Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 338.929 zobrazení | 3.185 odpovědíVzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 18. ledna 2013 v 15:49 ® sethy reakce na …
-
Fryw> Tož chceš pořádný maso, nebo žebra či koleno
reagovat - Pátek 18. ledna 2013 v 15:38 ® Fryw reakce na …
-
regulus> Viděl jsi ty žebra naživo, nebo jen na obrázku? Já je měl cca před rokem a bída. Málo libového, samy sádlo… tak nevim jestli se něco změnilo. Jinak pivko a guláš tam je luxusní. Je mi jedno kde to bude, ale rád bych si tam dal nějaky pořádny maso (žebra, koleno).
reagovat - Pátek 18. ledna 2013 ve 14:14 ® sethy
-
Hlásím se jako bumbalík. Je mi jedno kde, na sraz nechodím kvuli jídlu ale kvuli lidem
reagovat - Pátek 18. ledna 2013 ve 12:55 ® regulus
-
Takže vážení přátelé, čas veletrhu se kvapem blíží, je třeba jednat
V prvé řadě je nutné se domluvit na restauračním zařízení kde to uskutečníme, takže se v prvé řadě hlaste jako spinkalíci a bumbalíci. U spinkalíků chci vědět, jestli chtějí hospodu kousek od ubytovny nebo jim nebude vadit, že to bude někde úplně jinde.
Ubytování, pokud to bude ochoten zařídit, domluví Robur, já se s tím správcem nejsem schopen domluvit, protože by mi mohl udělat to co loni, tedy na něčem jsme se dohodli a on to den před akcí změnil, takže jsem vůbec neměl šanci vyzvednout klíče.
Návrhy na hospody:
U Mocnáře, kousek od ubytovny, cca 200m od restaurace Holiday, kde byly předchozí srazy.
http://www.mocnar.cz/index.html
Pivo mají Starobrno a Svijany, jídelní lístek mrkněte sami, pokud jsem tam jedl, tak jídlo dobrý, jen mám strach, že bychom se tam nemuseli vejít. Kdy nás vyhodí netuším, musel bych zjistit.Na Piavě, trochu delší kousek po proudu řeky, na ubytovnu by se dalo dojít pěšky, je to něco před kilometr.
http://www.napiave.cz/
Pivo mají Gambrinus, Kozla a Plzeň, jídelní lístek mrkněte tady http://www.napiave.cz/…piava_jl.pdf , pokud jsem tam jedl, tak jídlo bylo slušný, s místem by tam asi problém nebyl. Kdy nás vyhodí taky netuším, zjistilo by se.Pegas, restaurace ve středu města.
http://brnorestauracepivnice.hotelpegas.cz/
Pivo atypické, je to malej domácí pívovar, netroufám si odhadnout jestli bude všem chutnat, jiný než svoje pívo neprodávají ani lahvový. Pokud se týká jídla, tak luxusní guláš, luxusní svíčková, žebra taky vypadají velice dobře, ale neměl jsem je. Koleno normálně nedělají, ale pokud bychom si objednali dopředu konkrétní počet, není problém je udělat. Striktně by nás vyhodili o půlnoci, mají to od vedení nařízený, kvůli hotelu, výjimky neexistují, ovšem je široká možnost pokračovat někde jinde.Doprava na ubytovnu nočním autobusem, jede okolo půlnoci každou půl hodinu, zastávka kousek od restaurace.
Další návrhy nebudu konkretizovat, dá se sehnat kdekoliv v Brně slušná hospoda, v centru je taky spousta možností, můžete se aktivně zapojit.
Hlavně spinkalíci nemouňat se, přihlašovat!!!
reagovat - Středa 12. prosince 2012 v 16:16 ® HaD reakce na …
-
axiom> Axiome, výlet nevylučuji. Nicméně v Brně vystavujeme. V Číně by to asi nemělo smysl a večer by se nás tam asi moc nesešlo
Btw: bůček já rád,
reagovatnepiju.
- Středa 12. prosince 2012 v 15:39 @ axiom
-
Havlíčku, už jsem ti napsal k článku o Chmelíkově světovém expu, že ať se vypravíš s Mirkem na skutečně světovou výstavu do Číny a informuješ zdejší pacienty o skutečných novinkách. Ale ty ne, ty máš radši pečenej bůček a
reagovat. Ty se vypravíš do Brna v domnění, že se tam dostaví Japončíci s posledními vykřiky techniky! Hmm, možná se ešče vypraví Míra na halászlé na Balaton a vyfotí nám ňákýho šikmovokýho zástupce zástupce zástupce pro bejvalej ostblok.
- Středa 12. prosince 2012 ve 12:54 ® regulus reakce na …
-
mvincik> Nepředjímám, ptám se. Je možný, že pro některý jedince je priorita se překulit přes most, nějakejch 200 m a být v pelechu, navíc jet z výstaviště na ubytovnu odložit auto, pak někam do hospody, potom zase zpátky na ubytovnu … .
Ještě aby bylo jasný, chápu, že mnozí ještě neví jestli vůbec pojedou, ale to je nepodstatný, chci jen vědět jestli vadí nebo nevadí, od všech kteří by potenciálně o tom uvažovali.
reagovat - Středa 12. prosince 2012 ve 12:29 ® mvincik reakce na …
-
regulus> myslím, že to by nemělo vadit nikomu.
reagovat - Úterý 11. prosince 2012 ve 12:49 ® sethy reakce na …
-
regulus> Nevadilo by.
reagovat - Úterý 11. prosince 2012 v 0:45 ® HaD reakce na …
-
regulus> nám ne
reagovat - Úterý 11. prosince 2012 v 0:15 ® regulus
-
Je sice ještě před vánocemi, do veletrhu daleko, ale asi je potřeba řešit situaci která nastala loni, vlastně letos. Restaurace Holiday zklamala a přestože jsme se zde scházeli několik let, tak poslední sraz to asi byla poslední kapka do pomyslného poháru který přetekl. Zjednodušeně řečeno, bylo to hodně slabý a přestože akce více jak 30 lidí si myslím, že není pro žádnou hospodu zanedbatelnej příjem, postavili se k tomu tak říkajíc z boku. Už jsem tu naznačil, že se o hospodu postarám za předpokladu, že to nebude na druhým konci Brna než bydlím a že se nebudu muset doprorošovat aby mi někdo vyšel vstříc, jinými slovy, objednám hospodu pro určitý počet lidí (pochopitelně s určitou tolerancí) a vše bude nachystané tak jak se to domluvilo. Mě jako Brňákovi je docela jedno kde sraz bude, chci ale brát ohled na lidi co přijedou odjinud a budou případně spát na ubytovně v Komíně, pokud to Robur zajistí.
Z TOHO DŮVODU PRVOTNÍ OTÁZKA, VADILO BY MOC, KDYBY BYLA HOSPODA ZAMLUVENA V CENTRU BRNA, NOČNÍM AUTOBUSEM ASI 15–20 MINUT NA UBYTOVNU???
reagovat - Neděle 2. prosince 2012 ve 20:18 ® Robur reakce na …
-
MP-E65mm> náhodu dělá kariéru, te´d sem tam brigádničí na akcích nějakého Fotoinstitutu
reagovat - Neděle 2. prosince 2012 ve 20:12 ® MP-E65mm reakce na …
-
Robur> Uplně to vidím, jak kolem tvé dcery krouží supy a ty po nich házíš tácky od piva v představě, že jsou to ninja hvězdice
reagovatAle aspoň si mě přinutil o tom přemýšlet
- Neděle 2. prosince 2012 ve 20:09 ® MP-E65mm reakce na …
-
David Havlíček> to budu akorát víc nasr.nej, když je uvidím a nebudu moc ochutnat.
reagovat - Neděle 2. prosince 2012 v 16:50 ® HaD reakce na …
-
MP-E65mm> mno, to je hozená rukavice, ne?
reagovat - Neděle 2. prosince 2012 ve 12:17 ® Robur reakce na …
-
MP-E65mm> normálně bych ti ty žebra poslal, ale když ty na nás prdíš, tak já ti na..... Škoda, kvůli fotocelbritám jsem chtěl vzít dceru, není celbrita, není dcera.
reagovat - Neděle 2. prosince 2012 v 0:15 ® HaD reakce na …
-
MP-E65mm> zabalíme a pošleme mailem
reagovat - Sobota 1. prosince 2012 ve 22:59 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm> On bude ještě letos sraz v Brně ??
reagovat - Sobota 1. prosince 2012 ve 22:51 ® MP-E65mm
-
Letos v rámci úspor na Vás prdím, jahaha......ale ty žebra bych si dal
reagovat - Pátek 30. listopadu 2012 ve 13:40 ® HaDová
-
též prosím výměnu lokálu, po tom tataráku mi bylo dost blbě, nebo z topinek? anebo z obojího
reagovat - Pátek 30. listopadu 2012 ve 13:36 ® sethy reakce na …
-
Tomik> Já bych byl taky pro změnu lokálu, o tom žádná.
reagovat - Pátek 30. listopadu 2012 ve 12:56 ® Tomik reakce na …
-
Za prvé bylo připraveno k sezení tak 15 míst místo 35. Za druhé katastrofická obsluha. žebra byly OK..:)
reagovat - Pátek 30. listopadu 2012 v 11:12 ® sus1 reakce na …
-
hraji> ,, se dělo " ?
reagovat - Pátek 30. listopadu 2012 v 10:51 ® Prichy reakce na …
-
hraji> žebírka byla luxusní…co se dělo, něco špatně ze strany personálu?
reagovat - Pátek 30. listopadu 2012 v 9:11 ® hraji
-
Není do veletrhu ještě čtvrt roku čas? To potřebujeme na sraz v hospodě souhlas prezidentské kanceláře? Mimochodem, to, co se dělo minulý rok v restauraci, je zatím hodně velkým argumentem pro její vynechání.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 22:41 ® regulus
-
Robur> já to klidně řeknu na plnou hubu, nemám nervy na to zajišťovat ubytovnu a ani to dělat nebudu, protože s tím chlapem se evidentně nedá domluvit, něco si domluvíš a on to na poslední chvíli změní a ještě ti tvrdí že jste se tak domluvili. Tak tohoto peška fakt nechci a to i za cenu, že by to ubytko nebylo zajištěný. Vím, že jsi mě na to upozorňoval a vzhledem k tomu, že pro to máš evidentně talent, tak to nechám na tobě.
Pokud se týká hospody, tak jsem ochoten to za určitých podmínek zajistit, ale ne v Komíně, protože o Holiday jsem se myslím vyjádřil už dostatečně, hospodskej, kterej na to sere a přestože ví co ho čeká, to pořádně nenachystá …, no nebudu to rozvádět. Pokud se týká těch tvých typů, ta U kosa mě nevoní, jen když se podívám na jídelní lístek, U Mocnáře jsem několikrát jedl a bylo to výborný, hospodskej je fajn, určitě by se s ním dalo domluvit lecos a nejspíš by i cena nebyla tak strašná,
je asi taky dobrá volba, komu nevoní Starobrno tomu třeba budou šmakovat Svijany. Jediný co má chybu je samotná hospoda, je to malý, takový rozfrcaný a dost si nedovedu představit jak bychom se tam poskládali (nemyslím, že bychom se tam nevlezli ale asi bychom byli rozházení), dost možná, že by se tam kromě nás už nikdo nevečel. Ano má tam úplně luxusní posezení to by bylo naprostá bomba, ale muselo by to být v létě nebo alespoň ne v březnu, prostě je to venku, vlastně upravená stodola, byla by tam v době srazu pěkná zima.
Na srazovou hospodu mám typ, ale je to ve středu Brna, takže by se spinkalíci museli vracet MHD, neměli by to kousek přes most, ale zatím budu tajemnej, pokud to bude pro většinu akceptovatelné, řeknu více.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 15:28 ® Fryw reakce na …
-
David Havlíček> Jo jo, dám si za ukol méně pít a lépe artikulovat
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 15:19 ® HaD reakce na …
-
Fryw> mušíš!
reagovatPS: to „š“ je naschvál
- Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 15:02 ® Fryw
-
Tak druhej pokus. Snad se tentokrát dostanu aj na výstavu.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 15:02 ® sethy
-
HaDová> Ale je to kluk šikovná, jen na steaky by se asi stálá delší fronta
reagovat