Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 338.889 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 27. března 2010 v 15:35 ® Mary
-
Hlásím příjezd, s dvěma zastávkami 1. u ONO 2. u globusu, 14.28 hod. jsme doma
Též poděkování Roburkovi za ubytování, jen ten vzduch trochu hustý.
reagovat - Sobota 27. března 2010 ve 14:38 ® spike reakce na …
-
džigit> i já děkuju. Idu to dospat, 3,5hodiny spánku mě nestačí:)
reagovat - Sobota 27. března 2010 ve 14:32 ® džigit reakce na …
-
spike> a já ještě v Brně,domů až zítra.Všem díky za příjené posezení a pro mně i spousta nových a zajímavých informací
reagovat - Sobota 27. března 2010 ve 14:26 ® spike
-
Tak hlásím úspěšný návrat z Brna, teď idu spat
reagovat - Sobota 27. března 2010 v 11:00 ® FOR FISHING
-
Přátelé, díky za prima sraz, hospůdka byla super. Pro mne a Ivoše škoda, že jsme nemohli konzumovat zmiňované destiláty, byli bychom ještě chytřejší. Takže nezbývá než se těšit na sraz letní, já už jsem se objednal na kurz opékání selete, tedy budu vědět jak na to…
reagovat))
- Sobota 27. března 2010 ve 3:49 ® vagi
-
A zvláštní poděkování patří susovi za jeho tequily za 35,– a půllitrové kapačky.
reagovat - Sobota 27. března 2010 ve 3:41 ® vagi
-
Tak smraďoši, kdo už spí, ať spituje svědomí…
Správný veletržní sraz končí až k ránu. Takže zdravíme ostatní slabší jedince, kteří nevydrželi, z přilehlé ubykace.
Prutose, Vydrýska, Koudyho a jeho bráchu
reagovata Regula pozdravují a děkují za výdrž zbylí účastníci zájezdu Vagi, Frk, Cercer, Spike, Džigit, Jezu spící, Cep spící.
- Pátek 26. března 2010 v 11:44 ® CeP
-
tak my jsme na 30km, mary s vagim to maji tak 90 do brna.
reagovat - Pátek 26. března 2010 v 11:09 ® spike
-
Já sedím doma a za půl hodinky vyrážím na vlak:)
reagovat - Pátek 26. března 2010 v 11:07 ® CeP
-
aktualni hlaseni. mary s vagim byli pred pulhodinkou na barrandovskym moste, takze je cekala jizni spojka. frk jede pro mne do nusli a prave stoji ve fronte pred jiraskovo mostem.
reagovat - Pátek 26. března 2010 v 10:17 ® Robur
-
tak už vím, že kolem 15:00 – 15:30 budu přebírat klíče, takže bych byl rád, když si na tuto dobu někdo načasuje příchod. Případně bych je nechal v Hliday nebo tam napíšu vzkaz, kdy a kde. Myslím, že čas už je na pohodu.
reagovat - Pátek 26. března 2010 v 9:49 ® spike reakce na …
-
sus1> to je škoda
reagovat - Pátek 26. března 2010 v 8:08 ® Robur
-
Cepe, víš co vůbec cheš?, nejsem žádný Mičurin, ale řekl bych, že je golden delicius nebo idareD, ale jestli chceš snídat, tak to se vám asi nebude líbit v 8:00 stavéme v sobotu mantinely, takže budíšek bude cca v 6:30
reagovat - Pátek 26. března 2010 v 8:05 ® sus1
-
Nastupuju dnes do nemocnice na ortopedii se zánětem šlach a žil na levé noze.Podrobnosti kluci vědí,nebudu to tady zbytečně rozebírat.
Tak at neuděláte v Holiday ostudu a se správcem at to v sobotu nesekne,až tam uvidí tu spoušt.
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 23:57 ® cercer reakce na …
-
Robur> moc to šponuješ:1)pes vyvenčí tebe,2)na turnaj se nesejdete,3)diplomy nepotřebuješ-viz za2),4)míčky si kup,protože kdo si hraje nezlobí,5) a to jedůležité!!!GUMY NEMĚŇ- nešetři a KUP nové!!Vždy použij a kup nové!!nebo se ti to vymstí..no a 6) za ty chudáky..to budeš mít drahý!! Doufám,že máš v tuhle chvíli noční můru.
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 23:49 ® cercer reakce na …
-
CeP>
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 23:10 ® spike reakce na …
-
CeP>
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 23:08 ® CeP
-
tak moment. ja bych rek, ze dyz je Robur jednou velitel zajezdu. tak by se snad mel postarat i o snidani. no ne? no a v tom momente ja bych si prosil dva tousty z tmaveho peciva, merunkovy dzem, mekky tvaroh a syrovatkovy napoj. kdyby to neslo, spokojim se s ovesnejma vlockama, rozinkama a odtucnenym mlekem. k tomu jedno jablko, nejlepe golden idaret. Robure, kamarade, mas to zapsany?
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 23:05 ® sethy reakce na …
-
Tomik> Rači dělěj protokol
reagovatbtw, ja dorazil teprv ted dom
Jinak dnes na veletrhu celkem sranda, ze
- Čtvrtek 25. března 2010 ve 22:55 ® spike reakce na …
-
Robur> dobrou
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 22:54 ® Robur
-
nějak to dopadne, zítra jdu pocvičt se psem, doplnit dresy na turnaj, koupit míčky, diplomy, vyměnit gumy, zajít na vletrh a ubytovat nějaký chudáky,takže dobru noc
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 22:54 ® spike
-
Co řešíte raní občerstvení? akorát nad tím dumám, jsem jedlík:) i když moje postava o tom nevykazuje
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 22:50 ® vagi reakce na …
-
Robur> domluvíme se zejtra
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 22:49 ® Robur
-
Vagi, maso normál, levno tam moc není, ale špekáčky ma výborné a zkus klobásu k opékání + jundorvský nebo zábrdovický chleba. Obdobně, když pojedete k ubytovně a zahnete pak vpravo, tedy potom když přejedete most přes řeku, tak je tam nákupní středisko po levé straně
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 22:19 ® vagi reakce na …
-
spike> jj, já to komentovat nebudu, on to vysvětlí určitě sám
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 22:08 ® Tomik
-
Novinka, do hospůdky se přijde podívat asi ai jarryn21..:)
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 22:00 ® spike reakce na …
-
vagi> co? to jako fakt?
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 21:50 ® vagi reakce na …
-
Robur> Hlavně aby ti zítra fungoval telefon. Ten řezník je gůůůt? Chodíš tam?
Mary: Globus otevírá až v 9.00
Jo a sus nejede.
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 21:24 ® spike reakce na …
-
Robur>
reagovato.k takže se před srazem v hospodě stavím na chaťe vyložit věci
doufám že tam teda někdo bude:)
- Čtvrtek 25. března 2010 ve 21:13 ® Robur
-
nemohu se dovolat správci, ale předpokládám, že někdo, kdo dojede kolem 16 – 17:00 tak mne najde v ubytovně či areálu nebo zavolá a já mu řeknu, kde jsou klíče ......řekal je hluboká a studna je tam taky
reagovatnebo na vás bude správce čekat. Zítra dopoledne jdu ještě na BVV