Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 338.923 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 21. ledna 2013 v 16:41 ® regulus reakce na …
-
Robur> nedělé pupeně, toho správce musíš dohóknót ty, angažovat se nemusíš, stačí to jen domluvit …
reagovat - Pondělí 21. ledna 2013 v 16:38 ® regulus reakce na …
-
vagi> jenom Vagi nebo Vagi+1 ????
reagovat - Pondělí 21. ledna 2013 v 16:37 ® Robur
-
tč na pana správce je 721982873 Kraus, to jen aby bylo jasno, že se neangažuji. Rovněž rád poskytnu názor, že organizovat hospodu mimo dosah ubytovny považuji za nemoudré.
reagovat - Pondělí 21. ledna 2013 v 16:31 ® džigit reakce na …
-
vagi> já to vidím tak na 65%-80% dle financí a když přiberem bloudícího Frywa
reagovat - Pondělí 21. ledna 2013 v 16:23 ® vagi reakce na …
-
Robur> tak to už je i ve 4 únosný
reagovat - Pondělí 21. ledna 2013 v 16:21 ® Robur reakce na …
-
vagi> 1000
reagovat - Pondělí 21. ledna 2013 v 16:19 ® vagi reakce na …
-
OBr> většinou jezdím sám, takže nemaproblema. Pouze v případě, že se nedohodne ubytko, tak asi nepojedu. Nechce se mi někde po Brně hledat penzion za ranec
reagovat - Pondělí 21. ledna 2013 v 16:17 ® sethy reakce na …
-
regulus> Tak to udělej v Pegasu a hotovo. Dál bych to neřešil.
reagovat - Pondělí 21. ledna 2013 v 16:16 ® vagi reakce na …
-
regulus> máš recht, nebýt sms, bych spal až do půle února
reagovat - Pondělí 21. ledna 2013 v 16:15 ® vagi reakce na …
-
regulus> napiš mi, to je jasná věc.
snad to nějak dopadne Trošku se totiž bojím, že nás bude málo a ubytko nebude.
Robure, kolik chce ten sokol z ubytovny nejmíň
reagovat - Pondělí 21. ledna 2013 ve 14:55 ® regulus reakce na …
-
vagi> loňská putika není Tabu, ale přečti si co jsem psal už 14. března 2012 v 0:19 (stránka 66 tohoto fóra) a následnou diskusi a bude ti to jasný. Loni se na to úplně vysrali, byla to tragedie a spousta lidí volalo po jiné hospodě. Já hospody v Komíně skoro neznám a ty co znám mi moc vhodný nepřipadly, sem tam tam na jídlo chodím, těch důvodů je trochu víc, třeba velikost atd. Nakouslo se to v listopadu, přečti si co jsem napsal 29. listopadu 2012 ve 21:41 a na plnou hubu jsem se zeptal před vánocema, jenže vy všichni chrápete a nyslím si, že kdybych ti nenapsal SMSku, tak spíš dál. Když jste se nikdo nevyjádřil, tak jsem sem hodil návrh. Řeknu to na plnou hubu, pro je nejzajímavější Pegas a to kvůli pivu i když trochu riskuju co na to řeknou vaše mlsný jazýčky. Mě osobně je v podstatě fuk kde to bude, já dojedu domů odkudkoliv a pokud se týká spinkalíků, tak to taky asi žádná tragoška nebude, ale tak pohodlný to nebude. Ale nemám chuť se nasírat a to hned několikrát, jedu jak debil na druhej konec Brna, něco domluvím, je to jinak než bylo domluvený a pak ještě poslouchám kecy.
Pokud se spinkalíků týká, tak když pojedete vy 3 zez Plzně (ty, Nunna a OBr), tak si myslím, že se najdou další, kteří přijedou a přespí, takže bychom se mohli přiblížit k 10-ti lidem a bude to schůdný. podmínky ubytování jsou stejný jako v předchozích letech.
Tak co, mám tě napsat???
reagovat - Pondělí 21. ledna 2013 ve 14:04 ® OBr reakce na …
-
vagi> jedeš individuálně nebo v nějakém zájezdu? Ze zcela zištných důvodů sonduju možnosti dopravy na východ, abych snížil náklady.
reagovat - Pondělí 21. ledna 2013 ve 14:03 ® Robur reakce na …
-
vagi> jsi blbé, ne. Když nevíš, voláš 1188. Zatím to je atrakce, u ubytovny jsou asi 4 jiné hospody do cca 600m, ale v rámci programu asi bude projížďka Brnem.
reagovat - Pondělí 21. ledna 2013 ve 13:32 ® vagi
-
tak jsem to trochu projel… Je mi jedno, kde budu pít, ale mohlo by to být blízko ubytování, to bych se nezlobil.
A malý návrh nakonec. Přizpůsobíme se těm, kteří jsou z větší dálky
reagovat - Pondělí 21. ledna 2013 ve 12:44 ® vagi
-
Nazdárek. Ta loňská putika je definitivně tabu? A kolik musí být spinkalíků, aby se ubytko vůbec zrealizovalo?
reagovat - Pondělí 21. ledna 2013 v 0:03 ® kubas reakce na …
-
regulus> Taky mě přidej do bumbalíků… Mám nějak řešit ty Čerty na Starobrněnské nebo se na to mám vyprdnout?
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 ve 21:40 ® Vydrýsek
-
regulus> Prosil bych taky přidat na list bumbalíků … A pokus ti smím kecat do organizování
reagovatstanov termín, do kdy je otevřená diskuse a přijímáš lidi na seznam. Když se nic nerozhodne (zatím to tak vypadá) zajdem na škopek do Pegasu a bude.
- Neděle 20. ledna 2013 v 15:37 ® Fryw
-
regulus> Jenže takhle to má uplně každej, kdo se nachází v noční hodinu v Brně. A je jedno jestli tam bydlí nebo přespává
Radši sednu na Hlaváku a vylezu hned před barákem, než bych řešil přestup. A je to můj soukromý sobecký bezohledný názor. A prezentuju ho proto, že jsem tady moc jinejch názorů co se týče lokality, pro a proti, neviděl
Píšu to hlavně proto, že by se třeba mohl někdo kdo s tím má velkej problém (s hospodou v centru) ozvat a říct co by chtěl…
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 ve 14:54 ® kubas reakce na …
-
Fryw> Dopravní uzel co se týče rozjezdů je v centru všude… Všechny jezdí na hlavák a na hlaváku si vybereš, kterej chceš
reagovat.
- Neděle 20. ledna 2013 ve 14:30 ® regulus reakce na …
-
Fryw> to by mě fakt zajímalo co řešíš. Sedneš kdekoliv na noční autobus a dojedeš buď tam kam chceš přímo nebo na nádraží přestoupíš z jednoho autobusu do druhýho http://www.idsjmk.cz/…Brno-noc.pdf
reagovat - Neděle 20. ledna 2013 v 0:57 ® Fryw
-
Já bych byl pro něco v centru(když je ta demokracie k prdu, a je to vlastně pravda v tomto směru). Z tama se mužeme dostat vlastně všude. Tam odkudsi jsem to do Lišně taky neměl nic extra… Takže si troufám do toho taky žvanit, byť částečně brňák. U dopravního uzlu co by kamenem dohodil je to nejrozumnější řešení. A v tom okruhu je nejlepší Pegas, co se piva a guláše týče.
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 23:11 ® sus1 reakce na …
-
OBr> Zeptej se kolegy vagi – taktéž ze z Plzně.
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 22:29 ® sus1 reakce na …
-
regulus> Já tě naprosto rozumim a vim. Garáž taky nestavim dopředu,aniž bych veděl, jak velké auto tam budu parkovat.
reagovat
Už mlčim. - Sobota 19. ledna 2013 ve 21:55 ® OBr
-
..úplně čirou náhodou, nechystá se někdo z Plzně a okolí? Chuť mám převelikou, ale na jednoho je to kvůli jednej, jistě podařenej, alko-párty docela dost. Navíc, sám tam někde na východě …
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 20:50 ® Robur
-
hoši hoši, vykřikováním názvů hospod, které znáte se nikam neposunete. Díky florbalu nestíhám. Musí se určit 1 hospoda, tady je demokracie k prdu. Tu hospodu určí 1 člověk a ten ji zařídí. Jen u Holiday máte do cca 500 – 800m další 4 hospody, které jsou realtivně kvalitní a slušné.
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 20:36 ® kubas reakce na …
-
regulus> No tak se na to prostě vysereš, dotiční budou mít pešek a bude né? Nedělal bych z toho vědu, už ses vyjádřil víc než dost aby to všem docvaklo.....
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 20:22 ® regulus reakce na …
-
sus1> ne já musím mít hospodu zajištěnou měsíc před veletrhem, protože později seženu prd a v pátek už vůbec ne. Myslím tím hospodu pro 30 lidí, dva stoly se dají sehnat i týden před tím (možná). Taky je dobrý vědět, alespoň přibližně, kolikže lidí se vlastně zúčastní, protože já nemám křišťálovou kouli. A když už některejm nedobrnkne něco napsat už při dotazu na otázku kde hospodu, jestli u ubytovny nebo jinde, tak fakt nevím.
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 20:03 ® sus1 reakce na …
-
regulus> Kolik lidí přijede,kolik lidí bude přespávat a nakonec, kolik lidí opravdu půjde do hospody.Až se bude vedět přesný počet,tak pak dle toho čísla hledat vhodnou lokalitu.Je pravda, že je třeba hledat dopředu … ,ale jak zamluvíš hospodu pro 30 lidí a pak jich přijde 48 ??
Ale jak píšu, je mě do toho prdlajs,ber to s rezervou. : )Ono kolikrát to momentální okamžité rozhodnutí bejvá nakonec to nejlepší.
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 v 19:55 ® regulus reakce na …
-
sus1> já teda nevím od jakýho začátku myslíš. Několik let po sobě určitá skupina lidí jezdila a hlavně s ohledem na ně aby nemuseli trádovat po Brně to bylo jak to bylo. Už před vánocama, tedy před více jak měsícem jsem to nakousl a schválně si všimni kolik je reakcí, ozvali se dva a mvincik asi patrně jako tiskový mluvší blíe nespecifikované skupiny lidí. když jsem sem napsal návrhy tří hospod, tak najednou mohutná debata co kde jinde mají lepší, ale hlavně od těch co se zatím nevyžvejkli jestli přijdou nebo ne. Zatím jsme čtyři, tak to snad ani nic objednávat nebudu, na výstecu se domluvíme do který paluše zapadnem a bude.
reagovat - Sobota 19. ledna 2013 ve 13:09 ® sus1
-
HaDová> Omlouvám se dopředu, je mě do toho prd, nezůčastím se, ale konečně někdo začal od začátku.Díky.
reagovat