Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 338.807 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 18. března 2010 v 9:05 ® Robur
-
vždycky si říkám, že ty betle spočítám, no zatím jsem je počítal před rokem a už nevím, kolim mne vyšlo. Je pravda, že jsem říkal majiteli, že přijede i vrána, tak esivá nepočítal i ptačí budky…
reagovat - Čtvrtek 18. března 2010 ve 2:07 ® cercer
-
Frk> hele,kdybychom dělali nějakej ten dopolední piknik…nakrmíme i potřebný-jako tenkrát??
reagovat - Čtvrtek 18. března 2010 ve 2:04 ® cercer
-
Robur> říkáš 15 lůžek?
reagovat - Čtvrtek 18. března 2010 v 1:11 ® cercer reakce na …
-
Frk> naložíte plnou polní?? zrobíme dopolední piknik? Mám naložit cercerovi slanečky??
CeP> hele,jesli spíš vedle mě,tak tu hygienu ústní VYŹADUJI i před spaním!!
reagovat - Čtvrtek 18. března 2010 v 1:06 ® cercer reakce na …
-
Frk> copak ven…vono se jde přes ty kachlíky i na hajzlíky! kurňa..sem to ale střevo básnický,co??
reagovat - Čtvrtek 18. března 2010 v 0:20 ® CeP reakce na …
-
jo joo.. hygiena dutiny ustni musi bejt
reagovat - Středa 17. března 2010 ve 20:01 ® spike reakce na …
-
Frk> nevím, ale každopádně den před odjezdem to dám vychladit:)
reagovat - Středa 17. března 2010 ve 20:00 ® Frk
-
spajku, tos ani nemusel připomínat. To je přímo vlastenecká povinnost. Čím by si si chtěl ráno čistit dutinu ústní,he?
reagovatZeptej se Cepa A propó, bude letos zase ziraso na grilíku?
- Středa 17. března 2010 v 19:56 ® Frk
-
Já bych to viděl tak. Uvést pár vybraných dobrovolníků do stavu, kdy nebudou moci ztéci ty příkré schody k nebi a nechat je v klidu dožít na té kachlové podlaze, které nebudou moci ani ublížit. Ps. Jen abychom se ráno přes ně suchou nožkou dostali ven.
reagovat:-/:-
- Středa 17. března 2010 v 9:16 ® Robur
-
to je fér, postýlky se zabukují dle přijítí přihlášky, ale teď jsem volal na klubovnu a údajně je tam 15 lůžek a nějaké karimatky v koutě na půjčení jsou též.
reagovat - Středa 17. března 2010 v 7:21 ® sus1 reakce na …
-
vagi> Nooo,aby správec z toho nebyl nasrač…y.
reagovatPosledně nás tam bylo 5 a byl z toho chudák rozhozenej,dle Roburovo výpovědi.
- Středa 17. března 2010 v 7:19 ® sus1 reakce na …
-
cercer1> Souhlasim,celou dobu tady o to usiluju.
reagovat - Středa 17. března 2010 v 1:19 ® cercer
-
no,koneckonců můžeme využít vyhlášené pohostinnosti bodrých Brňáků a přespíme u Robura
reagovat - Středa 17. března 2010 v 1:17 ® cercer reakce na …
-
CeP> opovaž se!!!
reagovat - Středa 17. března 2010 v 0:48 ® CeP reakce na …
-
ja si taky hlavu nelamu. jestli se i povede usnout jako prvnimu, tak tam zarucene spim sam.
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 23:36 ® vagi
-
se zbytečně bojíte… vždyť s karimámou a spacákem se tam vyspí lidí… a správec bude mít aspoň kšeft.
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 23:29 ® cercer reakce na …
-
Robur> hochu.. pozdě vyhlašuješ stop stav-ale měli by se zabírat postele dle postupnosti přihlašování se…v tom případě mám kde spát v poho,ne?
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 22:29 ® Robur
-
Lubo, já bych na to nespoléhal
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 22:26 ® Mary
-
spike> v tomto případě se nemusím bát,že nebudu mít postel
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 22:25 ® Robur
-
proberte fotky z noclehárny, kolik je tam vlastně míst. Raději kdo jede autem, tak by mohl myslet na karimatky. Vyhlašuji stopstav na spinkalíky. Rico je asi death, že?
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 22:25 ® sus1
-
Robur> Tak mu něco přinesu z hospody,třeba kosti od kolene,co po tobě zbydou.
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 22:23 ® Mary reakce na …
-
spike> ne, vezmi si roušku
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 22:23 ® Robur
-
pro jistotu nedám Lexovi nažrat
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 22:21 ® sus1 reakce na …
-
cercer1> Na vycházku k Roburovi.
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 22:20 ® cercer reakce na …
-
sus1> ty rači nikam na noční vycházku nechoď-víš,jak to dopadlo posledně!!
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 22:17 ® LuboO
-
da sa na vystave platit aj eurami? alebo musim zamenit ceske grose?
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 22:14 ® sus1 reakce na …
-
vagi> Helé???letos deme zase Trenka,tak se připrav.
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 22:08 ® sus1
-
vagi> Jo, jo, furt budu kupovat nové spacáky,takhle už sem o dva přišel.
reagovatLetos si ho k sobě přivážu,abych zase o něj nepřišel.
Robur bydlí vedle,asi mu něco vyvedem.:o)))Možná pudu večer na procházku.
- Úterý 16. března 2010 ve 21:47 ® vagi
-
sus1> dokoupíš spacáky a můžeš spát i na zemi.
reagovatNebo si v Brně koupíš nové rybářské lehátko a můžeš spát kdekoli.
- Úterý 16. března 2010 ve 20:16 ® spike
-
sus1> není problém doma říct a vzít půlčíka nějaké dobré:)
reagovat