Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 339.651 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 22. února 2012 v 17:25 ® sethy reakce na …
-
MP-E65mm> Dovez vzorek, porovnáme
reagovat - Středa 22. února 2012 v 8:57 ® Robur
-
znalci se dají dohromady dva nebo tři a objednají si koleno a žebra dohromady
reagovat - Středa 22. února 2012 v 8:45 ® MP-E65mm reakce na …
-
sethy> přál bych ti vidět koleno, které nám dělá závodní žrádelna. Nutit tě „to“ ochutnat se rovná vykopané válečné sekyře
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 22:02 ® hraji reakce na …
-
regulus> pane Regulusi, prosím objednejte mi také jedna ta žebra. Dojdu si je sníst osobně.
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 21:56 ® CeP reakce na …
-
regulus> pche! porad nemuzes rozdejchat ze ses po Dudackovi posral?? vsak taky byl nefiltrovanej, kvasnicovej.
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 21:53 ® sethy reakce na …
-
regulus> uvidíme
reagovatmě tam nikdy moc nechutnalo. Navic velký ceny na malé porce (většina kosti aspoň co se žeber týče). Ale když uvidím že teda vážně nemůžeš, pomůžu ti.
- Úterý 21. února 2012 ve 21:51 ® sethy reakce na …
-
MP-E65mm> kdyby se jim náhodou povedlo jo
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 21:37 ® sus1 reakce na …
-
regulus> Mam tě sem dát s kolenem ???
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 21:20 ® regulus reakce na …
-
sethy> když bude nejhůř tak jo, ale klidně si ho dám s někým napůl …
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 21:18 ® MP-E65mm reakce na …
-
sethy> jen ať si ho někdo dá, aspoň koštnem
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 20:36 ® sethy reakce na …
-
regulus> Vážně sníš to koleno celý?
reagovatKdyby to napsal třeba David, tak se nedivím? Dyť je to větší než ty
- Úterý 21. února 2012 v 19:40 ® gomz reakce na …
-
regulus> Zdarec, pisni mi tam, prosim 2× zebra.Diky.
reagovat - Úterý 21. února 2012 v 15:24 ® regulus reakce na …
-
Fryw> já to tam popravdě taky moc neznám nebo spíš už nevím aktuální stav, už jsem tam na rybách pěknejch pár let nebyl, dřív jsem tam sem tam zajel, teď když už jedu na tu stranu, tak skončím na pstruhovce někde daleko nad Ivančicama a svým způsobem nemám moc důvod tam na MP jezdit, od Svratky se to v některých úsecích moc neliší, no a jet 30 kiláků za tím samým co mám podstatně blíž nemám důvod, moc velkej cestovatel nejsu. Nicméně jak píšeš, na srázu pokecáme.
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 14:42 ® Fryw
-
regulus> Na Jihlavu v Ivančicích jsem se dost zaměřil už minulou sezonu a hodlám v tom pokračovat. Sice žádné valné výsledky, ale je to prádní řeka a musí tam být i parádní ryby. Chodím teda hlavně nad splav, na regulovaný úsek. To pod mlýnem nemám dost zmapovany. Ale letos jsem zlanařil dědu do povolenky a ten to tam míval moc rád, tak tam určitě zajedem. No a dost možná vylovím i tu parádní kovovou sedačku s koženým sedákem, kterou sjem tam jako špunt utopil
reagovatJsem rád že mám takovou parádní řeku kousek
A tady na tom useku řeky mám zhruba na 1/3 docházek i kontrolu RS. Kontrola je důkladná ale nijak neobtěžuje. Naopak jsem tam dobře pokecal s klukem co dělá RS a podle infa tam funguje slušně i zarybňování. Víc o revíru kdyžtak pokecáme až na srázku, budu se držet trendu nic neprofláknout, ikdyž o tomto revíru z mé strany není ani moc co
- Úterý 21. února 2012 ve 14:23 ® regulus reakce na …
-
Fryw> i tak je to všecko dost z ruky. Pod Střípák to máš relativně kousek, ryby tam jsou nebo teda byly, tak proč ne tam. Je to relativně kousek, od oka tak 5–6km,
reagovattam mají dobrý, když sjedeš kousek po proudu, tak jsou tam zajímavý místa i když ty chaty, ale níž už to taková hrůza není, no a nad splavem se taky docela dá, myslím víc k Ivančicím.
- Úterý 21. února 2012 ve 13:55 ® Fryw
-
regulus> Jako je to vždy na auto. Ale v okruhu asi 16 km se dá zachytat na stojáku. Menších samozřejmě. Když pominu ten Dalas a Dyje 7, tak tady jsou malé rybníčky nebo přehrádky celkem dostupné (Oslava4, Oslava 4m, Chvojnice 3, Bobrava 2a). Možná jsem ještě na něco zapomněl. Žádná sláva, ale na to moje blbnutí to stačí
reagovatNemůžu si stěžovat, ale když jedu někam napříč republikou a vidím obce kde maj 1, 2 i víc ploch a nebo jim tam hned teče řeka, tak trochu závidím. Ale včera jsem byl v Bratislavě, vypadá to že tam budu trávit nějakej čas, a možná se podle toho zařídím i rybářsky. Všiml jsem si, že tam teče jakási říčka, tak by to možná šlo
- Úterý 21. února 2012 ve 13:36 ® regulus reakce na …
-
Fryw> no myslím, že nejen Oslava a Jihlava, ale pokud vím, tak kolem dokola nejsou snad ani žádný stojáky, cosi je v Ivančicích nad soutokem vedle řeky, ale popravdě nevím jestli je to revír, nejblíž to máš pomalu na Dalas.
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 13:28 ® Fryw reakce na …
-
regulus> Já přespím u našich v Brně, to nebude problém. No, myslím, že dost možná přijde řada i na to koleno, klidně budu nenažranej
Ale oficialně jen ty žebra, at nemam velky voči.
p.s. Jsem v MO Oslavany, ale jinak ze Zbýšova, tomu městečku se bohužel jak Oslava tak Jihlava vyhnula
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 2:24 ® regulus reakce na …
-
Fryw> broďáky není potřeba, jeden nejmenovaný exot zez Plzně sice před pár lety vyhrožoval, že se vykoupe, ale když uviděl Švarcavu, tak to raděj vzdal.
Jinak potřebuješ sebou peníze a to ve výši kolik toho vypiješ a zbaštíš, odkaz na hospodu je v mým tučným příspěvku, jsou tam i ceny, jen ty kuřecí křídla je nějaký faux pas, protože tam mají stejnou cenu za půl kila i za kilo. Další věc kterou sebou potřebuješ je dobrá nálada, ale ta se asi zajistí sama. No a kdyby se ti nechtělo jet v noci zpátky do Oslavan, tak si vem spacák a není problém se zařadit mezi spinkalíky.
Mimochodem, to koleno je fakt luxusní a doma ho tak neuděláš, kdyby ses po..al, ale je dvouchlapový, teda pokud nejseš velikost XXXXXL.
reagovat - Pondělí 20. února 2012 ve 23:09 ® Fryw
-
Hmm, to koleno může být taky fajn, ale to si občas doma udělám. Ty žebra jsou svátek. A co si mám vzít na tu rybářskou výpravu? Broďáky nevlastním, nebudu tím nějak hendikepovaný?
reagovat - Pondělí 20. února 2012 ve 12:47 ® regulus reakce na …
-
vagi>tak se snaž …
reagovat - Pondělí 20. února 2012 v 9:44 ® vagi reakce na …
-
regulus> starobrno se dá. Urco lepší než dudak. A to neříkám často,že se neco dá krom našich plzeňských.
reagovatSe mnou je to zatím na vážkách.Ale bojuju do poslední chvile. treba to vyjde.
- Pondělí 20. února 2012 v 8:36 ® Robur
-
Regulova mapa má i písmneno I, které na prokliku není vidět
reagovat - Pondělí 20. února 2012 ve 3:37 ® regulus
-
Tak se nám pomalu začíná i tříbit jídelníček, asi to to bude ve znamení žeber, luxusní kolínko si asi dám jen já, aspoň neubude
no a jedny křidýlka. Jak se tak dívám, tak tatarák nikoho netáhne.
Taky vedení ještě asi ani nezaznamenalo, že se tu řeší žrádlo, protože to by si David určitě nenechal ujít, když má teď ty košile co se tak strašně srážejí.Ještě jedna poznámka, je mi jasný, že pro některý lidi není Starobrno úplně to nejlepší
, ale s tím se nedá nic udělat, kvůli nám asi nic jinýho nenarazí, ale snad to nebude až takovej problém.
Ještě pro ty co tu nikdy nebyli, mapa cesty k ubytovně, která je autem kapinku divočejší, hlavně ta poslední část, kdy se jede úzkou cestou mezi zahrádkama. Vyznačil jsem to od odbočky ze čtyřproudové silnice jeďte podle abecedy od A do I nebo lépe pokud před tím půjdete na veletrh, tak u stánku chytej někoho odchytíte, kdo vás buď zanaviguje nebo pojede s vámi.
reagovat
http://www.mapy.cz/s/36Vs - Pondělí 20. února 2012 v 0:46 ® ras2ta
-
tak mi si dáme jedno to ESKO
reagovat - Neděle 19. února 2012 ve 12:52 ® regulus
-
FOR ALL – no vidíte a už to zase vypadá trochu zajímavěji, ještě dva spinkalíci a ubytko je za pěkný kilo na osobu.
reagovat - Neděle 19. února 2012 ve 12:50 ® regulus
-
ras2ta> musím upgradovat původní odpověď. Je tam takovej nekuřáckej salonek, sice trochu bokem a popravdě nevím jestli to je čerstvý nebo jsem si toho v předchozích letech nefšimnul, nicméně pro tebe a hlavně maláča dobrá zpráva.
reagovat - Neděle 19. února 2012 v 11:29 ® Vydrýsek reakce na …
-
Zdar, po agendě proběhlé tady na jihu bych se rád připsal na seznam spinkalíků … (aspoň to nebudeš muset napsat). Nehledě na to, že bys mě mohl objednat žebra, považuju to ze svojí strany za tradiční pokrm. A s tím „pivem“ jsi mě nepotěšil, budu si muset zamluvit dostatečné množství kofoly.
reagovat - Sobota 18. února 2012 v 19:18 ® regulus
-
sethy> nenapíšu …
reagovat - Sobota 18. února 2012 v 15:01 ® džigit
-
kubas> no i když už ztratil ze své původní chuti,pořád patří mezi TOP
reagovat