Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 338.807 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 16. března 2010 ve 20:14 ® sus1 reakce na …
-
spike> Stačí dlouhej peníz na kořalku.
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 20:09 ® spike
-
sus1>
reagovat. No už se nám to blíží a čím blíž to je tím víc se těším. Akorát jsem začal v noci kašlat a tak léčím jak to ide abych byl do srazu fit. A aj mám vzít půlčíka když jsem nový?
- Úterý 16. března 2010 ve 20:08 ® sus1 reakce na …
-
spike> Naštěstí Robur bydlí kousek vedle, tak se nakydnem k němu,on má nocleh na starost.
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 20:05 ® spike reakce na …
-
sus1> no jo ale postele se budou rozdělovat způsobem starší má přednost
reagovattak jsem zvědavý kolik jich tam je
- Úterý 16. března 2010 ve 20:02 ® sus1 reakce na …
-
spike> To jo,ale s tim právě ležíš na tej posteli.
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 20:00 ® spike reakce na …
-
sus1> proto se berou spacáky
reagovat - Úterý 16. března 2010 v 19:58 ® sus1 reakce na …
-
Frk> Já si myslim,že tam ani 12 postelí neni a to je 12 lidí na spaní.
Robure,měl bys to zjistit přesně,at tam potom neni nějakej zmatek se spaním.
reagovat - Úterý 16. března 2010 v 17:01 ® džigit reakce na …
-
cercer1> tady musí být člověk fakt furt ve střehu
reagovatnic není přehlídnuto a prominuto
- Úterý 16. března 2010 v 16:50 ® cercer reakce na …
-
džigit> na cokoliv??hm,nechci tě podceňovat ale…na TOHLE ale asi ne!!
reagovat - Úterý 16. března 2010 v 16:46 ® Frk reakce na …
-
Co ti slíbil správce za bakšiš, že se tak snažíš. Vždyť se tam ani nevejdeme.
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 13:57 ® džigit reakce na …
-
Robur> zatím jen hospoda-pokud to nevadí.Chceme spát v Bystrcu,ale kamarád je nedávno ovdovělý,tak nevím.My sme zvyklí z čundru na cokoliv
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 13:35 ® Robur
-
spaní ? nebo jen hospoda?
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 13:25 ® džigit
-
Robur> džigit+1,na jiga apod. jsem poměrně prostorově narostl
reagovat - Úterý 16. března 2010 v 11:09 ® Robur
-
tak asi jedna z poseldních aktualizací, jen jsem to překopíroval, ale kdyby se tam někdo nenašel, tak pište
definitivně je sraz 26. 3. 2010 pátek spinkalíci Rico, Vagi, Cercer, Sus, Cep, Radik, Kamaradicek,Spike, Frk +1, Mary /ta s pečenáčema/ +1 a jen do hospody: Robur, Mlaskin, Prutos, Vydrýsek, Regulus, Tomucha a asi Sethy, Tomík, Koudy + Koudlega, Iv.To.Sirda + 2, Frenki
mně vychází 12 spáčů + 14 jen hospoda, tedy cca 26 kousků + ještě něco někde psal Jigit, či jak se ten nick píše. Do hospody tuším dojde zase ještě asi 10 – 15 lidí přímo z veltrhu, tradičně Had, Tomáš Rozsypal, nějací obchodníci a prodavači, Osprey, Hadová a tak.
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 16:37 ® spike
-
HaD> a těch lidí:) to bude pořádný zápřah na hlasivky:). To znám taky, akorát já ho ztrácím už po 5 hodinách:)
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 0:28 ® HaD
-
Uteklo mi něco?
reagovat) Jsem zvědavej, jak na tom budu fyzicky a hlasově, když začínámu už tuto neděli. To bude peklo
- Neděle 14. března 2010 v 17:50 ® Robur
-
já mám ze Sarajeva dovezenou jazvu /Džezvu/ a dělám si teď dobrého balakánského turka, ještě mám i nějaké jejich cukrovinky /halvu, rahat/, ale vydrží to sotva do čtvrtka
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 17:46 ® sus1 reakce na …
-
Robur> Já myslel, že k vám na kafe ty přezůvky???!!!!.
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 16:46 ® spike reakce na …
-
Robur> sakra tolik věcí kam já to dám
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 16:41 ® Robur
-
hele, pokud bude takhle mokro, tak si vemte raději něco na přezutí, myslím pantofel atp. Bude vás dost, tak ať klubovna není eaná.
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 15:33 ® spike reakce na …
-
cercer1>
reagovatjasny, už se těším. Pořídím nějaké novévěcičky:)
- Neděle 14. března 2010 v 15:17 ® Frk reakce na …
-
No vidíš. To bylo pro tebe krásný překvápko a von to tady proflákne na plnou ústa
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 13:57 ® cercer reakce na …
-
spike> von je ňákej veletrh???
reagovat - Sobota 13. března 2010 ve 21:58 ® spike reakce na …
-
vagi>
reagovata kdy na veletrh
- Sobota 13. března 2010 ve 21:44 ® vagi reakce na …
-
spike> ráno půjdeš teprve spát
reagovat - Sobota 13. března 2010 ve 21:39 ® spike reakce na …
-
vagi>
reagovata jéje to bude raní vstávání
- Sobota 13. března 2010 ve 21:36 ® vagi reakce na …
-
Mary> asi to taky tak vidím. Hlavně z důvodu, že bude na veletrhu v pátek míň lidí. sus jede taky tak. Pojď na Plzeň domluvit detaily.
reagovat - Sobota 13. března 2010 ve 21:18 ® Mary
-
vagi> každopádně my,jedeme v pátek ráno.
reagovat - Sobota 13. března 2010 ve 21:11 ® sus1
-
cercer1> No dyt to právě píšu??!!! deme k němu v noci na kávu?!!.
reagovat - Sobota 13. března 2010 ve 21:10 ® sus1
-
vagi> No dovoz se musí nějak domluvit??!!i když Rico se zatim neozval.
Ty jedeš autem Zl.Str.???
reagovat