52 ® džigit reakce na …

Chorchus> nesej,chrape se spolem

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 ve 23:46 ® regulus reakce na …
regulus

Chorchus> opravím …

reagovat
Pondělí 21. ledna 2013 ve 23:33 ® Chorchus
Chorchus

regulus> spinkalinek nebudu, mám kde hajinkat.:-)) , budu jen papalinek a bumbalinek.:-/

reagovat