Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 338.088 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 5. ledna 2010 v 16:22 ® cercer
-
no konečně slovo chlapa!!
reagovatTak já taky bééééééééééééé a espéčko…asi..
- Úterý 5. ledna 2010 v 16:18 ® vagi
-
robur: béééé a spinkalík a letos bez barevné hudby. Budu bumbat střídmě.
reagovatA stavím se pro ty lenochy v Mníšku a přivezu je, třeba i s dětma.
- Úterý 5. ledna 2010 v 15:38 ® Robur
-
cercere,asi kaká, když nezvedá
reagovat - Úterý 5. ledna 2010 v 15:26 ® cercer reakce na …
-
CeP> není!!CHCEŠ jen ten druhej termín,akorát to ještě nevíš!!!A zvedej laskavě telefony!
reagovat - Úterý 5. ledna 2010 ve 14:50 ® CeP
-
termin je mi asi burt
reagovat - Úterý 5. ledna 2010 ve 14:49 ® CeP
-
dyz nebude vagi furt rozsvecet, mohl bych aji spat..
reagovat - Úterý 5. ledna 2010 ve 14:48 ® sethy reakce na …
-
Robur> to je hodně
reagovat - Úterý 5. ledna 2010 ve 14:45 ® Robur
-
tož si to začnu značit, byť bude na spaní jen jeden ze dvou termínů, dle většího počtu přihlášených: pro A 20.3. sobota/ Sethy jen hospoda
pro B 26.3. pátek/ Rico i spaní
reagovat - Úterý 5. ledna 2010 ve 13:47 ® Rico
-
sukalik SPINKALIK v TERMINU B
reagovat - Úterý 5. ledna 2010 ve 13:44 ® cercer
-
CeP> nezapoměl,jen jsi ty neměl žádnou připomínku..tebe beru jako hotového..a nebéč..
reagovat - Úterý 5. ledna 2010 ve 12:01 ® Frk reakce na …
-
heslo JSEM PACKALÍK a neb, ze mě nic nevytáhneš
reagovat(jako obvykle)
- Úterý 5. ledna 2010 v 11:15 ® CeP reakce na …
-
Frk> hajzle
cercer1> pac si na mne zapomnel… buuu..beee.......
reagovat - Úterý 5. ledna 2010 v 10:46 ® Robur
-
ze Sethyho si vemte příklad
reagovat - Úterý 5. ledna 2010 v 10:34 ® sethy
-
přijdu se veselit v termín A:)
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 ve 22:44 ® Robur
-
ok, takže abycho to uzavřeli a asi to dám do záhlaví fóra: Hlasujeme teď a rozhodne se podle většiny: Nabízím dva termíny A/ 20. 3. sobota, takže ten kdo přežije večírek stihne v neděli první den veletrhu a nejvíc zboží
B/ 26.3. tradiční pátek, takže veletrh sice bude probranější, ale je možnost v pátek projít veletrh a pak se unavit nebo naopak jít na vletrh po bouřlivé noci.
přihlašujte se zde, a to formou přijdu se veselit v termín A či B, a ten kdo chce nocleh, tak ať to zdůrazní heslem JSEM SPINKALÍK
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 ve 22:30 ® cercer
-
hoj Frk a CeP
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 ve 22:29 ® cercer reakce na …
-
CeP> japato?
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 ve 22:29 ® Frk reakce na …
-
nee, jen jako vždycky
reagovat))))
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 22:17 ® sus1 reakce na …
-
CeP> Jak to??Budeš zase nemocnej bo co??
reagovatRobota??
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 22:16 ® CeP reakce na …
-
cercer1> a ja budu susit hubu.. fnuk…
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 ve 21:31 ® sus1 reakce na …
-
cercer1> Vagi taky pojede s popelnicí.
reagovatJestli teda…
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 21:24 ® cercer
-
Praha je jasná a Brno by být také mohlo,ale jen když bude sraz toho 26.3. ..a jak čtu v titulu fóra,je už dané..tak nevím,proč řešíte 20.3.Rico,stihne koncert,Sus přežije popelnici,Vagi pojede o den(dva) déle aby vše vyprchal a Frk to ještě promyslí…
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 v 18:00 ® Frk
-
Tak letos to vidím jen na Prahu. Za A je to blízko a za B, barevnou hudbu pouze o jedné barvě nemám rád (a dudáka)
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 v 15:58 ® sus1
-
Rico> Já si to nemylim, já to vim,dyt si mě vez,no vez – domů.
reagovat)) Se s tim nák crcáš,né??? V Plzni se to dělá jinak.Ty ještě nemáš razítko??
- Pondělí 4. ledna 2010 v 15:57 ® sus1
-
vagi> To snado vydržíš,protože nás regul vezme na Trenka
reagovat)Tě zaručuju,že budeš fit už ve 20.00Hodin.
)))a ráno tradááááá domů.
- Pondělí 4. ledna 2010 v 15:49 ® Rico
-
Sus1> heh proc is myslis ze to je popelnice? Dovezla te? Dovezla tak mlc. Ja pojedu ale nemuzu 20.tyho protoze to jsem v Praze na konciku…
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 v 15:42 ® vagi
-
Pánové, ve světle nových událostí to vidím, že do Brna pojedu jedině s někým, když cajti dávají fouknout při každé kontrole a nebo tam budu ještě dva dny navíc střízlivět
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 v 15:37 ® sus1
-
Rico> To nééééééé.
reagovat)raději s popelnicí,nějak to přežiju.
- Pondělí 4. ledna 2010 v 15:18 ® Rico reakce na …
-
sus1> haaaaa ja ti dam popelnici ty jeden prskale, je to muj peklo stroj, jezdi jak drak a dlouho jezdit bude. Muzes jet na kole jestli chces
reagovat)
- Neděle 3. ledna 2010 ve 14:24 ® sus1
-
Rico> Aspon máš na co vzpomínat.
reagovatP.S: Doufam,že už máš jiný auto?!!s tou popelnicí už s tebou nejedeme?!!!!!!!