Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 338.033 zobrazení | 3.185 odpovědíVzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:36 ® sus1
-
Jedna veletržní.
Ten s tim batohem asi krade a vagi ho viděl,hned na něj de.
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 v 19:42 ® sus1 reakce na …
-
sethy> Jo,vedle je ubytovna.
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 v 19:41 ® sus1 reakce na …
-
Prutos> Dovolená.
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 v 19:31 ® Prutos
-
Já jsem taky pro sobotu. Nedovedu si představit jít po nedělním dýchánku s kamarády v pomdělí do fochy.
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 v 18:15 ® sethy
-
Klidne sobota, klidne nedele:) kdyz uz jsem si po tech 4 letech v Brne nasel i privat tak je mi to uuuplne jedno:)
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 v 18:01 ® cercer
-
?
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 v 17:50 ® Robur
-
a karavan?
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 v 17:49 ® Robur
-
a co jejich tágo?
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 v 16:46 ® cercer reakce na …
-
Robur> naposled tam spalo jen 5 lidí??A to byl Sus a Vagi za dva!!!Hoši hoši…jde to tam u vás,na moravě,z kopce…no,abych to tam u vás trochu zase pozvedl,jsem pro úterý!..a třeba za 250!!
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 12:39 ® sus1
-
Tak jestli bude sestava jako letos,tak jedu.
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 12:35 ® regulus reakce na …
-
tomashr> já to vůbec nesleduju, jak jsem psal byl to štengr. Zcela určitě tam nějakej konkurenční boj bude, ale do toho já vůbec nevidím. Ona výstavařina poměrně dost upadá, je to drahej špás a dost firem na to začíná kašlat.
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 12:31 ® tomashr reakce na …
-
regulus> Ne, myslel jsem Modely Brno – tam BVV asi před třemi lety zahájilo velký nápor na pražské ModelHobby, ale letos už to zrušili úplně. Případů bude asi víc, ale píšu jen o tom, co znám.
Jinak osobně pražské výstaviště PVA nesnáším taky, důvody by byly na dlouho (zažil jsem je jak jako návštěvník, tak i jako vystavovatel), nicméně objektivně se v poslední době některé věci zlepšily, třeba v souvislosti s prodloužením metra do Letňan. Proto si myslím, že pokud se organizátorům For Fishing podaří dodržet dosud avizované vystavovatele, tak by mohli dosáhnout dost značného úspěchu a velmi zvednout konkurenci v tomto oboru výstav – a jak jsem psal, pro nás návštěvníky by to bylo dobře.
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 12:21 ® regulus reakce na …
-
tomashr> jednak to byl trochu štengr, je mi šuma fuck kolik a jakejch veletrhů je v Práglu. To, že z pražskejch veletrhů nejsou vystavovatelé moc nadšený jsem si nevycucal z prstu, znám pár lidí, co staví veletrhy po celý Evropě a tohle jsem slyšel od nich, řeklo mi to několik lidí zcela nezávisle na sobě, jak moc je to pravda netuším.
Pokud tím jedním veletrhem myslíš Autosalon, tak to byl požadavek vystavovatelů, protože s tím prvním v Praze nebyli absolutně spokojení, pak se to střídalo, jednou Brno, podruhý Praha, současnej stav nevím a vůbec mě to nezajímá.S tím, že termín od neděle do čtvrtka musel vymyslet totální magor absolutně souhlasím.
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 v 11:43 ® vagi
-
Jsem pro sobotu. I za 200,–
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 v 11:22 ® Robur
-
jde o to, že tam spalo jen 5 lidí a dostal 500 a pak vykřikoval, že se mu to nevyplatí, že potřebje dostat aspoň 1000 a zase musím uznat, že jsem mu hlásil asi 12 lidí, takže letos 100 osoba ale v případě 5 spinkalíků to máte za 200, halt je nová doba
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 v 9:30 ® sus1
-
regulus> Já bych třeba, jet v neděli,veletrh,večer trenka a v pondělí jet domů.Ale??to už je den dovolený pro někoho.Ta ubytovna:Robur řikal,že pán byl nějakej nevrlej,posledně. Jet v neděli po dálnici domů bude katastrofa.
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 v 9:20 ® tomashr reakce na …
-
regulus> Ad veletrhy Praha/Brno – určitě je BVV o řád renomovanější, nicméně vím minimálně o jednom veletrhu, kde se Brno snažilo jít Praze po krku a skončilo. A s tou rybařinou to může (ale nemusí) být podobné – jsem docela přesvědčen, že ten lednový termín nového For Fishing je výtečný nápad, naproti tomu ten brněnský termín od neděle do čtvrtka musel vymyslet totální magor. Myslím si, že ten příští rok bude z hlediska výstav docela zajímavý, organizátoři se asi budou muset dost snažit, aby lépe uspěli právě oni – pro nás „návštěvníky“ to může být jen dobře
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 v 9:04 ® sus1 reakce na …
-
vagi> A Trenka by sis nedal?????
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 v 9:03 ® sus1
-
Robur> V pátek sem byl ve Strkanicích,zašel jsem do obchodu, jak jsem ho uviděl,tak první co bylo,vzpoměl jsem si na sraz Brno,ale fakt,to nekecam.
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 v 8:59 ® sus1
-
cercer1> No nekřič, ještě nevíš jestli vůbec někam pojedou,páprdové.
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2009 v 0:39 ® regulus reakce na …
-
vagi> Veletrhy v Práglu nikdy za moc nestály, oni to prostě neumí a je mi šuma fuck, kolik si pražáci udělají veletrhů a jakejch. Vycházím z tradice veletržního srazu při příležitosti rybářskýho veletrhu na jediným kloudným výstavišti v republice, fakt jestli bude či nebude veletržní sraz neovlivním, no a to jestli by mi to bylo či nebylo líto, se teprve uvidí. Otázka fóra zněla kdy chcete (pokud vůbec chcete) veletržní sraz udělat. Proto bych prosil jen návrhy případně vyjádření, kdy by vám to vyhovovalo. My s Roburem si můžeme na luxusní koleno či žebírka zajít kdykoliv se nám zamane, on to má přes ulicu a já pár zastávek šalinó.
reagovat - Neděle 8. listopadu 2009 ve 23:45 ® vagi
-
Na tom obrázku jsou moje žebrááá
Myslím, že ta sobota je dobrý nápad. Po dvou pražských výstavách těžko někdo přijede v týdnu na otočku z daleka a dva dny dovča… nic moc. Mně osobně je to jedno, já se za váma, vy kluci moravácký, stejně přijedu podívat. Ale budu podporovat tu sobotu. Až se mi nechce věřit, že jste to takhle hezky vymysleli sami.
)
Ale, prosím, už žádný Dudák.
reagovat - Neděle 8. listopadu 2009 ve 21:57 ® cercer reakce na …
-
sus1> to je dost,že ty kluky Brňácký taky letos někam vyvezou!!
reagovat - Neděle 8. listopadu 2009 ve 20:22 ® Robur
-
ale v Praze nedostaneš Dudáka
reagovat - Neděle 8. listopadu 2009 v 19:59 ® sus1
-
To je zase jako s těma Jestřabkama,je to daleko.Budou v Praze dvě výstavky,to stačí.
reagovat - Neděle 8. listopadu 2009 v 18:44 ® regulus reakce na …
-
Robur> Taky mě to nejde, standartní příkazy mi ( [url][/url] ) nefungujou, vznesu dotaz.
reagovat - Neděle 8. listopadu 2009 v 18:31 ® Robur
-
kurnik, co dělám blbě, že se tam neukládá proklikáváací odkaz? Můžeš to opravit, dík.
reagovat - Neděle 8. listopadu 2009 v 18:23 ® regulus reakce na …
-
Robur> samozřejmě že mi to nevadí, konec konců jak se dohodne termín, tak bych info o ubytování a občerstvovně doplnil v celým znění.
reagovat - Neděle 8. listopadu 2009 v 18:18 ® Robur
-
Reguel, s dovolením jsem mírně upravil zadání fóra,doufám, že to nevadí.
reagovat - Neděle 8. listopadu 2009 v 18:17 ® regulus
-
osprey> no aspoń se konečně podíváš do Brna na veletrh
reagovatnicméně to na věci nic nemění, je třeba s dostatečným předstihem dohodnout který termín bude pro většinu zúčastněných nejlepší, HaDovi a tomu jednomu člověku navíc to stejně jako nám bude jedno který den to bude.