Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 338.879 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 25. března 2010 ve 20:39 ® spike
-
Budete někdo na té ubytovně už před srazem v hospodě?
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 20:38 ® cercer reakce na …
-
Robur> budeš se motat někde kol ubytovny přes den??
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 20:35 ® cercer
-
CeP> je mi to jasný
reagovatRobur: v tý večerce už kdysi byl…tuším..
- Čtvrtek 25. března 2010 ve 20:16 ® Mary
-
vagi: kup si 2× sekanou v globusu a máš to. Kup si sekanou u řezníka a housku u pekaře a máš to za 14 kč. Když koupíš sekanou v housce máš to za 25 Kč. No, a lahváče koupíš všade.
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 19:24 ® spike
-
Tak zítra musím jet v 10:53(12:33 v Brně), dřív to nestihnu:)
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 19:16 ® Robur
-
Vagi, kousek od ubytovny je koloniál co má nonstop, ptej se Večerka Gabi případn ěobchod u zverimexu, ale nic moc zásobování. řezník má ráno od 8:00
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 17:03 ® CeP
-
cercer1> jak tady ctu o ty navigacce, hned je mne jasny ze jsem fcera neco zapomnel. :-
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 15:17 ® cercer
-
…a než najdu se svou starou navigačkou a mapami první republiky ten pajz holidej,bude taky možná šero…a budu mít žíííííížeň!!
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 15:13 ® cercer
-
regulus> tos mluvil o tom že nevědi co pijou doufám vo pražákách!!
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 11:21 ® Frk reakce na …
-
akce Pegas profláknuta
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 0:03 ® sus1
-
Mary> Slabé slovo.
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 0:01 ® Mary reakce na …
-
sus1> Jo? Tak to je hlava mapa.
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 23:46 ® sus1
-
Mary> Kdy jede to Pendolíno????!!
Já myslim,že vagi ještě něco během zítřka vymyslí.
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 23:36 ® Mary
-
regulus> i tak to bývá.
sus: Abych ty gumy nemusela přezouvat já. Zrovna dneska jsem píchla.
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 23:00 ® sus1
-
regulus> No já du??!!Jestli teda zase vagimu do toho nepříde ještě přezouvání gum , v pátek ráno,protože to ještě neví.
Edit Tulamorka: Nepsal jsem ,at ji objedná x litrů,psal jsem,že ji mají drahou a to dost oproti nám,tady v okolí.Jak bylo napsáno,stačit bude akční cena,protože v Brně stejně ví how…co to je,tak bude stačit,co tam je.
reagovatUž vidim vagiho,20 piv 12tky,hmmmmmm.
- Středa 24. března 2010 ve 22:57 ® regulus
-
Robur kurňa neblbni, dyť to dopadne jak dycky, předobjednávat kořalku je pitomost. Každej má velký voči a nakonec skutek utek, mají hubu na výčepní lihovinu a vymejšlí Tequilu, finále bude takový, že vypijou pár škopků, budou country, možná a to opravdu jen možná do toho zazdí nějakýho panáka a bude jim úplně jedno jakýho, protože nepoznají rum od vodky, ba i technickej benzín by klidně vypili a nepřipadlo by jim to divný. Další věcí je to, kolik lidí z těch přihlášenejch ve skutečnosti dojede. Jak sis asi fšimnul, už to řídne, někdo nepřijede jen tak, druhej se na něco vymluví.
For pár kamarádů, akce Pegas bude nebo se na to mám vysrat???
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 22:51 ® Mary
-
IV.TO.ŠIRDA> Sem se těšila, že nás bude víc.
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 22:47 ® sus1
-
vagi> To je fakt,bude stačit, jak píše cercer,když udělá akční ceny(kořky) a bude to f pořádku.Za to
reagovatale díky.
- Středa 24. března 2010 ve 22:46 ® regulus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> no jasný tem výlov přišel ze dne na den …
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 22:33 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Robur> omlouvám sebe i svůj tým,že z důvodu výlovu násadových ryb ve čtvrtek a pátek se nemůžeme zúčastnit výstavy a tím i návštěvy v rest.Holiday.Výstavu jsme proto navštívili už dnes,manželům Havlíčkovým jsem se už omluvila osobně,tak se nezlob, ať vám
reagovatchutná u plodné diskuse a snad někdy příště…
- Středa 24. března 2010 ve 22:07 ® vagi reakce na …
-
Robur> No paráda, zamlouvám si 10 litrů z té 50ti litrové Plzničky
Robure, jestli ti můžu přátelsky poradit, nepouštěj se do slibů hospodskému, že vypijeme tolik a tolik tvrdého, aby něco přiobjednal. Nedopadá to dobře a blbě koukat bude na tebe, až se to nevypije.
reagovat - Středa 24. března 2010 v 19:09 ® cercer reakce na …
-
Robur> ty ceny by měli na naše srazy celkově zAKČNIT
reagovat - Středa 24. března 2010 v 17:46 ® Jak.novi reakce na …
-
Robur> Nejen v Brně, ale i v Plzni.
reagovat - Středa 24. března 2010 v 15:47 ® Robur
-
tak jsem volal do Holidaye, celý hlavní sál máme pro sebe, v přilehlém bude cca 8 lidí, kteří snad odejdou dřív. Dostaneme dudáka, starobrno a 12 Plzeň 50 litrů, tak by se ta měla vypít přednostně. Dál bude matroš na pár tataráků, kolena a žebra neomezeně a ještě jsem si napřál nějakou lepší cenu na panáka Tequily. Borec řekl, že se zamyslí, ale zároveň se ptal, kolik toho padne, protože by se nerad přezásobil, tak jsem navrhl, že by 3 láhve byli akční a dál se uvidí. Což považuji za rozumné, každému chutná něco jiného a zavděčit se všem nejde.
reagovat - Středa 24. března 2010 v 10:15 ® Robur
-
sorry, já tu chybu kopíruje, ale chápu, že mne posíláš do dža /aspoň v Brně se to bčas říká
reagovat/
- Středa 24. března 2010 v 10:05 ® vagi
-
HaD> no super, těším se
reagovatRobur: pokud otevřou zahr. altán, tak to fakt hrozí nějakou akcí ala napichování čuníka
- Středa 24. března 2010 v 9:56 ® džigit reakce na …
-
Robur> znovu říkám,jsem džigit.Na „jiga“ jsem trochu přerostl :-/
reagovat - Středa 24. března 2010 v 9:21 ® sus1 reakce na …
-
Robur> No počkej,zatim nevíme, jak se dostanem,tak nic neuzavírej.
reagovat - Středa 24. března 2010 v 9:21 ® sus1
-
Robur> …a přímotop na záda.
reagovatdle předpovědi počasí.
- Středa 24. března 2010 v 9:20 ® Robur
-
tak asi jedna z poseldních aktualizací, jen jsem to překopíroval, ale kdyby se tam někdo nenašel, tak pište
definitivně je sraz 26. 3. 2010 pátek spinkalíci Rico, Vagi, Cercer, Sus, Cep, Radik, Kamaradicek,Spike, Frk +1, Mary /ta s pečenáčema/ +1 a jen do hospody: Robur, Mlaskin, Prutos, Vydrýsek, Regulus, Tomucha a asi Sethy, Tomík, Koudy + Koudlega, Frenki, Soldán +1, džigit +1
mně vychází 12 spáčů + 15 jen hospoda, tedy cca 28 kousků + Do hospody tuším dojde zase ještě asi 10 – 15 lidí přímo z veltrhu, tradičně Had, Tomáš Rozsypal, nějací obchodníci Lavexu /Láďa Vydra a prodavači, Osprey, Hadová a tak.
reagovat
reagovat