Chytej.cz

Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude necteno

8.11.2009 | regulus | 338.088 zobrazení | 3.185 odpovědí

Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.

Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.

Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.

Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK

Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek

Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…

Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.

Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 5. ledna 2010 v 16:22 ® cercer
cercer

no konečně slovo chlapa!!:-) Tak já taky bééééééééééééé a espéčko…asi..

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 16:18 ® vagi
vagi

robur: béééé a spinkalík a letos bez barevné hudby. Budu bumbat střídmě. :-) A stavím se pro ty lenochy v Mníšku a přivezu je, třeba i s dětma.

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 15:38 ® Robur
Robur

cercere,asi kaká, když nezvedá:-D

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 15:26 ® cercer reakce na …
cercer

CeP> není!!CHCEŠ jen ten druhej termín,akorát to ještě nevíš!!!A zvedej laskavě telefony!

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 ve 14:50 ® CeP
CeP

termin je mi asi burt

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 ve 14:49 ® CeP
CeP

dyz nebude vagi furt rozsvecet, mohl bych aji spat..

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 ve 14:48 ® sethy reakce na …
sethy

Robur> to je hodně:-D

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 ve 14:45 ® Robur
Robur

tož si to začnu značit, byť bude na spaní jen jeden ze dvou termínů, dle většího počtu přihlášených: pro A 20.3. sobota/ Sethy jen hospoda

pro B 26.3. pátek/ Rico i spaní

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 ve 13:47 ® Rico
Rico

sukalik SPINKALIK v TERMINU B

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 ve 13:44 ® cercer
cercer

CeP> nezapoměl,jen jsi ty neměl žádnou připomínku..tebe beru jako hotového..a nebéč..

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 ve 12:01 ® Frk reakce na …
Frk

heslo JSEM PACKALÍK a neb, ze mě nic nevytáhneš :-)) (jako obvykle)

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 11:15 ® CeP reakce na …
CeP

Frk> hajzle

cercer1> pac si na mne zapomnel… buuu..beee.......

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 10:46 ® Robur
Robur

ze Sethyho si vemte příklad:-)

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 10:34 ® sethy
sethy

přijdu se veselit v termín A:)

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 ve 22:44 ® Robur
Robur

ok, takže abycho to uzavřeli a asi to dám do záhlaví fóra: Hlasujeme teď a rozhodne se podle většiny: Nabízím dva termíny A/ 20. 3. sobota, takže ten kdo přežije večírek stihne v neděli první den veletrhu a nejvíc zboží

B/ 26.3. tradiční pátek, takže veletrh sice bude probranější, ale je možnost v pátek projít veletrh a pak se unavit nebo naopak jít na vletrh po bouřlivé noci.

přihlašujte se zde, a to formou přijdu se veselit v termín A či B, a ten kdo chce nocleh, tak ať to zdůrazní heslem JSEM SPINKALÍK:-)

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 ve 22:30 ® cercer
cercer

hoj Frk a CeP

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 ve 22:29 ® cercer reakce na …
cercer

CeP> japato?

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 ve 22:29 ® Frk reakce na …
Frk

nee, jen jako vždycky :-)) ))))

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 ve 22:17 ® sus1 reakce na …

CeP> Jak to??Budeš zase nemocnej bo co??:-) Robota??

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 ve 22:16 ® CeP reakce na …
CeP

cercer1> a ja budu susit hubu.. fnuk…

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 ve 21:31 ® sus1 reakce na …

cercer1> Vagi taky pojede s popelnicí.:-)) Jestli teda…:-))

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 ve 21:24 ® cercer
cercer

Praha je jasná a Brno by být také mohlo,ale jen když bude sraz toho 26.3. ..a jak čtu v titulu fóra,je už dané..tak nevím,proč řešíte 20.3.Rico,stihne koncert,Sus přežije popelnici,Vagi pojede o den(dva) déle aby vše vyprchal a Frk to ještě promyslí…

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 v 18:00 ® Frk
Frk

Tak letos to vidím jen na Prahu. Za A je to blízko a za B, barevnou hudbu pouze o jedné barvě nemám rád (a dudáka)

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 v 15:58 ® sus1

Rico> Já si to nemylim, já to vim,dyt si mě vez,no vez – domů.:-)) )) Se s tim nák crcáš,né??? V Plzni se to dělá jinak.Ty ještě nemáš razítko??:-))

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 v 15:57 ® sus1

vagi> To snado vydržíš,protože nás regul vezme na Trenka:-)) )Tě zaručuju,že budeš fit už ve 20.00Hodin.:-)) )))a ráno tradááááá domů.

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 v 15:49 ® Rico
Rico

Sus1> heh proc is myslis ze to je popelnice? Dovezla te? Dovezla tak mlc. Ja pojedu ale nemuzu 20.tyho protoze to jsem v Praze na konciku…

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 v 15:42 ® vagi
vagi

Pánové, ve světle nových událostí to vidím, že do Brna pojedu jedině s někým, když cajti dávají fouknout při každé kontrole a nebo tam budu ještě dva dny navíc střízlivět :-((

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 v 15:37 ® sus1

Rico> To nééééééé.:-)) )raději s popelnicí,nějak to přežiju.

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 v 15:18 ® Rico reakce na …
Rico

sus1> haaaaa ja ti dam popelnici ty jeden prskale, je to muj peklo stroj, jezdi jak drak a dlouho jezdit bude. Muzes jet na kole jestli chces :-)) )

reagovat
Neděle 3. ledna 2010 ve 14:24 ® sus1

Rico> Aspon máš na co vzpomínat.:-) P.S: Doufam,že už máš jiný auto?!!s tou popelnicí už s tebou nejedeme?!!!!!!!:-))

reagovat