Vyhledávání
Veletrh Brno 2018 SRAZ bohužel nebude
8.11.2009 | regulus | 338.020 zobrazení | 3.185 odpovědí
Vzhledem k tomu, že letošní veletrh Rybaření byl z neznámých důvodů zrušen, nebude se v Brně konat ani (nevím už ani kolikátý) veletržní sraz.
Vždy v období rybářského veletrhu v Brně se Chytej národ schází k malému posezení v hospodě a honosně tomu říkáme veletržní sraz. Veletrh se pak navštěvuje buď už v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku, což je tedy mnohdy náročnější.
Letošní veletržní sraz je v pátek 24. 3. 2017 a bude se po předchozích úspěších konat opět v restauraci U třech čertů http://ucertu.cz/…arobrnenska/ na ulici Starobrněnské 7, což je jak se u nás říká ve Štatlu nebo-li ve středu města, kousek nad Zelným trhem. Bližší informace včetně dopravy jsou ve fóru, tady https://www.chytej.cz/…tahnout/287/ si můžete stáhnout podrobný popis jak se dostat z Výstaviště ke Třem čertům.
Spinkalíci: Venca Zelenka, Prutos, Vydrýsek, džigit, KK
Bumbalíci: Regulus, Kubas, sethy, Venca Zelenka, muradbear, Ladis, Prutos, Vydrýsek, džigit, Tomik, vagi, nunna, Draky, KK, HaD, Radek
Jídlo a pití: ze srazové klasiky žebra a koleno, plus slušnej výběr i z jiných pokrmů http://ucertu.cz/…arobrnenska/#… , pivo bratčické zámecké a ještě třeba nějaké viz http://ucertu.cz/…arobrnenska/#…
Pokud se týká noclehu, tak ubytování opět v ubytovně Moravan na ulici Podnásepní 1 http://www.ubytovna-moravan.cz/. Cena za osobu je podle typu pokoje, počtu lůžek, orientačně okolo 150 Kč. Je to asi 1,5 km pěšky od hospody, takže se nemusíte vázat na autobusy, jet jednu zastávku snad ani nemá cenu.
Doprava ubytovna: nebudu to tady rozepisovat, jak se tam dostat autem a jak od tam do hospody najdete zde https://www.chytej.cz/…tahnout/286/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 31. ledna 2016 ve 22:04 ® kubas reakce na …
-
Venca Zelenka> Tak nějak jak každej rok, někdy začátkem března
reagovat. Jura s tím určitě počítá a seznam má nepochybně připravenej
.
- Neděle 31. ledna 2016 ve 21:35 ® Venca Zelenka reakce na …
-
kubas> Za jak dlouho to je? Jinak jestli se nic nevysere, tak ať mě tam regulus zrovna napíše
reagovat - Neděle 31. ledna 2016 v 19:52 ® Mysak1 reakce na …
-
kubas> jj ,taky mám ten pocit, že to říkal.
reagovat - Neděle 31. ledna 2016 v 18:44 ® kubas reakce na …
-
LeoC> Určitě, organizuje to regulus
reagovat.
- Neděle 31. ledna 2016 v 16:10 ® LeoC
-
Zduř bando, chystá se něco letos…???
To je tak,když blbne připojení.....
reagovat - Neděle 31. ledna 2016 v 16:09 ® LeoC
-
Zduř bando, chystá se něco letos…???
reagovat - Pondělí 16. března 2015 v 11:38 ® HaD reakce na …
-
Palivec>
reagovatTak dík
- Neděle 15. března 2015 ve 20:57 @ Palivec reakce na …
-
David H.> To neměla být výčitka, ale jen podpíchnutí. Za moje nepiješ, tak jme mi po tom hovno. Nakonec tobě bych klidně i zaplatil, jsi mi vcelku sympatický. To že provozuješ tento web, s tím nesouvisí.
reagovat - Středa 11. března 2015 v 11:57 ® HaD reakce na …
-
Palivec> Tsssss, sem jen usnul!!!
reagovat - Středa 11. března 2015 v 11:03 @ Palivec reakce na …
-
kubas> Kdo moc chlastá, mívá bolení hlavy.
reagovat - Úterý 10. března 2015 v 17:15 ® HaD reakce na …
-
Mysak1> mňam
reagovat - Úterý 10. března 2015 v 17:14 ® HaD reakce na …
-
kubas> co kecáš, vždyť jsem spal
reagovat - Pondělí 9. března 2015 ve 22:26 ® kubas reakce na …
-
Mysak1> Ještě tam 2 klobásky zbyly
reagovat. Byly výborné, ale ten špek!!!
- Pondělí 9. března 2015 ve 22:18 ® Venca Zelenka reakce na …
-
kubas> To je hned, kdysik jsem koupil takový zajimavý wobek a vůbec nebyl levný, tak jsem byl zvědavý jak chodí, první hod, potáhl jsem ho vodou tak 2m a už jsem ho nikdy neviděl
reagovat - Pondělí 9. března 2015 ve 22:15 ® Mysak1 reakce na …
-
kubas> To jste mu je sež.ali všechny?
reagovat - Pondělí 9. března 2015 ve 22:05 ® kubas reakce na …
-
Venca Zelenka> Uvidíme, snad to neurvu na první nához
reagovat. Jasné, mám pověšené na „výstavce“, to očko jak jsi říkal, už jsem doladil a zbytek uvidím u vody. Nakoval jsem to na pořádné háky, žádné blato
.
- Pondělí 9. března 2015 ve 22:01 ® Venca Zelenka reakce na …
-
kubas> No uvidíme co se na ně pověsí
reagovatJeště je nech někde doschnout, ten lak sice stojí za prd, ale ještě trochu stvrdne a v případě nutnosti ještě polaď vodící očko
možná to nebude třeba, podle toho čím sto okoval. Příští rok tomu už dám pořádnou povrchovku
- Pondělí 9. března 2015 ve 21:50 ® kubas reakce na …
-
Mysak1> Počkal bych pár týdnů, až David dostane chuť na klobásky zase
reagovat.
- Pondělí 9. března 2015 ve 21:49 ® kubas reakce na …
-
Venca Zelenka> No nakonec jsme tam něco nabrali, takže můžeš směle odrybňovat
reagovat. Jinak wobíky jsem nakoval a už se těším, až je testnu. Díky!
- Pondělí 9. března 2015 ve 20:39 ® Venca Zelenka reakce na …
-
Mysak1> Nic si z toho nedělej, mě se David taky tahal z hračkama a kdyby mi to na poslední chvíli nepřipomě a nevrazil do ruky, tak je vezl zpátky
reagovatto prostředí veletrhu prostě hrozně rozptyluje
- Pondělí 9. března 2015 ve 20:23 ® Mysak1 reakce na …
-
kubas> nooo, když vidím tu magickou nádobu, tak se vám musím přiznat, že jsem sice jel na veletrh jel hlavně protože jsem se těšil na známé tlamičky po kterých mi bylo smutno ale taky jsem si chtěl koupit nějaké ty velké nymfy. No a prostě se stalo a úplně jsem na to v té dobré náladičce zapomněl. Asi si budu muset naplánovat výlet do Tábora. Blbec. Pivo
reagovat - Pondělí 9. března 2015 v 18:52 ® džigit reakce na …
-
kubas>
reagovat - Pondělí 9. března 2015 v 18:03 ® kubas
-
Venkovní sněm a přemýšlející David.
reagovat - Pondělí 9. března 2015 v 18:01 ® kubas
-
Magická nádoba…
reagovat - Pondělí 9. března 2015 v 18:00 ® kubas
-
Tak přidám pár momentek… Obdarovaný Chorchus s přídavkem.
reagovat - Pondělí 9. března 2015 v 1:33 ® džigit reakce na …
-
kubas> chudak se chtěl paktovat s flanďakama
reagovat
Pry tu to hoď,taťka představeny je na mši......... - Neděle 8. března 2015 ve 23:38 ® kubas reakce na …
-
OBr> Něco si matně vybavuji z toho parkování, ale z té „svépomoci“ a jak večer postupoval, už to nebylo tak slavné si něco vybavit
reagovat.
- Neděle 8. března 2015 ve 23:31 ® OBr reakce na …
-
kubas> „..tady je volno, sem zaparkuj, já tady taky parkoval, kdyžtak řekneš, že si šel na mši…“ No a pak koukám, že výjezd nebude tak snadný, jako byl příjezd. Ale nakonec jsem to vyřešil vlastními silami.. teď čekám, jestli si toho někdo nevšiml
reagovat - Neděle 8. března 2015 ve 22:19 ® kubas
-
Jinak veletrh super, jako vždy… Fotky hodím snad zítra, dneska už to nedám
reagovat.
- Neděle 8. března 2015 ve 22:19 ® kubas
-
OBr> Ondro, co bylo s tím parkováním? Já jsem byl ve stavu, kdy jsem to úplně nepochopil v daný moment
reagovat.