Chytej.cz

Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude necteno

8.11.2009 | regulus | 338.807 zobrazení | 3.185 odpovědí

Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.

Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.

Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.

Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK

Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek

Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…

Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.

Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 16. března 2010 ve 20:14 ® sus1 reakce na …

spike> Stačí dlouhej peníz na kořalku.:-)

reagovat
Úterý 16. března 2010 ve 20:09 ® spike
spike

sus1> :-D . No už se nám to blíží a čím blíž to je tím víc se těším. Akorát jsem začal v noci kašlat a tak léčím jak to ide abych byl do srazu fit. A aj mám vzít půlčíka když jsem nový?:-D

reagovat
Úterý 16. března 2010 ve 20:08 ® sus1 reakce na …

spike> Naštěstí Robur bydlí kousek vedle, tak se nakydnem k němu,on má nocleh na starost.:-)

reagovat
Úterý 16. března 2010 ve 20:05 ® spike reakce na …
spike

sus1> no jo ale postele se budou rozdělovat způsobem starší má přednost:-D tak jsem zvědavý kolik jich tam je:-D

reagovat
Úterý 16. března 2010 ve 20:02 ® sus1 reakce na …

spike> To jo,ale s tim právě ležíš na tej posteli.

reagovat
Úterý 16. března 2010 ve 20:00 ® spike reakce na …
spike

sus1> proto se berou spacáky:-)

reagovat
Úterý 16. března 2010 v 19:58 ® sus1 reakce na …

Frk> Já si myslim,že tam ani 12 postelí neni a to je 12 lidí na spaní.8-(

Robure,měl bys to zjistit přesně,at tam potom neni nějakej zmatek se spaním.

reagovat
Úterý 16. března 2010 v 17:01 ® džigit reakce na …

cercer1> tady musí být člověk fakt furt ve střehu :-) nic není přehlídnuto a prominuto :-D

reagovat
Úterý 16. března 2010 v 16:50 ® cercer reakce na …
cercer

džigit> na cokoliv??hm,nechci tě podceňovat ale…na TOHLE ale asi ne!!:-D

reagovat
Úterý 16. března 2010 v 16:46 ® Frk reakce na …
Frk

Co ti slíbil správce za bakšiš, že se tak snažíš. Vždyť se tam ani nevejdeme.=-| :-O

reagovat
Úterý 16. března 2010 ve 13:57 ® džigit reakce na …

Robur> zatím jen hospoda-pokud to nevadí.Chceme spát v Bystrcu,ale kamarád je nedávno ovdovělý,tak nevím.My sme zvyklí z čundru na cokoliv

reagovat
Úterý 16. března 2010 ve 13:35 ® Robur
Robur

spaní ? nebo jen hospoda?

reagovat
Úterý 16. března 2010 ve 13:25 ® džigit

Robur> džigit+1,na jiga apod. jsem poměrně prostorově narostl :-D

reagovat
Úterý 16. března 2010 v 11:09 ® Robur
Robur

tak asi jedna z poseldních aktualizací, jen jsem to překopíroval, ale kdyby se tam někdo nenašel, tak pište

definitivně je sraz 26. 3. 2010 pátek spinkalíci Rico, Vagi, Cercer, Sus, Cep, Radik, Kamaradicek,Spike, Frk +1, Mary /ta s pečenáčema/ +1 a jen do hospody: Robur, Mlaskin, Prutos, Vydrýsek, Regulus, Tomucha a asi Sethy, Tomík, Koudy + Koudlega, Iv.To.Sirda + 2, Frenki

mně vychází 12 spáčů + 14 jen hospoda, tedy cca 26 kousků + ještě něco někde psal Jigit, či jak se ten nick píše. Do hospody tuším dojde zase ještě asi 10 – 15 lidí přímo z veltrhu, tradičně Had, Tomáš Rozsypal, nějací obchodníci a prodavači, Osprey, Hadová a tak.

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 16:37 ® spike
spike

HaD> a těch lidí:) to bude pořádný zápřah na hlasivky:). To znám taky, akorát já ho ztrácím už po 5 hodinách:)

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 0:28 ® HaD
HaD

Uteklo mi něco? :-)) ) Jsem zvědavej, jak na tom budu fyzicky a hlasově, když začínámu už tuto neděli. To bude peklo :-)

reagovat
Neděle 14. března 2010 v 17:50 ® Robur
Robur

já mám ze Sarajeva dovezenou jazvu /Džezvu/ a dělám si teď dobrého balakánského turka, ještě mám i nějaké jejich cukrovinky /halvu, rahat/, ale vydrží to sotva do čtvrtka

reagovat
Neděle 14. března 2010 v 17:46 ® sus1 reakce na …

Robur> Já myslel, že k vám na kafe ty přezůvky???!!!!.:-)

reagovat
Neděle 14. března 2010 v 16:46 ® spike reakce na …
spike

Robur> sakra tolik věcí kam já to dám:-93;

reagovat
Neděle 14. března 2010 v 16:41 ® Robur
Robur

hele, pokud bude takhle mokro, tak si vemte raději něco na přezutí, myslím pantofel atp. Bude vás dost, tak ať klubovna není eaná.

reagovat
Neděle 14. března 2010 v 15:33 ® spike reakce na …
spike

cercer1> :-) jasny, už se těším. Pořídím nějaké novévěcičky:)

reagovat
Neděle 14. března 2010 v 15:17 ® Frk reakce na …
Frk

No vidíš. To bylo pro tebe krásný překvápko a von to tady proflákne na plnou ústa :-O

reagovat
Neděle 14. března 2010 ve 13:57 ® cercer reakce na …
cercer

spike> von je ňákej veletrh???

reagovat
Sobota 13. března 2010 ve 21:58 ® spike reakce na …
spike

vagi> :-D a kdy na veletrh:-D

reagovat
Sobota 13. března 2010 ve 21:44 ® vagi reakce na …
vagi

spike> ráno půjdeš teprve spát :-D

reagovat
Sobota 13. března 2010 ve 21:39 ® spike reakce na …
spike

vagi> :-D a jéje to bude raní vstávání:-D

reagovat
Sobota 13. března 2010 ve 21:36 ® vagi reakce na …
vagi

Mary> asi to taky tak vidím. Hlavně z důvodu, že bude na veletrhu v pátek míň lidí. sus jede taky tak. Pojď na Plzeň domluvit detaily. :-)

reagovat
Sobota 13. března 2010 ve 21:18 ® Mary
Mary

vagi> každopádně my,jedeme v pátek ráno.

reagovat
Sobota 13. března 2010 ve 21:11 ® sus1

cercer1> No dyt to právě píšu??!!! deme k němu v noci na kávu?!!.:-))

reagovat
Sobota 13. března 2010 ve 21:10 ® sus1

vagi> No dovoz se musí nějak domluvit??!!i když Rico se zatim neozval.:-)

Ty jedeš autem Zl.Str.???:-)

reagovat