Chytej.cz

Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude necteno

8.11.2009 | regulus | 338.797 zobrazení | 3.185 odpovědí

Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.

Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.

Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.

Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK

Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek

Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…

Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.

Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 9. března 2010 ve 21:36 ® sus1 reakce na …

Robur> Koukam,že budeš muset hospodu asi přifouknout,aby jsme se tam vlezli,dle zájmu.:-)

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 21:36 ® Robur
Robur

ty si děláš prdel, ale já už dva utopence našel

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 21:16 ® dodorider
dodorider

neni tu nahodou nekdo z chomutova a okoli kdo jede a mel by misto? benzin zaplatim a provizi tez dekuji. Sam tam nejedu :-D

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 21:09 ® cercer reakce na …
cercer

Robur> si tam někoho utopíš sám…a zadarmo…znám minimálně jednoho,co do vody určitě po ránu poleze..:-D

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 20:35 ® Robur
Robur

nejedete někdo od Svitav čiPoličky je tam obec Trpín a dělají utopence flaška za 200Kč

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 20:19 ® vagi reakce na …
vagi

Mary> nazdárek. bude něco dobrého, naloženého na chuť :-)

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 20:19 ® vagi reakce na …
vagi

cercer1> vidíš, pravda. napiš mu do Ústí, jestli jede :-)

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 20:04 ® cercer reakce na …
cercer

Robur> vypadá to letos na dost slušnou účast..ještě mára a je tam celá elita:-))

reagovat
Úterý 9. března 2010 v 18:48 ® Robur
Robur

některé stěžejní přednášky jsou i na videu, např. NEBLESKÁ se opravdu povedla, najděte pls někdo ten odkaz

reagovat
Úterý 9. března 2010 v 18:11 ® spike
spike

Bývají v Brně taky nějaké přednášky jak jsem viděl např. ve videu o FF?

Nikdy jsem na rybářském veletrhu nebyl, tak nevím jak to chodí:)

reagovat
Úterý 9. března 2010 v 18:11 ® Robur
Robur

definitivně je sraz 26. 3. 2010 pátek spinkalíci Rico, Vagi, Cercer, Sus, Cep, Radik, Kamaradicek,Spike, Frk +1, Mary /ta s pečenáčema/ +1 a jen do hospody: Robur, Mlaskin, Prutos, Vydrýsek, Regulus, Tomucha a asi Sethy, Tomík, Koudy + Koudlega, Iv.To.Sirda + 2, Frenki

mně vychází 12 spáčů + 14 jen hospoda, tedy cca 26 kousků + ještě něco někde psal Jigit, či jak se ten nick píše. Do hospody tuším dojde zase ještě asi 10 – 15 lidí přímo z veltrhu, tradičně Had, Tomáš Rozsypal, nějací obchodníci a prodavači, Osprey, Hadová a tak.

reagovat
Úterý 9. března 2010 v 18:02 ® vagi reakce na …
vagi

Mary> on na tebe robur zapomněl :-) no to je ostuda.

reagovat
Úterý 9. března 2010 v 17:35 ® Mary reakce na …
Mary

Robur> Zdravím, nemám žádnou odpověď, a na seznamu se nevidím, předpokládám, že s námi počítáš.

reagovat
Neděle 7. března 2010 ve 22:39 ® Robur
Robur

tak jsem dnes provedl degustaci žebírek, kvalita zůstala, servírka taky, interiér se lehce změnil, tak se nelekněte. nyní řeším dilema, zda mám po návratu z divadla navštívit ledničku a ohřát si zbytek žeber, co jsem si vzali domů.

reagovat
Neděle 7. března 2010 v 10:25 ® Robur reakce na …
Robur

dopsal jsem tě níže na seznam

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 22:49 ® frenki reakce na …
frenki

Robur> s hospodou počitej i se mnou:)

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 22:20 ® spike
spike

V Rybářských akcích a závodech jsem našel info o Veletržním srazu s odkazem na loňský:). Kliknu a plno fotek:-D

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 20:18 ® Robur
Robur

spike, když si stoupneš na zastávce na kanál, tak budeš přímo naproti posledním dveřím:-D a sedneš si:-D

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 20:08 ® spike reakce na …
spike

regulus> :-D o.k tak teda směr bystrc:) jinak spacák sebou že?

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 20:02 ® regulus reakce na …
regulus

spike> to jo, ale když tam bude mít napsaný Řečkovice, tak dojedeš leda tak do pr… :-D

Z Hl. nádraží směr Bystrc (nejvzdálenější nástupiště šaliny když vylezeš z vlaku).

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 19:55 ® spike reakce na …
spike

Robur> nwm dojedu vlakem na hlavní nádr:)

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 19:50 ® Robur
Robur

spike, ano, pokud pojedeš ze správného směru:-D

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 19:41 ® spike reakce na …
spike

Robur> takže to vychází kilo na osobu za nocleh:), k hospodě se dostanu teda tramvají č.1?

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 19:38 ® Robur
Robur

jo, ti co chtěhí ten tatrák by mohli doupřesnit, zítra jdeme na žebra

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 19:37 ® Robur
Robur

definitivně je sraz 26. 3. 2010 pátek spinkalíci Rico, Vagi, Cercer, Sus, Cep, Radik, Kamaradicek,Spike, Frk +1 a jen do hospody: Robur, Mlaskin, Prutos, Vydrýsek, Regulus, Tomucha a asi Sethy, Tomík, Koudy + Koudlega, Iv.To.Sirda + 2, Frenki

mně vychází 10 spáčů + 14 jen hospoda, tedy cca 25 kousků + ještě něco někde psal Jigit, či jak se ten nick píše. Do hospody tuším dojde zase ještě asi 10 – 15 lidí přímo z veltrhu, tradičně Had, Tomáš Rozsypal, nějací obchodníci a prodavači, Osprey, Hadová a tak.

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 19:29 ® spike
spike

Veletrh už se blíží, kolik lidí bude nakonec spat v chatce?

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 17:49 ® sus1 reakce na …

Robur> To neni vono,takhle si nemůžu dát s muzikantama štamprdli a nechat si zahrát solo.:-))

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 17:33 ® Kuri reakce na …

Díky moc, našel jsem to.

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 17:12 ® Robur
Robur

Sus, vem si oblíbené DVD či CD

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 17:10 ® Robur
Robur

Kuri, najdi si BVV tedy strányk veletrhů, termín se měnil a tam to uvidíš na vlastní oči

reagovat